BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Στήριξη με 15 λεπτά επιπλέον στους παραγωγούς σταφίδας Αμαλιάδας

Πολύ σύντομα, όπως μεταφέρεται, η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας πρόκειται να διαθέσει το ποσό των 15 λεπτών το κιλό σε όλους τους παραγωγούς – μέλη της που ασχολούνται με τη σταφίδα, για το σύνολο της ποσότητας την οποία παρέδωσαν στην Ομάδα τον προηγούμενο χρόνο.

astafidasthrixhparagwgwn

7
0

Στόχος είναι να ενισχυθεί το προϊόν της κορινθιακής σταφίδας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομάδας Παραγωγών Χρήστο Βαλλιανάτο. Τα χρήματα που θα διατεθούν προέρχονται από ίδια κεφάλαια της οργάνωσης, σημειώνει το ilialive.gr.

Αναφορικά με τη βιομηχανική ντομάτα, της οποίας η παραγωγή εξελίσσεται ομαλά καθώς οι καιρικές συνθήκες λειτουργούν ευνοϊκά, η ομάδα παραγωγών αποφάσισε και φέτος η εισφορά να παραμείνει ίδια με την περσινή, δηλαδή στο 1,3% επί της αξίας του προϊόντος.

Οι συμβάσεις με τα δύο εργοστάσια επεξεργασίας τοματοπολτού ‘Κύκνος’ και ‘Unilever’, υπεγράφησαν, με τις τιμές να κυμαίνονται στα ίδια με τα περσινά επίπεδα.

Αύξηση, όμως, αναμένεται να υπάρξει στα καλλιεργούμενα στρέμματα, η οποία θα κυμανθεί από 5 έως 10%, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΣΔΕ.



Πηγή: ilialive.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία