BACK TO
TOP

Εκδηλώσεις

ATH_WINE_SELFIE_2024_LOGO_1920_1080-05_2

Το ATHENS WINE SELFIE -στα πλαίσια του This Is Athens - City Festival- προσκαλεί το κοινό να συμμετέχει σε ένα πρωτότυπο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του κρασιού! Δύο φανταστικά απογεύματα γεμάτα μουσική και κρασί, περιμένουν το κοινό από τις 05:00 το απόγευμα μέχρι τις 10:00 το βράδυ.

mavrodafni_photo_1-1-850x460

To Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια διοργανώνει στην Πάτρα τη Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, και ώρα 10:00-15:00 την επιστημονική ημερίδα αφιερωμένη στην σημαντική ποικιλία Μαυρο­δάφνη με τίτλο «Μαυροδάφνη: Εξελίξεις και αναγκαίες προσαρμογές».

banner-ert-website-01

Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας διοργανώνει την 9η Δραμοινογνωσία από τις 11 έως 19 Μαΐου επιδιώκοντας την ανάδειξη και την καθιέρωση της, ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού οίνου, γεύσης και θεμελίωσης της οινικής του ταυτότητας.

thessalia-edafh

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λαρισαίων, το Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδος του ΓΕΩΤΕΕ, η ΠΟΣΓ και ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας οργανώνουν ημερίδα με κύριο ομιλητή τον Ακαδημαϊκό Ανδρέα Καραμάνο.

synedrio-ampelourgias

Συνέδριο ιδιαίτερης σημασίας για τον αμπελοοινικό κλάδο της χώρας, διοργανώνουν από κοινού ο Κλαδικός Εθνικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ) και η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με περιεχόμενο την βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής αμπελουργίας και την αξιοποίηση των εργαλείων της ΚΑΠ 2023 - 2027.

sial

Η κορυφαία παγκόσμια έκθεση καινοτομίας Sial Paris στον τoμέα των τροφίμων και ποτών πρόκειται να γιορτάσει την 60η της επέτειο από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte, στο Παρίσι.

dromoi-krasiou-ths-elladas

Μια μοναδική οινο - γευστική ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην εορταστική ανοιξιάτικη εκδήλωση των οινοποιείων «Ανοιχτές Πόρτες».

10-maiou-OIV

Η διαχείριση της αμπελουργικής γης με όρους βιωσιμότητας μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον και τα νομικά εργαλεία για την συνύπαρξη με την οικιστική ανάπτυξη θα βρεθούν στο επίκεντρο του συνεδρίου που διοργανώνει στις 10 Μαΐου στην Αθήνα ο Διεθνής Οργανισμός Αμπέλου και Οίνου-OIV.

1ο-Παγκρητιο-Φορουμ-ΑΘΗΝΑ-2022

Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην Αθήνα το Φόρουμ Κρητικών Προϊόντων, το οποίο έχει εξελιχθεί σε κομβικό σημείο συνάντησης των παραγωγών της Κρήτης με υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς αγοράς τροφίμων και ποτών.

GiortiOlicatessen

Μια ολοήμερη εκδήλωση γευσιγνωσίας, με σκοπό την ανάδειξη των υπέροχων Ελλήνων παραγωγών και των εξαιρετικών προϊόντων τους. Με τα σταντ των παραγωγών να κατακλύζουν τον κεντρικό διάδρομο της Αγοράς Μοδιάνο, από τις 11:00 μέχρι τις 17:00, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα πρόσωπα πίσω από τα προϊόντα, να μάθει από πρώτο χέρι για την ιδέα, την εξέλιξη, την προσπάθεια και το αποτέλεσμα των παραγωγικών τους κόπων, και φυσικά να δοκιμάσει τα μοναδικά προϊόντα τους.

agro-expo

Η μεγάλη έκθεση EURO AGRO EXPO 2024 διοργανώνεται φέτος στις 24, 25 & 26 Μαΐου 2024 στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

MM1

Ένα πανηγύρι χαράς, μία μεγάλη γιορτή της Άνοιξης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 (10:00 – 16:00) στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 120 χρόνια προσφοράς του Ιδρύματος.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ_EXPO

Δικαιώνοντας πλήρως το γεγονός ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Πελοποννήσου, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγει τις πύλες της από την Τετάρτη 10 Απριλίου και για πέντε μέρες θα δίνει, από την Τρίπολη, τον παλμό των επιχειρηματικών και οικονομικών εξελίξεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία