BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Προκήρυξη Μεταπτυχιακού «Φυτιατρική και Περιβάλλον»από Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος (Γ.Φ.Π.Α.Π.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητριών και φοιτητών, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Φυτιατρική και Περιβάλλον»

panepistimio-thessalias_2

12
0

Το Π.Μ.Σ. «Φυτιατρική και Περιβάλλον» διαρθρώνεται σε δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα, τα οποία περιλαμβάνουν 7 μαθήματα και εκπόνηση διπλωματικής εργασίας. Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την ολοκλήρωση του προγράμματος είναι ένα έτος.

Στο συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών οι φοιτητές δεν καταβάλουν δίδακτρα.

Αντικείμενο – Σκοπός του Π.Μ.Σ.

  1. Αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) είναι η επιστημονική κατάρτιση και ειδίκευση επιστημόνων σε θέματα σχετικά με τη Φυτιατρική και το Περιβάλλον.
  2. Σκοπός του Προγράμματος αποτελεί:

Α) Η προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και η ανάπτυξη της έρευνας σε θέματα που αφορούν τη Φυτιατρική και το Περιβάλλον.

Β) Η δημιουργία ειδικευμένων επιστημόνων ικανών να στελεχώσουν υπεύθυνα υπηρεσίες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στα προαναφερόμενα αντικείμενα. Οι παραπάνω επιστήμονες θα συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη φυτοπροστασία των καλλιεργειών και στη παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας προϊόντων για τον καταναλωτή.


Ημερομηνίες-Προθεσμίες

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, από 8 Ιουνίου 2020 έως και 11 Σεπτεμβρίου 2020, να υποβάλουν εμπρόθεσμα μόνο ηλεκτρονικά στο e-mail: fytiatriki@uth.gr τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές.

 Η διεξαγωγή της γραπτής εξέτασης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020. Η ώρα της εξέτασης θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Ύλη Γραπτής Εξέτασης: Αναφέρεται στο Παράρτημα

 Η διεξαγωγή της συνέντευξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020. Η ώρα της εξέτασης θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

 Η διεξαγωγή των εξετάσεων στην Αγγλική γλώσσα θα πραγματοποιηθούν εντός του μηνός Σεπτεμβρίου 2020 σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως.


Βρείτε εδώ τη σχετική προκήρυξη

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία