Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εκδηλώσεις

1o-sinedrio-agrotikis-istorias

Η ανάδειξη των σύγχρονων ιστοριογραφικών προσεγγίσεων για την ελληνική ύπαιθρο αποτελεί το στοίχημα του 1ου Συνεδρίου Ελληνικής Αγροτικής Ιστορίας που διοργανώνει η Ομάδα Αγροτικής Ιστορίας της Ελληνικής Εταιρείας Οικονομικής Ιστορίας στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών από την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 2 Μαρτίου.

sinedrio-ruziou-timac

Με υπερηφάνεια η Timac Agro | ΛΥΔΑ ανακοινώνει την συμμετοχή της ως επίτιμο αργυρό χορηγό στο ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρυζιού που διοργανώνεται από την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ελληνικού Ρυζιού στις 15 Φεβρουαρίου από τις 9:00 μέχρι 17:00 το απόγευμα στο Porto Palace Hotel της Θεσσαλονίκης.

ekdilosi11feb

Για ακόμα μια χρονιά η Αίολος Α.Ε κάνει αισθητή την παρουσία της συμμετέχοντας στην εκδήλωση Athens Wine Fair 2024 και προσφέροντας μια μοναδική γευστική περιπλάνηση όπου αρώματα, γεύσεις και ιστορίες κρασιών συναντιούνται και ταξιδεύουν τους συμμετέχοντες στον κόσμο της ελληνικής οινοπαραγωγής.

ΗΗΗΥΥΥΥ

Σημείο αναφοράς για τον κλάδο των φρούτων και λαχανικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Freskon 2024 έρχεται στις 11 έως 13 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονικής. Τιμώμενη χώρα η Πολωνία στη φετινή διοργάνωση, η οποία θα συμμετέχει στο Περίπτερο 13 (Stand 37), αφού κατέχει εξέχουσα θέση στην παραγωγή και τις εξαγωγές φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Ευρώπη, αλλά και στην παγκόσμια αγορά.

ana-vega

Oλοκληρώθηκε η εκδήλωση, που διοργάνωσε η Bayer Ελλάς στις 7 Φεβρουαρίου, η κορυφαία εταιρεία Βιοεπιστημών με σχεδόν 70 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας, για τους εκπροσώπους του Τύπου. Η εκδήλωση, με τίτλο «Connect, Collaborate, Celebrate! The New Year Ahead», αφιερώθηκε φέτος στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την Bayer στην Ελλάδα, με την Ana Vega να αναλαμβάνει το τιμόνι της εταιρείας ως η νέα Senior Bayer Representative και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Bayer Ελλάς.

Agro24_GR_

Tο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και η Επιτροπή Αγροτεχνολογίας του, διοργανώνει το 12ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο: «Η Πρωτογενής Παραγωγή με το Βλέμμα στο Μέλλον: Προκλήσεις και Προοπτικές στη Γεωργία και Κτηνοτροφία» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

VO6_5856_t65c33c01_m800_x-_yJPTMKTNDV9raa

H κορυφαία έκθεση στον κόσμο της βιομηχανίας φρούτων και λαχανικών σπάει νέα ρεκόρ και συγκεντρώνει τους κορυφαίους φορείς λήψης αποφάσεων του εμπορίου, με συμμετοχή από ολόκληρη τη διεθνή αλυσίδα αξίας.

422102250_122104289720191388_8784096742766623513_n

Η Βιωματική Εβδομάδα με θέμα την Ερασιτεχνική Γεωργία και την Παραγωγή Τροφής θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 5 έως και την Κυριακή 10 Μαρτίου στο πλαίσιο μιας πολυθεματικής διοργάνωσης στην Αθήνα, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, 10.00 – 20.00.

sinedrio-ruziou

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ελληνικού Ρυζιού – Ε.Δ.Ο.Ρ.ΕΛ. διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρυζιού την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα έναρξης 10:00 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel με βασικούς πυλώνες την υπεράσπιση και προστασία των συμφερόντων του κλάδου του ρυζιού και την προώθηση αυτών των συμφερόντων σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

helexpo

H HELLAGRO A.E. καλεί το κοινό να συμμετάσχει στην 30η διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων "AGROTICA" από τη 1 έως και τις 4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, HELEXPO.

agrotech_3

Η Agrotech δίνει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να παρακολουθήσει όλες τις νεότερες εξελίξεις και να ρωτήσει ό,τι τον απασχολεί στους δηµοφιλείς ειδικούς της αγροτικής επιχειρηµατικότητας Κώστα Νιφορόπουλο και Γεώργιο Παπαδηµητρίου.

1o-andrustrail

Η Andrus Beer Trail Race Festival, προκηρύσσει αγώνες ορεινού τρεξίματος και παράλληλων αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στις 14 – 16/06/2024, στο καταπράσινο νησί των Κυκλάδων, την Άνδρο και στον παραδοσιακό οικισμό του Κορθίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία