BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και ενδεχόμενες χαλαζοπτώσεις

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν όμβροι και τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και τοπικά στα βόρεια κυρίως ορεινά και ημιορεινά τμήματα προβλέπει για την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 το meteo.gr. Τα φαινόμενα ενδέχεται να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

anefwseistopikesbroxesxalazoptw

0
0

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως 21 βαθμούς), 14 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (στη Νότια Κρήτη τοπικά έως 19 βαθμούς), 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα φυσούν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί έντασης 6 μποφόρ.

εκτιμώμενα ύψη βροχής για τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Τετάρτης 17 Απριλίου


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας, οπότε θα σημειωθούν όμβροι και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα είναι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένονται την Τετάρτη και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.


Πηγή: meteo.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία