Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εκδηλώσεις

kannabio_0

Η ΚΑΝΝΑΒΙΟ ΚΟΙΝΣΕΠ στα πλαίσια της συμμετοχή της στο ερευνητικό έργο «Πράσινα και ανακυκλώσιμα ή/και κομποστοποιήσιμα σύνθετα προϊόντα με βελτιωμένες ιδιότητες από απόβλητα βιομηχανικής κάνναβης στα πλαίσια της κυκλικής οικονομίας» (ΚΥΚΑ, Δράση ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ), θα διοργανώσει το Σάββατο 8 Μαΐου 2021, στον Βόλο ένα εργαστήριο παραδοσιακής επεξεργασίας της κάνναβης και επίδειξης κατασκευής χειροποίητου χαρτιού.

yuyyj

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ξεκινά την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 νέο κύκλο επιμόρφωσης με θέμα «Ανάδειξη και αξιοποίηση του αγροδιατροφικού πλούτου των Κυκλάδων».

AGROTIA

Σε τροχιά υλοποίησης από τις 27-30 Ιανουαρίου του 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης εισέρχεται η 29η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica.

ξηνμμ_2

Η «ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι ένας κινηματικός όμιλος σκέψης για την Ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας, ο οποίος ξεκίνησε τον Νοε 2020, εν μέσω πανδημίας με υποστήριξη από την Πανελλήνια Ένωση Συμπράξεων Κοινωνικής Οικονομίας- ΠΕΣΚΟ και συζητά ανοικτά και δημόσια διαδικτυακά κάθε «ΔΕΥΤΕΡΑ, 20.00» στο zoom με δημόσια ταυτόχρονη παρουσία στο facebook.

viozokat2_2_2

Η βιομηχανία ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. σε συνεργασία με τον Καθηγητή του Τμήματος Κτηνιατρικής Α.Π.Θ. κο Νικόλαο Πανούση διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο την Τρίτη 06 Απριλίου και ώρα 12:00, με θέμα: «Τεχνολογικές εφαρμογές για αποτελεσματική διαχείριση εκτροφών αγελάδων».

lampy-dlya-teplic-kakie-vybrat-2_2

Το δωρεάν webinar με τίτλο: «Διαφορετικοί τύποι του λευκού φωτός στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες: Ανάλυση συγκριτικών μελετών», θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 7 Απριλίου και ώρα 15:00 με διάρκεια μιας ώρας.

logo_color_fruit-attraction

Με αφορμή την ανακήρυξη του 2021 ως Διεθνές Έτος Φρούτων και Λαχανικών από τον FAO, οργανώνεται η 13η διεθνής έκθεση «Fruit Αttraction», που θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στην Μαδρίτη από τις 5 έως 7 Οκτωβρίου 2021 και δραστηριοποιείται στην ανάδειξη και προώθηση φρέσκων προϊόντων μεταξύ όλων των επιπέδων της αλυσίδας τροφίμων.

rsz_general_withdate_meat_dairyday_logo

Στις 12 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 2ου web conference «MEAT & DAIRY DAY» το διαδικτυακό event «MEAT DAY» 2021 με θέμα: «Η Υπεραξία στο Κρέας – Παράγοντες και Τρόποι που συμβάλουν στην αύξηση της».

ξηνμμ

Το Σάββατο, 3 Απρ 2021, στις 17.00 (έως 18.30) προσκαλούνται όσοι επιθυμούν σε δημόσιο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: Αγροδιατροφή, τοπική αυτάρκεια & Κοινωνική Οικονομία, στα πλαίσια του τριήμερου 2, 3 & 4 Απρ 2021, αρθρωτού σεμινάριου με θέμα: Η συμβολή της Κοινωνικής Οικονομίας στην ανάκαμψη, από την Πανελλήνια Ένωση Συμπράξεων Κοινωνικής Οικονομίας-ΠΕΣΚΟ και την πλατφόρμα «Συνεργατική Κοινωνία, coopsociety.gr».

υθκυθκ

Την Τετάρτη 24/3/2021 και ώρα 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Αποτελέσματα Εδαφολογικών Αναλύσεων Ελαιοκαλλιέργειας στο Δήμο Νικολάου Σκουφά – Διαχείριση Εδάφους και Συστάσεις Λίπανσης».

7664Ddfp_400x400

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.», σε συνεργασία με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Θέρμης, διοργανώνουν διαδικτυακά ημερίδα με τίτλο: «AGREEN, Cross-Border Alliance for Climate-Smart and Green Agriculture in the Black Sea Basin - Εξυπνη γεωργία για την κλιματική αλλαγή στην λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας», στο πλαίσο του έργου ENI CBC BLACK SEA “AGREEN” την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ.

unnamed_33

Η Ελληνική Ζιζανιολογική Εταιρεία διοργανώνει σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) από 22 έως 24 Μαρτίου 2021 για την ολοκληρωμένη διαχείριση των ζιζανίων σε υψηλής σημασίας καλλιέργειας όπως το βαμβάκι, η βιομηχανική ντομάτα, η ελιά, το αμπέλι και τα σιτηρά.

fuer_Metadaten_1200x628px_FL21_Banner_May

Η πανδημία εξώθησε για άλλη μια φορά τους διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης προώθησης φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες, FRUIT LOGISTICA 2021 του Βερολίνου, να την αναβάλλουν, με νέα πιθανή ημερομηνία να φαίνεται να είναι 9-11 Φεβρουαρίου 2022.

bio-class

Ανοιχτή Δημόσια Συζήτηση με θέμα τη Διασύνδεση των Πανεπιστημίων και των Ερευνητικών Κέντρων με τις Επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού Τομέα, διοργανώνει η Πρωτοβουλία για την Παιδεία και την Ανάπτυξη (ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α), την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, ώρες 17:00-19:00.

London-Wine-Fair-2021-logo

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δράσεων προβολής των αγροτικών της προϊόντων και της αναγκαιότητας προσαρμογής όλων μας στις απαιτήσεις της νέας εποχής, θα συμμετάσχει στην ψηφιακή έκθεση κρασιού “LONDON WINE FAIR”, κατά τη χρονική περίοδο 17-19 Μαΐου 2021.

γθιλθιιιιιιι

Ο Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science διοργανώνει ένα webinar στις 30 Μαρτίου, από τις 18.30 έως τις 20.00, ζωντανά, μέσω YouTube και Facebook, για να παρουσιάσει την εικόνα που θα έχουν οι επενδύσεις και οι αγορές μετά την πανδημία υπό την επίδραση των δεικτών ESG (Environmental, Social, and Governance.).

INSTITOYTO-PROIONTON-KREATOS-logo-854x350

Το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος διοργανώνει στις 22 Μαρτίου και ώρα 5.00 μ.μ., ένα ανοικτό webcast με θέμα «Διεργασίες Αναλυτικής Τεχνολογίας (PAT) και εφαρμογές στην Παραγωγή Κρέατος και Προϊόντων του. Επαλήθευση του ΣΔΑΤ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία