Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

WineTrails

4933

Ένα σημαντικό πρόγραμμα κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων εργαζομένων με τον τίτλο «Οινογνωσία» και φορέα υλοποίησης τoν Κλαδικό Εθνικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ), ξεκινά την υλοποίησή του στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΣΠΑ 2014 -2020.

21603_f

Σε συνεργασία στρατηγικής σημασίας προχώρησε η οινοποιία Κτήμα Γκλίναβος με την ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε., για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένο σύστημα εμπορικών υπηρεσιών στους τομείς των Πωλήσεων, Marketing, Trade Marketing κα Logistics.

40-43_01

Παρά τη γενικότερη οικονομική δυστοπία που επέφερε η δίμηνη παύση εργασιών και οι απαγορεύσεις που επιβλήθηκαν, υπήρξαν σε όλη τη χώρα παραδείγματα οινοποιείων, που αύξησαν τις πωλήσεις τους ως αποτέλεσμα στόχευσης και σκληρής δουλειάς.

34-39_01

«Σκεφτείτε τις πολύ ωραίες φωτογραφίες στο Instagram που απεικονίζουν κρασί και από κάτω διαβάζεις τι εξαιρετικό είναι, αλλά κάπως τελικά αυτή η επικοινωνία μένει μισή εφόσον δεν το μυρίζεις, δεν το γεύεσαι και τελικά δεν συνοδεύει το γεύμα σου»

chateau-nicolazaridi-winery

Από 1η Ιουλίου θα είναι ανοικτό για ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές, το οινοποιείο του δραμινού αμπελώνα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού – Covid19.

Κατωγι-Αβερωφ-4

Από την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 το Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο ανοίγει ξανά για το κοινό και υποδέχεται με χαρά τους επισκέπτες του οινοποιείου και τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου.

wine44-47a

Ένα από τα concepts που θα μας απασχολήσουν έντονα το επόμενο διάστημα είναι η Οινοτεκτονική.

wine54-57a

Με τους ήχους της υπαίθρου της Τοσκάνης να γεμίζουν τον αέρα και φόντο ένα μεσαιωνικό χωριό, πλήρως ανακαινισμένο, ώστε να προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και πολύ παραπάνω, το λαμπερό στο χώρο της μόδας όνομα Ferragamo δίνει τα διαπιστευτήριά του και στην οργανική αμπελουργία και παραγωγή εκλεκτού οίνου.

wine58-59a

Έχοντας εδώ και λίγες ημέρες μπει στη διαδικασία επανεκκίνησης της λειτουργίας των σημείων εστίασης αλλά και, πιο πρόσφατα, των ξενοδοχείων, ξεκίνησαν να δημιουργούνται νέες ανάγκες και ανησυχίες γύρω από το σωστό σερβίρισμα του κρασιού.

10-12a

Στο τελευταίο βαγόνι της αναγέννησης του ελληνικού κρασιού ανέβηκε η Κρήτη και χρειάστηκε να κυλήσει πολύ κρασί και να γράψει πολλά χιλιόμετρα σε διαδρόμους και αίθουσες γευσιγνωσίας η νέα γενιά οινοποιών, ώστε να στρέψει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας

99424221_954332911647367_8485689542383239168_o

Απαλλάσονται από την ποινή αποκλεισµού δύο ετών από το πρόγραµµα Αναδιάρθρωσης Αµπελώνων όσοι αποχώρησαν από τη δράση φέτος, σύµφωνα µε σχέδιο απόφασης που έχει δροµολογηθεί προς υπογραφή από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Προσφεροντας_ως_ενθυμιο_το_Vinsanto_1993

Το οινοποιείο της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων-SantoWines επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.

COSTAS-LAZARIDIS-WINE-MUSEUM-15

Μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, το Μουσείο Κώστα Λαζαρίδη είναι έτοιμο να καλωσορίσει και πάλι το οινόφιλο κοινό, με απόλυτη ασφάλεια. Η επίσκεψη περιλαμβάνει ξενάγηση στο Μουσείο Οίνου, στον πολυχώρο της Οινότριας Γης Κώστα Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι Αττικής (1.500 τ.μ. σε δυο επίπεδα). Διαρκεί 45΄- 60’ και παρουσιάζεται πλούσια συλλογή αμπελοοινικών εργαλείων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία