Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εκδηλώσεις

Trophy_Challenge

Επιστρέφει και φέτος ο Διαγωνισμός “Trophy – Τροφή Challenge”, για να επιβραβεύσει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και startups, που αναπτύσσουν εμπορικές και επιχειρηματικές λύσεις στους τομείς της αγροτεχνολογίας και της αγροδιατροφής.

1658-toolkitstorytelling-3

Την Παρασκευή 24/04/2020 (18.00 - 20.00 μ.μ.), η κ. Αγγελική Κοσμοπούλου, σύμβουλος επικοινωνίας και Εκτελεστική Διευθύντρια στο Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη, θα παρουσιάσει το workshop "Storytelling: ένα εργαλείο στην προώθηση αγροδιατροφικών προϊόντων"μέσω της εφαρμογής zoom.

image001_3

Θεωρήσαμε ότι  το πρόγραμμα του THESSALONIKI WINE SHOW 2020 είναι αναγκαίο να αναβληθεί λόγω των επιπτώσεων του Κορονοϊού / Covid-19.  Οι νέες ημερομηνίες διαξαγωγής της διοργάνωσης θα είναι η Κυριακή 4 και η Δευτέρα 5 Απριλίου 2021.

olive2_el

Αναβάλλεται το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ελιάς, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαϊου 2020. Μετά την πανδημία που έχει προκύψει, μεταφέρεται για τον Μάιο 2021.

pizza

Με βασικό θέμα την “Croccante pizza gourmet ”, η παγκοσμίου φήμης Accademia Pizzaioli σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος “Chef's Club” διοργανώνουν τετράωρο Επαγγελματικό Σεμινάριο την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 στις 16:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Λέσχης στη Δάφνη.

ProWeinSeeYou-625x400

Η Prowein 2020 αναγκάστηκε να αναβάλει τις εκδηλώσεις της, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και καταστολής της διασποράς του κοροναϊού (Coronavirus/Covid-19). Οι εκδηλώσεις μετατίθενται για τον επόμενο χρόνο στις 21-23 Μαρτίου 2021.

unnamed_11

Το EIT Food Greece που υλοποιείται από τους Industry Disruptors – Game Changers ανακοινώνει το Government Executive Academy, ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με κεντρικό άξονα την ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα, απευθυνόμενο σε στελέχη της δημόσιας διοίκησης, διαμορφωτές πολιτικής και σε άλλους θεσμικούς φορείς.

anthestiria-2020-27

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2020, ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής διοργάνωσε τα Ανθεστήρια στις εγκαταστάσεις του στην Αμυγδαλέζα Αχαρνών, υποδεχομένος παλιούς και νέους συνεργάτες καταστρώνοντας καινούργιους στόχους για το επόμενο διάστημα.

bio_feat-696x348

Έχοντας σαν παρακαταθήκη τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη διοργάνωσή του, το 2ο Bio Festival, που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Μαΐου 2020 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, αναμένεται ακόμα μεγαλύτερο και πληρέστερο.

FOODEXPO

Εκθέσεις, ηµερίδες, διαγωνισµοί και πάσης φύσεως εκδηλώσεις του αγροδιατροφικού τοµέα, εντός και εκτός των συνόρων, που είχαν προγραµµατιστεί για το προσεχές διάστηµα, είτε ακυρώνονται είτε παίρνουν αναβολή για µεταγενέστερο χρόνο, εξαιτίας των µέτρων προστασίας από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Frescon-2020

Την ακύρωση του διεθνούς γεγονότος φρέσκων φρούτων και λαχανικών «Freskon» αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων στο μέτωπο του κοροναϊού (COVID-19) και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εκθέτες, επισκέπτες και εργαζομένους. Η Freskon ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 2-4 Απριλίου 2020 και θα διοργανωνόταν στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

prosprio_logo

Στη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Οσπρίων Δυτικής Μακεδονίας, όπου φιλοδοξεί να αναδείξει τα προϊόντα της τοπικής παραγωγής, προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την αγροδιατροφική σύμπραξή της.

diagonismosapostagmata_2

Για 20ή φορά στην ιστορία του, ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους γευσιγνώστες-κριτές της φετινής διοργάνωσης, προκειμένου να δοκιμάσουν, να αξιολογήσουν και τέλος να βαθμολογήσουν 907 δείγματα συμμετοχών, στο τριήμερο της διεξαγωγής του, στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου 2020.

oinoti

Οι οινοποιοί της Κρήτης για 13η χρονιά καλωσόρισαν τους φίλους του Κρητικού Αμπελώνα στην Έκθεση «ΟιΝοτικά», που πραγματοποιείται στις 22, 23 και 24 Φεβρουαρίου 2020, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ) στις Γούρνες Ηρακλείου, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία