BACK TO
TOP
WineTrails

Για αληθινούς αμπελουργούς ο τρύγος του 2017

Αγιωργίτικο µε έντονα και δυνατά αρώµατα για το 2017 υπόσχονται τα οινοστάφυλα που συγκοµίζονται αυτές τις ηµέρες στη Νεµέα. Το Wine Trails επισκέφθηκε την «ελληνική Τοσκάνη» και ένα από τα ιστορικότερα σηµεία της, το Κτήµα Παπαϊωάννου αναζητώντας τον παλµό της ιστορικής ποικιλίας.

Για αληθινούς αμπελουργούς ο τρύγος του 2017

1
0
Στις 22 Σεπτεµβρίου, στον αµπελώνα του Κτήµατος Παπαϊωάννου στην περιοχή Αχλαδιά είχε ήδη συγκοµιστεί το 1/3 της παραγωγής. Ο Γιώργος Παπαϊωάννου έδειχνε ιδιαίτερα ευχαριστηµένος από το περιεχόµενο των κοφινιών. «Ξεκινήσαµε ανεπαίσθητα όψιµα στο Αγιωργίτικο, µε µια βδοµάδα καθυστέρηση από πέρυσι» αναφέρει στο WT και συνεχίζει: «Η φρεσκάδα, η υγιεινή και το µέγεθος, που είναι σχετικά µικρότερο από πέρσι, είναι σηµάδια µίας χρονιάς µε χρώµατα, αρώµατα και υψηλή ποιότητα στο κρασί. Το σταφύλι είναι τόσο φρέσκο που το βλέπεις και θέλεις να το φας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία