BACK TO
TOP
Ζωϊκό Κεφάλαιο

Eγένετο ο Βοῦς ΕΛΛΑΣ, ο Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Εκτροφέων Βοοειδών Αναπαραγωγής και Πάχυνσης Αγελαίας Μορφής

Στην δημιουργία του Πανελλήνιου Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Εκτροφέων Βοοειδών Αναπαραγωγής/Πάχυνσης Αγελαίας Μορφής, εν συντομία (Π.Α.Κ.Σ.Ε.Β.Α.Π.Α.Μ.) προχώρησε μια ομάδα εκτροφέων «μ χαρακτηριστικά παρέας και γνώμονα το μεράκι και την αγάπη τους για το επάγγελμα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση γνωριμίας που δημοσίευσε ο νεοσύστατος συνεταιρισμός.

i-tmz4r3p-o

592
6

Στόχος του συνεταιρισμού είναι «η ανταλλαγή γνώσεων, η αύξηση της ελληνικής παραγωγής μοσχαριών, η μεγιστοποίηση του κέρδους του παραγωγού, η μείωση του κόστους παραγωγής, η βελτίωση της συνολικής ευημερίας των μελών και όλα αυτά επιτυγχάνονται με την εκπαίδευση των μελών του, την άμεση, έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση, τη αγαστή συνεργασία όλων των μελών, την εθελοντική και ελεύθερη συμμετοχή αλλά και την Δημοκρατική Διοίκηση».

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΚΣΕΒΑΠΑΜ έχει ως εξής:

«Άς γνωριστούμε….

Μια ομάδα εκτροφέων βοοειδών αναπαραγωγής/ πάχυνσης ελευθέρας βοσκής, με χαρακτηριστικά παρέας και  γνώμονα το μεράκι και την αγάπη τους για το επάγγελμα του βοοτρόφου που επέλεξαν συνειδητά να ακολουθήσουν , αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν τον Πανελλήνιο Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Εκτροφέων Βοοειδών Αναπαραγωγής/Πάχυνσης Αγελαίας Μορφής.

Με ορμητήριο τα ορεινά βοσκοτόπια της Πίνδου, του Όλυμπου , του Γράμμου, τις Μπέλλες , του Μενοίκιου και του Βέρμιου, τα πεδινά βοσκοτόπια της Θεσσαλίας αλλά και τα παραθαλάσσια της Βόνιτσας και του Αλμυρού, ο Βοῦς ΕΛΛΑΣ (Π.Α.Κ.Σ.Ε.Β.Α.Π.Α.Μ.) θέλει να ενώσει τους εκτροφείς βοοειδών σε όλη την Ελλάδα και να δώσει λύσεις ,φωνή και στήριξη και στην πιο απόμερη εκτροφή και στον πιο απομακρυσμένο κτηνοτρόφο! 

Στόχος μας είναι η ανταλλαγή γνώσεων, η αύξηση της ελληνικής παραγωγής μοσχαριών, η μεγιστοποίηση του κέρδους του παραγωγού, η μείωση του κόστους παραγωγής, η βελτίωση της συνολικής ευημερίας των μελών και όλα αυτά επιτυγχάνονται με την εκπαίδευση των μελών του, την άμεση, έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση, τη αγαστή συνεργασία ΟΛΩΝ των μελών , την εθελοντική και ελεύθερη συμμετοχή αλλά και την Δημοκρατική Διοίκηση.

Ο Βοῦς ΕΛΛΑΣ-Π.Α.Κ.Σ.Ε.Β.Α.Π.Α.Μ. στηρίζεται στις Συνεταιριστικές Αξίες και στα ανθρώπινα ιδεώδη και έχει ως σημαία του τις αξίες της αυτοβοήθειας, της αυτευθύνης, της δημοκρατίας, της ισότητας, της ισοτιμίας και της αλληλεγγύης. Τα μέλη μας πρέπει να στηρίζονται στις ηθικές αξίες της εντιμότητας, της διαφάνειας, της κοινωνικής υπευθυνότητας , της φροντίδας για τους άλλους αλλά κυρίως να έχουν αγάπη και το μεράκι για τα κοπάδια τους!

Ο καθένας μόνος του είναι μια μονάδα ! ΟΛΟΙ μαζί είμαστε μια ΟΜΑΔΑ και είναι γνωστό ότι οι ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ χάνουν!

Κανείς δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι για εμάς και τις εκτροφές μας καλύτερα από εμάς τους ΙΔΙΟΥΣ τους ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ/ΠΑΧΥΝΣΗΣ!

Οι εκτροφείς βοοειδών δίπλα ο ΕΝΑΣ στον ΑΛΛΟΝ.

Ελάτε να μεγαλώσουμε την παρέα! Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας! Να ισχυροποιηθούμε, να αποκτήσουμε λόγο και δύναμη ενώνοντας την Ελλάδα από άκρη σε άκρη και να δώσουμε στον κόπο μας και στον μόχθο μας την Τιμή, ηθική και οικονομική, που του ΑΞΙΖΕΙ!

Με κρέας από το Βουνό και από τη Θάλασσα ελάτε να γεμίσουμε την Ελλάδα με ποιοτική γεύση ελληνικού μοσχαριού!  Μοσχάρι με άρωμα … Ελλάδας!»

 

Σχόλια (6)
Προσθήκη σχολίου

21-03-2023 19:30Μενελαος Μακρυγιαννης

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΒΟΟΕΙΔΗ LIMOUZIN ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

10-03-2023 19:57Ροδοπουλος Νικόλαος

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία, πώς μπορεί κάποιος να έρθει σε επικοινωνία με το ΔΣ.;;;

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

09-03-2023 00:47Κώστας Βλαχος

Μπράβο στην προσπάθεια πως μπορει να γίνει κάποιος μέλος?

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων Ζωϊκό Κεφάλαιο Τυροκόμος