BACK TO
TOP
WineTrails

Χρυσό σερί για το Κτήμα Ζαχαριουδάκη

Πρώτο στην βαθμολογία των λευκών ετικετών με 99/100 το ΒΙΔΙΑΝΟ με Μεγάλο Χρυσό (Top Gold) μετάλλιο σε Διεθνή διαγωνισμό Βιολογικών κρασιών στο Μόναχο

βιδιαν_2

62
0

Με 4 χρυσά και 1 αργυρό μετάλλιο έφυγε για μία ακόμη χρονιά το Κτήμα Ζαχαριουδάκη από το INTERNATIONALER BIOWEINPREIS, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό βιολογικών κρασιών που γίνεται κάθε χρόνο στη Γερμανία.

Στον διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν 1103 ετικέτες βιολογικών κρασιών από 27 χώρες. Την παράσταση έκλεψε το μονοποικιλιακό Βιδιανό, σοδειάς 2018, το οποίο βρέθηκε πρώτο στην βαθμολογία των λευκών ετικετών του διαγωνισμού με 99/100 αποσπώντας έτσι το Μεγάλο Χρυσό (Top Gold) μετάλλιο.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δελτίο τύπου των διοργανωτών:

Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, με 99 πόντους το καθένα, ήταν το Pinot Noir Terrasse Elfingen 2014 από τον αμπελώνα NIRO, το ελβετικό καντόνι του Aargau και το 2018 Βιδιανό - ένα λευκό κρασί που ωρίμασε σε ξύλινο βαρέλι - που παράγεται στο από το Κτήμα Ζαχαριουδάκη στο νησί της Κρήτης. (www.bioweinpreis.de).

Με χρυσό μετάλλιο διακρίθηκαν επίσης  η ερυθρή Ορθή Πέτρα, σοδειάς 2016, η λευκή Ορθή Πέτρα, σοδειάς 2018 και ο λευκός Codex σοδειάς 2018. Αργυρό μετάλλιο απέσπασε το ροζέ Victoria, σοδειάς 2018 τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του κάνοντας ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα.

Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά τον ποιοτικό προσανατολισμό του κτήματος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία