BACK TO
TOP
WineTrails

Υποψήφια ευρωπαϊκή οινοποιία της χρονιάς η TSANTALI

Υποψήφια στην κατηγορία ‘Ευρωπαϊκό Οινοποιείο της Χρονιάς’ στα Wine Star Awards 2018 του περιοδικού Wine Enthusiast είναι η Οινοποιία TSANTALI.

aTsantali_WINE_ENTHUSIAST

23
0

Το ελληνικό κρασί - μέσω της ιστορικής οινοποιίας -γιορτάζει τη συμμετοχή του στον θεσμό των ‘Οινικών Αστεριών’ που διοργανώνει για 19η χρονιά το καταξιωμένο αμερικανικό περιοδικό με αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Τα ‘Wine Star Awards’ επιβραβεύουν, κάθε χρόνο, προσωπικότητες και εταιρείες που ξεχωρίζουν για τη συνεισφορά τους στον κλάδο διεθνώς, καλύπτοντας 16 κατηγορίες. Η επιλογή της τελικής πεντάδας, από την οποία ανακηρύσσεται και ο νικητής κάθε ενότητας, γίνεται από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού.

Μαζί με την TSANTALI, τη διάκριση για ‘Καλύτερο Οινοποιείο της Χρονιάς’ διεκδικούν οι:

- CANTINA PALTRINIERI (Sorbara, Ιταλία)

- DOMAINES SCHLUMBERGER (Αλσατία, Γαλλία)

- FAMILLE PERRIN (Κοιλάδα του Ρήνου, Γαλλία)

- GONZÁLLEZ BYASS (Cádiz, Ισπανία)

Όπως αναφέρει το Wine Enthusiast στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των φετινών βραβείων, «η αναβίωση, τόσο των αμπελώνων της Ραψάνης, του Αγίου Όρους, της Χαλκιδικής και της Μαρώνειας στη Θράκη όσο και γηγενών ποικιλιών, καθώς και η συνεχής στήριξη των νέων προκειμένου να ασχοληθούν ή να επιστρέψουν στην αμπελοκαλλιέργεια» ήταν μερικά από τα έργα με τα οποία έχει ταυτίσει το όνομά του ο Ευάγγελος Τσάνταλης και οι απόγονοί του.

Οι νικητές των Wine Star Awards 2018 θα ανακοινωθούν σε επίσημη εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, στο Nobu Rock Eden, στις 28 Ιανουαρίου 2019. Σε αυτή τη λαμπρή παγκόσμια γιορτή του κλάδου, θα δώσει το ‘παρών’ και το ελληνικό κρασί, με μια από τις πλέον εμβληματικές οινικές οικογένειες της χώρας μας.

Οι 16 κατηγορίες των Wine Star Awards που βραβεύονται κάθε χρόνο:

Lifetime Achievement / American Wine Legend / Cocktail Legend Award / Person of the Year 

Innovator / Wine Executive / Winemaker / American Winery / European Winery / New World Winery 

Wine Region / Importer / Retailer / Spirit Brand - Distiller of the Year / Sommelier - Wine Director 

Social Visionary of the Year

Λίγα λόγια για το Wine Enthusiast

Το Wine Enthusiast Magazine κυκλοφόρησε το 1988 φέρνοντας τους καταναλωτές κοντά στον κόσμο του κρασιού. Κάθε τεύχος του εμπεριέχει εκατοντάδες αξιολογήσεις ετικετών, αλλά και άρθρα από επισκέψεις και ταξίδια σε αμπελοοινικές περιοχές ανά τον κόσμο. Καθιερώθηκε ως το μεγαλύτερο περιοδικό για το κρασί και τα αποστάγματα διεθνώς, με κυκλοφορία που αγγίζει τις 190.000 τεύχη. Η ηλεκτρονική έκδοσή του έχει περισσότερους από 300.000 μοναδικούς χρήστες κάθε μήνα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη:

Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας Οινοποιίας TSANTALI

Κυριακή Παναγιώτου

τηλ: 23990 76170

κιν: 697 2800 179

email: panagiotou.k@tsantali.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία