BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Ενημέρωση για χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα

O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών συνδιοργανώνει με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας την Παρασκευή 19 Ιουλίου, ώρες 11:00 – 13:00μμ ενημερωτικό εργαστήρι-workshop με θέμα: «Ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων» στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, πρώτος όροφος), στη Λάρισα.

aenhmerwshxrhmatodothshexwterikoktiriou

14
0

Ερωτήματα γύρω από τα οποία θα επιχειρηθεί να δοθεί απάντηση είναι η διαδικασία χρηματοδότησης μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, θα γίνει ανάλυση και προτάσεις για το ποιο ταιριάζει καλύτερα στην κάθε επιχείρηση, παρουσίαση των EUcalls ως ψηφιακή πύλη για την επιχειρηματική διασύνδεση και του τρόπου με τους οποίους μπορεί να επωφεληθεί από αυτά μια επιχείρηση και οι απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες των εργαζομένων για τη μετάβαση στη «Βιομηχανία 4.0»

Εισηγητές θα είναι η Product Manager Βασιλική Χατζηβασιλείου, η Project Manager Άννα Κορωνιώτη και ο Αναστάσιος Βασιλειάδης από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο ΙΝΑΝΕΠ (αρμόδια Αγγελική Μάντσε), στο τηλ. 2410 626 943 και στο email: projects@ied.eu

 

 

Πηγή: taxydromos.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία