Στις 22 Σεπτεµβρίου, στον αµπελώνα του Κτήµατος Παπαϊωάννου στην περιοχή Αχλαδιά είχε ήδη συγκοµιστεί το 1/3 της παραγωγής. Ο Γιώργος Παπαϊωάννου έδειχνε ιδιαίτερα ευχαριστηµένος από το περιεχόµενο των κοφινιών. «Ξεκινήσαµε ανεπαίσθητα όψιµα στο Αγιωργίτικο, µε µια βδοµάδα καθυστέρηση από πέρυσι» αναφέρει στο WT και συνεχίζει: «Η φρεσκάδα, η υγιεινή και το µέγεθος, που είναι σχετικά µικρότερο από πέρσι, είναι σηµάδια µίας χρονιάς µε χρώµατα, αρώµατα και υψηλή ποιότητα στο κρασί. Το σταφύλι είναι τόσο φρέσκο που το βλέπεις και θέλεις να το φας».