Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εκδηλώσεις

IPO_New_Visual

Το Interpoma 2020, η διεθνής έκθεση αφιερωμένη στον κόσμο των μήλων που έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Μπολζάνο, θα παρουσιαστεί σε μια νέα υβριδική μορφή, η οποία θα παρουσιάσει εκδηλώσεις τόσο σε ψηφιακή μορφή όσο και με φυσική παρουσία.

Trophy_Challenge_Finals

Με μία online εκδήλωση θα ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα ο μεγαλύτερος αγροδιατροφικός διαγωνισμός καινοτομίας "Trophy – Τροφή Challenge". Η εκδήλωση του τελικού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 18.30 και θα μεταδοθεί live στα κανάλια του YouTube και του Facebook, του προγράμματος "Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά".

EQMQnrYXUAAKwiu

Σε μία εποχή προκλήσεων άνευ προηγουμένου, η FRUIT LOGISTICA επιβεβαιώνει τη φιλοδοξία της για μετάβαση και επανεφεύρεση των επιχειρήσεων φρέσκων φρούτων και λαχανικών ανά τον κόσμο εστιάζοντας την έκδοσή του 2021 στις πολλές ευκαιρίες για όλους αυτούς τους επαγγελματίες νωπών προϊόντων που συναντώνται κάθε Φεβρουάριο στο Βερολίνο.

klimatiki_allagi-01

Την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, στις 12.00 (έως 13.00) ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος», (τοποθεσία Βουστάσιο Κοντογιάννη, Μενίδι, Πλήθωνος Γεμιστού 14, 13678 ΑΧΑΡΝΑΙ, τηλ 210 2400242, ktinotrofoiattikis@gmail.com), οργανώνει διαδικτυακή συζήτηση για την Κλιματική Αλλαγή, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Συνεργατισμού, που για εφέτος έχει σαν θέμα την Κλιματική Αλλαγή.

b7cda7717e295ffa8724efa6944f565f_XL

Από 9 μέχρι 13 Οκτωβρίου 2021, το Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας θα ανοίξει τις πύλες του για τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Anuga 2021, για την οποία ήδη άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής.

nea_genia_nea_gevrfa

Τηλε-ημερίδα με τίτλο «Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ): Προκλήσεις και Προοπτικές» διοργανώνει η Δράση «Πειραματικός Αγρός» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά».

image001__1_

Μετά από οδηγίες του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου αναβάλει όλες τις εκδηλώσεις της 5ης Πανελλήνιας Γιορτής Μανιταριού Τρούφα που θα γινόταν 17, 18 και 19 Ιουλίου 2020 στην Αργαλαστή.

ekdhlh

Εκθέτες, συνεργάτες, φορείς, αλλά και η φετινή Τιμώμενη Χώρα Γερμανία βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό της 85ης ΔΕΘ, κόντρα στις αντίξοες συνθήκες που έχει διαμορφώσει στη διεθνή εκθεσιακή βιομηχανία η πανδημία του κορωνοϊού. Μετά από ένα επιβεβλημένο διάλειμμα, οι «μηχανές» για την προετοιμασία της 85ης ΔΕΘ έχουν ενεργοποιηθεί εκ νέου με σκοπό να διοργανωθεί μια άρτια Έκθεση, αλλά και να σταλεί προς όλες τις κατευθύνσεις ένα μήνυμα επανεκκίνησης της οικονομίας, αφού η 85η ΔΕΘ θα είναι και η πρώτη εκθεσιακή διοργάνωση πανευρωπαϊκά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

tomato_processing_factory_IMG_7631_1200

Το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιομηχανικής Τομάτας και το 16ο Συμπόσιο ISHS για τη Βιομηχανική Τομάτα θα πραγματοποιηθούν στο Σαν Χουάν, στην Αργεντινή, το 2022, για τη διασφάλιση της υγείας των παρευρισκομένων.

webinar_logo_1

Η πιστοποίηση είναι το διαβατήριο για τα αγροτικά προϊόντα / τρόφιμα, ώστε να παραχθούν και να φθάσουν στο πιάτο του καταναλωτή σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Επιπλέον στις μέρες μας, η επιδημία του κορωνοϊού έχει φέρει και πάλι στο προσκήνιο τις αυξημένες ανάγκες της αγοράς για πιστοποιημένα τρόφιμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία