Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εκδηλώσεις

agrotisthsxronias

«Ευκαιρίες στην Αγορά Εμπορευμάτων και Επενδύσεις στην Αγροτική Παραγωγή», είναι το θέμα ημερίδας που οργανώνει η εφημερίδα Agrenda, από φέτος σε συνεργασία με τον Tsomokos Communications, στο πλαίσιο της 12ης απονομής βραβείων «Αγρότης της Χρονιάς» 2022. Ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το Agronews.gr.

agrotis_teleti_inv-2

«Ευκαιρίες στην Αγορά Εμπορευμάτων και Επενδύσεις στην Αγροτική Παραγωγή», είναι το θέμα ημερίδας που οργανώνει η εφημερίδα Agrenda, από φέτος σε συνεργασία με...

201703091146484166-715x400__Medium_

Η AGROTHESSALY 13η Πανελλήνια Έκθεση για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία» που διοργανώνει από κοινού η ΔΕΘ – HELEXPO και ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, θα πραγματοποιηθεί 2 έως 5 Μαρτίου 2023 στη Λάρισα.

ezgif-3-b3e43b8497

Η νέα ενεργειακή κρίση σε συνδυασμό με την πολιτικοστρατιωτική ένταση στην καρδιά της Ευρώπης επηρεάζουν όλους τους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας. Μιας οικονομίας που ήδη δοκιμάστηκε για δύο χρόνια από την πανδημία. Οι Ιχθυοκαλλιέργειες ως πρωτογενής τομέας προϊόντων διατροφής έρχονται αντιμέτωπες με νέα δεδομένα.

p1fkcbrqtd36amatg0j1kl124l1_1400x800

H εταιρεία οινικής επικοινωνίας Vinetum και ο ιστότοπος γαστρονομίας και ευζωίας FNL έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν στην & εκδήλωση γευσιγνωσίας «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά», το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, στο Κτήμα Πετρέζα, από τις 11:00 έως 20:00.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ_ΕΕΕ_AGROTICA

Ιδιαίτερη αναφορά σε νέους και επανεμφανιζόμενους εχθρούς, σε νέες μεθόδους αντιμετώπισης όπως η αγρο-οικολογία, στη σημασία της προστασίας των φυσικών εχθρών των εντόμων σε όλες τις καλλιέργειες και στην εισαγωγή νέων τεχνολογιών στο σύστημα των γεωργικών προειδοποιήσεων έγινε στην ημερίδα που διοργάνωσε η Εντομολογική Εταιρεία (ΕΕΕ) στο πλαίσιο της 29ης Agrotica.

social_sharing_foodexpo_2023_eng

Με 1.300 εκθέτες και πάνω από 30.000 food traders από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο που αναμένεται να την επισκεφτούν, η FOOD EXPO, θα επιβεβαιώσει και το 2023τον τίτλο της ως το μεγαλύτερο εμπορικό forum για τα τρόφιμα και ποτά στη Ν.Α Ευρώπη.

ipk_logo

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ – Ι.Π.Κ., μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ, που φιλοδοξεί να ενώσει την επιστήμη (ακαδημαϊκούς ερευνητές, κλπ.), τους κρατικούς φορείς και την επιχειρηματική κοινότητα του κλάδου των προϊόντων επεξεργασίας κρέατος, διοργανώνει, στις 23 Νοεμβρίου, ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση, σχετικά με τη Διαχείριση των Ζωικών Υποπροϊόντων (ΖΥΠ) και το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων Τροφίμων (ΗΜΑΤ), δύο καίριας σημασίας ζητήματα για τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2022-11-01_124649

Ο 2ος Διαγωνισμός των OLIVE TROPHIES, για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο OLIVE OIL TROPHY και την επιτραπέζια ελιά TABLE OLIVES TROPHY είναι και φέτος γεγονός. Τους δύο Διαγωνισμούς διοργανώνει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης «ΔΕΘ – HELEXPO» και την αξιοπιστία της διαδικασίας αξιολόγησης υπογράφει η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ» και οι διακεκριμένοι αξιολογητές που συμμετέχουν.

1-Προσκληση

O ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Ινστιτούτο Βιομηχανικών & Κτηνοτροφικών Φυτών προσκαλεί στην ημερίδα Φυτοπροστασία σε ένα νέο περιβάλλον, προκλήσεις από τις πολιτικές «Από το αγρόκτημα στο πιάτο» & «πράσινη συμφωνία».

interpoma_landscape_zukunvt_mq_ritagliato_yotp_ce0g_l

Πρωτεύουσα του μήλου θα γίνει το τριήμερο 17 με 19 Νοεμβρίου το Μπολζάνο στη Βόρεια Ιταλία, καθώς στην πόλη θα πραγματοποιηθεί η Interpoma, η μοναδική εμπορική έκθεση στον κόσμο αφιερωμένη αποκλειστικά στη μηλοκαλλιέργεια.

hdb-logo

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ) προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση υφιστάμενων και νέων Χρηματοδοτικών Εργαλείων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - HDB»

FESTIVAL_MELIOU

Με εξαιρετικά σπάνιες ποικιλίες μελιού και προϊόντων μέλισσας ανοίγει και πάλι τις πύλες του, ύστερα από 2 χρόνια απουσίας λόγω των μέτρων προστασίας για την πανδημία, το 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, από 2 έως 4 Δεκεμβρίου 2022, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στόχος της μεγαλύτερης εκδήλωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη στον τομέα της μελισσοκομίας είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης.

19_10_22_Trophy-MEETUP_1200x1200__002_

Το 2ο Trophy Meet-up πραγματοποιεί ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ACEin). Τα Trophy Meet-ups, που διοργανώνονται στο πλαίσιο του εγχειρήματος Trophy-Τροφή, στοχεύουν στην ανάπτυξη διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στην Ελλάδα. Το εγχείρημα Trophy-Τροφή υλοποιείται από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία