BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Χρηµατιστηριακή πτώση φέρνει προβληµατισµό στην πώληση του στοκ

Οι τιµές Ιουλίου ‘24 σηµείωσαν χαµηλό σχεδόν εξαµήνου εντείνοντας τις ανησυχίες για ευρύτερο γύρισµα της αγοράς σε νέα επίπεδα ισορροπίας, σαφώς χαµηλότερα από αυτά που είχαµε τους προηγούµενους µήνες.

papadogianis_M_3_5

Γιάννης Παπαδογιάννης

122
0

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Οι λόγοι της πτώσης είναι η αδύναµη, αλλά όχι και ανύπαρκτη, ζήτηση στη φυσική αγορά, το πτωτικό γύρισµα των περισσότερων εµπορευµάτων και η άνοδος του δολαρίου. Οι αναλυτές αναµένουν πλέον µία ανοδική αντίδραση, η οποία εκτιµάται ότι θα έρθει µε τη βοήθεια των νέων αγορών από την πλευρά των κλωστηρίων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Η πρόσφατη χρηµατιστηριακή πτώση φυσικά και έχει προκαλέσει ανησυχίες στους εκκοκκιστές που έχουν στα χέρια τους αποθέµατα. Από τη µια µεριά η αγορά δεν βοηθάει και από την άλλη τα στοκ αφορούν κυρίως υποδεέστερες ποιότητες, οι οποίες δύσκολα βρίσκουν αγοραστή. Το µόνο θετικό είναι το δυνατό δολάριο, εντούτοις δεν µπορεί από µόνο του να σώσει την παρτίδα. Αναφορικά µε τη νέα σεζόν, επειδή υπάρχει πολύς χρόνος µπροστά µας και η πτώση των τιµών του ∆εκεµβρίου ‘24 ήταν µικρότερη σε εύρος, επικρατεί ψυχραιµία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία