Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Ψήφισμα για τους απλήρωτους καπνοπαραγωγούς Τρικάλων

Λύση στο πρόβλημα των απλήρωτων καπνοπαραγωγών του νομού Τρικάλων αξιώνει από τις αρμόδιες αρχές ο Δήμος Τρικκαίων, οι οποίοι όπως αναφέρει σχετικό ψήφισμα παραμένουν απλήρωτοι από ιδιωτική εταιρεία.

603768

33
0

Με ομόφωνο ψήφισμά του, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων στέκεται στο πλευρό τρικαλινών καπνοπαραγωγών. Πρόκειται για 64 οικογένειες παραγωγών από την περιοχή της ΔΕ Παληοκάστρου, που τα τελευταία τρία χρόνια (από το 2016), όπως τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Απ. Παππάς, ταλαιπωρούνται από ιδιωτική εταιρεία και παραμένουν απλήρωτοι. Στη συνέχεια της συζήτησης, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 23 Απριλίου 2019, ο εκπρόσωπος του Αγροτικού Καπνικού Συνεταιρισμού κ. Καραπέτσας πήρε τον λόγο και, παρόντων καπνοπαραγωγών, ενημέρωσε το Σώμα κάνοντας μία σύντομη αναφορά στο ιστορικό της υπόθεσης, ζητώντας την έκδοση ενός ψηφίσματος.

Τον λόγο έλαβαν οι επικεφαλής των παρατάξεων, καθώς και μέλη του Συμβουλίου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αίτημα των παραγωγών.

Το ψήφισμα που εγκρίθηκε, είναι το ακόλουθο:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων αναγνωρίζοντας το δίκαιο των καπνοπαραγωγών, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των απλήρωτων καπνοπαραγωγών και βεβαίως αξιώνει και απαιτεί η Πολιτεία να πράξει το αυτονόητο. Να εξαντλήσει όλες τις νομικές και νομοθετικές δυνατότητες που διαθέτει, προκειμένου το πρόβλημα των συγκεκριμένων οικογενειών να βρει σύντομα τη λύση του».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία