BACK TO
TOP
Ζωϊκό Κεφάλαιο

Υψηλής ποιότητας και ασφαλής λειτουργική πρωτεΐνη Palbio®

Η μείωση των αντιβιοτικών και του οξειδίου Ψευδαργύρου στη χοιροτροφία είναι κρίσιμα σημεία για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ευζωία των ζώων. Για τη διατήρηση της ποιότητας της παραγωγής, η εταιρεία Bioiberica δημιούργησε το προϊόν Palbio®, το οποίο ενισχύει την υγεία των ζώων.

palvio50RD

14
0

Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
Palbio®, μια υψηλής ποιότητας και ασφαλής λειτουργική πρωτεΐνη

Η μείωση των αντιβιοτικών και του Οξειδίου Ψευδαργύρου στη χοιροτροφία, απαιτεί ιδιαίτερη προσαρμογή από τη βιομηχανία, ώστε να διασφαλιστεί η βιώσιμη και κερδοφόρα παραγωγή, καθώς επίσης η υγεία και η ευζωία των ζώων. Η διατροφή είναι φυσικά, ένας θεμελιώδης πυλώνας που μπορούμε να βασιστούμε για να βελτιώσουμε τις αποδόσεις και την υγεία των ζώων.

Η χρήση εξαιρετικά εύπεπτων πρωτεϊνών μετά τον απογαλακτισμό είναι πιο σημαντική από ποτέ, καθώς διευκολύνει την απορρόφηση σε εντερικό επίπεδο, μειώνει τη ζύμωση της μη-πεπτής πρωτεΐνης και έτσι ελαχιστοποιεί την εμφάνιση διαρροιών. Το Palbio®, ένα προϊόν της Bioiberica, είναι πηγή υψηλής ποιότητας και ασφαλών λειτουργικών υδρολυμένων πρωτεϊνών που εξυπηρετεί απόλυτα το σκοπό αυτό.

Το Palbio® είναι ένα συμπαράγωγο προϊόν της παραγωγής ηπαρίνης, ενός φαρμακευτικού συστατικού που εξάγεται από τον εντερικό βλεννογόνο του χοίρου. Ο βλεννογόνος του χοίρου υδρολύεται ενζυματικά, χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία Enzyneer® της Bioiberica. Η τεχνολογία Enzyneer® διασπά τις πρωτεΐνες του βλεννογόνου σε μικρά δομικά κομμάτια, όπως ελεύθερα αμινοξέα και μικρά πεπτίδια. Χάρη στην συγκεκριμένη υδρόλυση, το τελικό προϊόν έχει την υψηλότερη πεπτικότητα στην αγορά (97% -99%), εξασφαλίζοντας έτσι τη γρήγορη και εύκολη απορρόφηση των ελεύθερων αμινοξέων και πεπτιδίων στο έντερο, τα οποία τελικά θα βελτιώσουν το Δείκτη Μετατρεψιμότητας της τροφής, και θα αποτρέψουν την εμφάνιση διάρροιας και παθογόνου ζύμωσης στο παχύ έντερο. Επιπλέον, και χάρη στη διαδικασία υδρόλυσης, το Palbio® είναι ένα εξαιρετικά εύγευστο προϊόν που αυξάνει την πρόσληψη τροφής σε νέο-απογαλακτισμένα χοιρίδια.

Οι τελευταίες έρευνες επιβεβαιώνουν την παρουσία βιοενεργών πεπτιδίων στο τελικό προϊόν, τα οποία είναι μικρά τμήματα πρωτεϊνών που απελευθερώνονται μετά την ειδική διαδικασία υδρόλυσης. Εκτός ​​από τις θρεπτικές τους ιδιότητες, παρουσιάζουν επίσης βιολογικές και λειτουργικές δραστηριότητες όταν αλληλεπιδρούν με τα εντερικά κύτταρα. Αυτές οι έρευνες δείχνουν επίσης, ότι τα βιοενεργά πεπτίδια είναι υπεύθυνα για τον πολλαπλασιασμό και την ανάπτυξη των εντερικών κυττάρων και ιστών, καθώς και για την προώθηση της έκφρασης ορισμένων γονιδίων που σχετίζονται με την εντερική υγεία, τις αντιοξειδωτικές δραστηριότητες και την ανοσοαπόκριση.

Το Palbio® είναι ένα απόλυτα βιοασφαλές προϊόν, χάρη στον αυστηρότατο έλεγχο της αλυσίδας εφοδιασμού της Bioiberica, την ενζυματική υδρόλυση (μειωμένο μέγεθος σωματιδίων), τις εξειδικευμένες μεθόδους αδρανοποίησης ιών (πιστοποιημένες από το Ινστιτούτο Pasteur-Texcell) και την παραγωγή μέσω της ίδιας φαρμακευτικής βιομηχανικής διαδικασίας της ηπαρίνης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων Ζωϊκό Κεφάλαιο Τυροκόμος