Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εκδηλώσεις

Γνωριμια_με_τον_κοσμο_του_κρασιου_1_2

Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της καινούργιας χρονιάς του Wine Plus Wine School. Όπως πάντα θα ξεκινήσουμε με το βασικό μας σεμινάριο «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού», την  Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, 17:00 – 19:90 στο The Met Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

ΒορΟινα_αλλιως_Σεπτ2020

Τα αγαπημένα μας ΒορΟινά του Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη θα τα απολαύσουμε φέτος διαφορετικά, με μία σειρά από μικρές απολαυστικές εκδηλώσεις οινογευσίας, παρουσιάσεις, wine-cocktails και ευφάνταστα δείπνα που θα συνδυάσουν ευρηματικά μενού με τα εκπληκτικά κρασιά των κορυφαίων οινοποιών της Βόρειας Ελλάδας.

thessaloniki-forum

Η συζήτηση με θέμα τις "Νέες τεχνολογίες στον πρωτογενή τομέα" θα ανοίξει αύριο το πρωί στις 11.00 τις εργασίες του Thessaloniki Helexpo Forum, που αντικαθιστά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

download_5

Ως αποτέλεσμα των συνεχώς μεταβαλλόμενων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία του Sars-CoV-2 και των ειδικών περιοριστικών μέτρων για τον κλάδο Διοργάνωσης Εκθέσεων & Συνεδρίων, που λαμβάνει η κεντρική Πολιτεία για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, ως διοργανώτρια εταιρεία των εκθέσεων MEAT & GRILL DAYS, DAIRY EXPO και FROZEN FOOD, οι οποίες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν από τις 07 έως 09 Νοεμβρίου 2020 στο Metropolitan Expo, σας ανακοινώνουμε την αναστολή τέλεσής τους για εφέτος και την μετάθεσή τους για τον Οκτώβριο του 2021.

IMG_403744

Θύμα κορωνοϊού και η εκδήλωση « ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ» που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή η εταιρία Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ. Οι κίνδυνοι της πανδημίας αλλά και οι αυστηροί όροι ασφάλειας που πρέπει να τηρούνται, δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης που μετά από 20 χρόνια ανελλιπούς διεξαγωγής, έχει καταστεί θεσμός στην αγορά των γεωργικών μηχανημάτων.

contact-us

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 (11:00-12:00 ώρα Ελλάδας), ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Φυτοπροστασίας (ECPA) θα παρουσιάσει τις δεσμεύσεις του κλάδου της βιομηχανίας φυτοπροστατευτικών και βιοδραστικών προϊόντων έως το 2030.

fasolaki

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα έναρξης 9.00 π.μ θα πραγματοποιηθεί η 5η Επιστημονική Συνάντηση για τις Τοπικές Ποικιλίες η οποία έχει τίτλο «Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας» στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ιερά Οδός 75).

geotee1598104838

Εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για την κατάρτιση και την πιστοποίηση εργαζομένων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παραρτήματος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Κεντρικής Ελλάδας, Καψούρη 4.

greenweek1_berlin

H Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων με απευθείας πώληση στο κοινό, Internationale Grüne Woche Berlin 2021, μετατρέπεται σε αποκλειστικό B2B event (B2B διεθνείς συναντήσεις) και θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 22 Ιανουαρίου 2021, όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

asia-fruit-logistica

Η ASIA FRUIT LOGISTICA παίρνει μια συναρπαστική νέα ψηφιακή μορφή τον Νοέμβριο του 2020 και γίνεται «ASIA FRUIT LOGISTICA ON», ως τόπος όπου συναντάται η επιχείρηση φρέσκων προϊόντων της Ασίας στο διαδίκτυο. Θα δώσει σε χιλιάδες εκθέτες και επισκέπτες την καλύτερη πλατφόρμα για να συνδεθούν, να κάνουν επιχειρήσεις και να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τις δραστηριότητές τους στην Ασία αυτή τη σεζόν.

deth-2017-diethnis-ekthesi-thessalonikis

 Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη για το διάστημα 5- 13 Σεπτεμβρίου 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, λόγω κορονοϊού όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

unnamed__1__3

Με νέα προοπτική αντιμετωπίζει την αγορά οπωροκηπευτικών, ενάντια στις προκλήσεις που επέφερε η πανδημία του Covid-19, η φετινή Macfrut η οποία έγινε ψηφιακή. Τεράστιος αριθμός συμμετεχόντων από την Κίνα, που ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες, κατέστησε την φετινή έκθεση sold out. Η Macfrut Digital, δίνοντας βήμα για την προώθηση φρούτων και λαχανικών στην Ευρώπη με ένα ακόμα περίπτερο, αφιερωμένο σε διεθνείς εκθέτες, θα πραγματοποιηθεί από 8-10 Σεπτεμβρίου 2020.

IPO_New_Visual

Το Interpoma 2020, η διεθνής έκθεση αφιερωμένη στον κόσμο των μήλων που έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Μπολζάνο, θα παρουσιαστεί σε μια νέα υβριδική μορφή, η οποία θα παρουσιάσει εκδηλώσεις τόσο σε ψηφιακή μορφή όσο και με φυσική παρουσία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία