BACK TO
TOP
WineTrails

25 χρόνια η TSANTALI στην έκθεση ProWein

Για 25η χρονιά από 17 έως 19 Μαρτίου 2019, η ProWei περιμένει τους επαγγελματίες από κάθε γωνιά του πλανήτη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Τις 25 συμμετοχές στην έκθεση κλείνει φέτος η TSANTALI, που θα βρεθεί στο Ντίσελντορφ τον Μάρτιο με περίπτερο στο χολ 17-F71.

aproweintsantalh25years

11
0

Από τον Φεβρουάριο του 1994 που η ProWein άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της στους επαγγελματίες του κλάδου, θεωρείται η πιο σημαντική οινική έκθεση διεθνώς, αποτελώντας το μεγαλύτερο ετήσιο ραντεβού του κλάδου. Κατά τη διάρκειά της, ο παγκόσμιος αμπελώνας και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτόν και για αυτόν, συγκεντρώνονται στο Ντίσελντορφ σε ένα τριήμερο με πολλαπλές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις. Η TSANTALI είναι η μόνη ελληνική οινοποιία που συμμετέχει στην κορυφαία κλαδική έκθεση από την πρώτη διοργάνωση.

«Η παρουσία μας στη γερμανική αγορά ήδη από το 1964 και η εμπειρία που είχαμε αποκτήσει μέσα από την εξαγωγική μας δραστηριότητα σε όλες τις γερμανόφωνες χώρες κατέστησαν σαφείς τις προοπτικές της ProWein από την πρώτη στιγμή» ανέφερε σχετικά ο Περικλής Δράκος, Διευθυντής Εξαγωγών της Οινοποιίας TSANTALI. «Επιλέξαμε να επενδύσουμε σε αυτή την έκθεση για να ισχυροποιήσουμε την εμπορική μας διείσδυση - αρχικά στην ευρύτερη περιοχή. Όπως είχαμε προβλέψει, η άρτια διοργάνωση και οι εξαιρετικές συνθήκες που προσφέρονταν στους εκθέτες και τους επισκέπτες, μετέτρεψαν πολύ γρήγορα την ProWein σε 'εμπορική καρδιά' του οινικού κλάδου σε όλο τον κόσμο».

Η ProWein βράβευσε το 2014 την ιστορική ελληνική Οινοποιία TSANTALI για τα 20 χρόνια της συνεχούς παρουσίας στην έκθεση. «Οι οινοποιίες από όλο τον κόσμο που συμμετέχουν στην ProWein από το 1994 με ανελλιπή παρουσία κάθε χρόνο, συνέβαλαν στο χτίσιμο αυτού του brand» πρόσθεσε ο κ. Δράκος «και οι διοργανωτές το αναγνωρίζουν. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η TSANTALI είναι ανάμεσα σε αυτές, μέλος της οικογένειας της ProWein. Θεωρούμε τιμή μας που ήμασταν ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού κρασιού πριν από 25 χρόνια, ανοίγοντας τον δρόμο για την εξαιρετική σημερινή παρουσία του ελληνικού κλάδου».

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία