BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα Παρασκευή

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, ειδικά στα δυτικά, όπου θα φτάσει έως και τους 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί τέσσερα με  έξι και στα ανατολικά επτά ή και οκτώ μποφόρ.

iliofaneia

3
0

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Καλός ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. 

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ ανά περιοχή:

Μακεδονία- Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιουνίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 36 και στα ηπειρωτικά 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Θεσσαλίας. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και στις Κυκλάδες τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία