Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Εκδηλώσεις

adiepaggelmatikhbambakosesperides

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος και ο ΕΛΓΟ Δήμητρα στην κατεύθυνση της υποστήριξης της βαμβακοκαλλιέργειας και της ενίσχυσης της αξίας του προϊόντος διοργανώνουν εσπερίδες σε Λάρισα (26 Φεβρουαρίου), Αλίαρτο (27 Φεβρουαρίου), Σέρρες (05 Μαρτίου) και Ορεστιάδα (06 Μαρτίου).

atristetsaesperidoeidwn1

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, με αφορμή την πρώτη επιβεβαιωμένη εμφάνιση κρούσματος του ιού της Τριστέτσας των Εσπεριδοειδών στην περιοχή, διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:30μμ στην μικρή αίθουσα εκδηλώσεων της έδρας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 1, Διοικητήριο Ι.Π. Μεσολογγίου) με θέμα: «Ξυλέλλα-Τριστέτσα των Εσπεριδοειδών-Γλοιοσπόριο > Τρεις εχθροί των καλλιεργειών μεγάλης οικονομικής σημασίας για την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας».

afetapoproblhprooptikesgeotee

Tο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) συνδιοργάνωσε με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ημερίδα για τη φέτα στο πλαίσιο της 11ης Διεθνούς Έκθεσης για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία - Zootechnia 2019, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

anthesthria19anoixhaxarnes

Ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής θα καλωσορίσει την άνοιξη με τα Ανθεστήρια 2019 και καλεί τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να διαπιστώσουν από κοντά τη μεγάλη ποικιλία και την ποιότητα των φυτών που διαθέτει.

aBAXEVANISanwgeia1

Ένα διαδραστικό, τετραήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες της εστίασης διοργανώνει το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στα Ανώγεια, με εισηγητή τον γνωστό σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη.

apepalaiwmenosoinoskavatheskh

Η χημικός, οινολόγος-δημοσιογράφος Μαρία Νέτσικα την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 20:00μμ στα πλαίσια των συναντήσεων του Wine Club THESSALONIKI '96 θα περιγράψει τους παράγοντες που καθορίζουν το γευστικό προφίλ των κρασιών που φέρουν τις ενδείξεις Κάβα, Réserve και Grande Réserve, αφού η παλαίωση θεωρείται σημαντικός παράγοντας στη διαμόρφωση της ταυτότητάς τους όσο ωριμάζουν σε βαρέλια ή φιάλες. Μαζί της ο Άγγελος Ιατρίδης από το Κτήμα Άλφα. Θα ακολουθήσει τυφλή γευστική δοκιμή.

asynanthsharwmatikafarmakeytikafyta

Στα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά είναι αφιερωμένη η 5η επιστημονική συνάντηση για ενημέρωση της παραγωγικής βάσης, που διοργανώνει το Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Δράμας σε συνεργασία με το ΓΕΩΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας.

ahorecaexpo19logo

Η HORECA, η μεγάλη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία, τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο Athens Μetropolitan Expo. Η Έκθεση φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα, και συγκεντρώνει τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και όσες ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

aydatinosploutosthescarla

Ημερίδα με θέμα «Η Θεσσαλία και ο υδάτινος πλούτος της. Οι νέες προκλήσεις στη γεωργία και την υδροηλεκτρική ενέργεια, η νέα λίμνη Κάρλα», διοργάνωσε η Εταιρεία Θεσσαλικών Μελετών (ΕΘΕΜ), στις 5 Φεβρουαρίου 2019 στην Αθήνα, στην αίθουσα του ΤΕΕ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας.

aospriathessalikoukampou

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσσαλών Τοματοπαραγωγών (ΘΕΣΤΟ) προγραμματίζει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Γενετικό υλικό, καλλιεργητικές τεχνικές και δυναμικότητα των οσπρίων στον θεσσαλικό κάμπο» στις 15 Φεβρουαρίου, ώρα 10:30πμ στο κτίριο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών στη Λάρισα (Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας, πρώτος όροφος).

Corteva-fruit-Logistica1

Καλλιεργητικές λύσεις οι οποίες βλέπουν πρώτα τις ανάγκες του καταναλωτή και μετά τον παραγωγό, έχει έτοιμες και προσφέρει στην αγορά η Corteva Agricience, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Igor Teslenko, επικεφαλής του Ομίλου για την Ευρώπη, στη διάρκεια των εκδηλώσεων της Fruit Logistica στο Βερολίνο.

aperotisdiethnhsekthshekpaideush

Στη Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου (ώρες: 12:00-18:00μμ) σε αίθουσα του ξενοδοχείου Makedonia Palace, θα συμμετάσχει το Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία