Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εκδηλώσεις

1216x370

Μία νέα εκδήλωση γευστικής δομικής οίνων σχεδιάστηκε για να προβάλλει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά τις δύο κορυφαίες κατηγορίες κρασιού που ιδανικά καθορίζουν την αρχή και το τέλος ενός δείπνου, τους προδόρπιους και τους επιδόρπιους οίνους.

agnelli-pecore-ovini-by-heebyj-fotolia-750

Η βιομηχανία ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. σε συνεργασία με τον καθηγητή Κτηνιατρικής, κο Νεκτάριο Γιαδίνη, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για κτηνιάτρους και γεωπόνους ζωοτέχνες την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:00.

meta_tag_gr

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «FOOD EXPO» που θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από 12-14 Μαρτίου 2022 στον εκθεσιακό χώρο Athens Metropolitan Expo, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στα Σπάτα. Το συγκεκριμένο εκθεσιακό γεγονός διοργανώνεται από την εταιρεία «Forum Α.Ε.». Η πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

FB_IMG_1637308130220

Στην Πάτρα, την Δευτέρα 22.11.2021, στις 19.00 -21.00, στο εστιατόριο Tomo's open kitchen bar (Τριών Ναυάρχων & Σταχτούρη ), το Patras Wine Club θα πραγματοποιήσει θεματική οινογνωσία με τίτλο «Ο αμπελώνας της Αιγιάλειας με τον οινολογο Τάσο Δροσιαδη, μέρος 2ο»

11

Την Κυριακή, 5 Δεκ 2021, στις 13.00 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στο 12ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας θα προσπαθήσουν αν προσεγγίσουν το θέμα: «Οργάνωση Μελισσοσμηνών ή/& Μελισσοκόμων» ο κ Δημήτριος Μιχαηλίδης (συγγραφέας, δημόσια γράφων, ΑγροΝέα) και η κα Μάγδα Κοντογιάννη (Κτηνοτρόφος, περιαστικής κτηνοτροφίας, Μενίδι) και για όσους δεν μπορούν φυσικά, στο https://www.youtube.com/watch?v=jmL1kWuaC-I.

αμπελωνας-2

Στο Αμύνταιο Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί το 2ο Συνέδριο Οινοτουρισμού, παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά, με τίτλο «Συνεργείες οινοτουρισμού με άλλες θεματικές ενότητες” το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου»/

Sinedrio-Klimatik

Οι αλυσιδωτές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον αγροδιατροφικό τομέα είναι το θέμα του ψηφιακού τριήμερου Διεθνούς Συνεδρίου «Climate Change: The Future of the Agrifood Sector» που διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου του 2021.

ABS_2021_GR

Το AgriBusiness Thessaly Summit 2021 διεξάγεται στα Τρίκαλα Θεσσαλίας στις 19-20/11/2021 με θέμα «Το μέλλον του Θεσσαλικού κάμπου στην ψηφιακή εποχή» και περιλαμβάνει 7 συνεδρίες, 35 θεματικά πεδία και 40 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

prosklisi_programma_amyntaio

Ο Δήμος Αμυνταίου προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην υλοποίηση του Πιλοτικού/Επιδεικτικού Έργου Έξυπνης Παραγωγής Πολλαπλασιαστικού Υλικού Αμπελιών, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, στο Αμπέλι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΑΣΕΠΑ) .

slider1-3

H 6η Σύνοδος της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2021), πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace και στις νέες εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία