Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εκδηλώσεις

exhibition2

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία φιλοξενεί την εκδήλωση «Αφρός & Φυσαλλίδες» που διοργανώνεται για 13η χρονιά.

made_in_greece_2

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των επιχειρήσεων για όλες τις κατηγορίες βραβείων και τα «Made in Greece 2019» (www.madeingreeceawards.gr) βρίσκονται στην τελική ευθεία για την Τελετή Απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00, στην αίθουσα “Banquet” στο Μέγαρο Μουσικής.

engie-logo

To 28th International Symposium of the Scientific Centre for Fertilizers (CIEC) με θέμα «Fertilization and Nutrient Use Efficiency in Mediterranean Environments» που συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Θρέψης Φυτών και Ποιότητας Εδάφους του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τον Σύνδεσμο Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων, και διεθνείς επιστημονικούς εταίρους.

1-800

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έφτασε και φέτος η στιγμή που περιμένουν με ανυπομονησία οι οινόφιλοι της πρωτεύουσας, για την πιο ευδαιμονική και βέβαια απαστράπτουσα γευστική δοκιμή οίνων, αποκλειστικά αφρωδών, από διάφορες χώρες.

biblio_2

Το Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Λαρίσης και οι Εκδόσεις Copy City Publish, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή Φυτοπροστασίας του πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (τώρα Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) Φωτίου Θ. Γραβάνη:«Ειδική Φυτοπαθολογία (Νοσολογία) Καλλιεργουμένων Φυτών»

sunedrio_agrotexnologias

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 8ο ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 09 Δεκεμβρίου 2019 στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Αφισα_Ημεριδα_ΤΦΟΔ_17_12_2019__2_

Στις 17 Δεκεμβρίου το Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων, του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Πιστοποιημένο πολλαπλασιαστικό υλικό και αξιόλογες ποικιλίες ροδακινιάς και νεκταρινιάς: προϋποθέσεις για μια ανταγωνιστική Δενδροκομία» στη Νάουσα.

POSTER_ΤΡΟΦΗ_1

Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας διοργανώνουν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Διαχρονικό Μουσείο εκδήλωση με θέμα «Η ανάγκη της τροφής στο πέρασμα του χρόνου».

gewrg_sxl

Το 2o Διεθνές συνέδριο ελιάς θα πραγματοποιηθεί στις 28-29 Μαΐου 2020 στο Κέντρο Ελιάς Krinos®, του Perrotis College εντός των εγκαταστάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη. Στο επίκεντρο του συνεδρίου βρίσκεται ο ελαιοκομικός τομέας.

BPI

Στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο διοργανώνεται τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο «Ο ρόλος των κόμβων φυτοϋγείας και αξιοποίησης-ασφάλειας φυσικών προϊόντων της Ερευνητικής Υποδομής PlantUp»

mam_336037_451318_Fancybox-de

Τις πύλες τις θα ανοίξει από τις 17 έως τις 26 Ιανουαρίου η 85η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων με απευθείας πώληση στο κοινό, International Green Week Berlin 2020.

elgo_2

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το έδαφος (World Soil-Day), το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών/ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, διοργανώνει την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, στις 9:30’, στην αίθουσα συνεδρίων του Ινστιτούτου στη Λάρισα (Θεοφράστου 1) (πρ.ΕΘΙΑΓΕ), Ημερίδα με θέμα: “ΕΔΑΦΟΣ: ΕΝΑΣ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ -ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ” .

Logo_100

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 διεξάγεται για 6η φορά η εκδήλωση γευσιγνωσίας «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά» στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία (13:00 – 20:00), με περίπου 140 σπουδαία κόκκινα κρασιά από 26 ελληνικά και 32 ξένα οινοποιεία.

191120_Imathia_Brunch_Wine_Edition_prosklisi
21 Νοεμβρίου

Imathia Brunch Wine Edition

Η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας και η Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, παρουσιάζουν την Κυριακή το «Imathia Brunch - Wine Edition» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νάουσα Πόλη του Οίνου 2019»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία