Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Προϊόντα

papadogianis_M_3_8

Το βαµβάκι όπως και το πετρέλαιο χτυπήθηκαν αρκετά στις τελευταίες συνεδριάσεις, σε αντίθεση µε τα τρόφιµα, τα οποία παρουσιάζουν µικρή ανάκαµψη / στήριξη στη...

sfaxtaria

Σε κλίµα αβεβαιότητας αναφορικά µε τη διάθεση των ζώων βρίσκονται τις ηµέρες αυτές κτηνοτρόφοι στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αφού το εµπόριο έχει παγώσει, καθώς ο κορωνοϊός έχει βάλει φραγµό στις εξαγωγές των αµνοεριφίων σε Ιταλία και Ισπανία ενόψει του Πάσχα των Καθολικών. Ανάλογος φόβος υπάρχει και για την κίνηση της εγχώριας αγοράς, καθώς φέτος δεν προβλέπεται... Πάσχα.

lambhug

Σε κλίμα αβεβαιότητας αναφορικά με την διάθεση των ζώων βρίσκονται τις ημέρες αυτές κτηνοτρόφοι στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αφού το εμπόριο έχει παγώσει, ενώ ο κορωνοϊός έχει βάλει ένα μεγάλο ερωτηματικό στις εξαγωγές των αμνοεριφίων σε Ιταλία και Ισπανία ενόψει του Πάσχα των Καθολικών.

24381097_karta_agroti_Α_contactless-01__1_

Για την πίστωση στους λογαριασμούς των περίπου 46.500 δικαιούχων παραγωγών της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος, συνολικού ποσού περίπου 180 εκατ. ευρώ, ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Πληρωμών. Στο εν λόγω πακέτο πίστωσης δεν περιλαμβάνονται λόγω τεχνικών προβλημάτων οι συνδεδεμένες ενισχύσεις σε σπαράγγια και βιομηχανική ντομάτα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

agor

Με πρώτα στη λίστα των αγορών του καταναλωτή λόγω κοροναϊού ειδών απολύμανσης, η επόμενη επιλογή αφορά σε είδη τροφίμων που μπορούν να αποθηκευτούν όπως ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη και ρύζι. Την ίδια ώρα, η πλειοψηφία 54% προσπαθεί να μειώσει τις επισκέψεις του σε καταστήματα για αγορά, αλλά μόλις το 6% δηλώνει ότι τις έχει αυξήσει μέσω του διαδικτύου.

13997041255_53d1e8ee64_o

Ένα γύρισµα στις τιµές καλαµποκιού για την επερχόµενη περίοδο δεν θεωρείται απίθανο σύµφωνα µε επαγγελµατίες του χώρου και αναλύσεις που βλέπουν µια σταθερά αυξανόµενη παγκόσµια ζήτηση και περιορισµένα αποθέµατα ως το κλείσιµο της τρέχουσας εµπορικής περιόδου.

pinakas_probata

Με µικροαγορές αµνοεριφίων για τους... καταψύκτες µέχρι Πάσχα, κινείται το τελευταίο διάστηµα η αγορά αιγοπρόβειου κρέατος, όσο οι αρνάριδες φροντίζουν τα νεογέννητα και τα σουγκάρια, ώστε να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις απώλειες από τυχόν ασθένειες που χτυπούν τα ζώα σε αυτή την ηλικία.

25-32_2

Στη µόνιµα χαµηλή τιµή των τελευταίων χρόνων που έχει ως αποτέλεσµα τη συνεχή µείωση των καλλιεργούµενων εκτάσεων, φαίνεται να γράφει κάποια µικρή υποθήκη για βελτίωση των συνθηκών αγοράς η καλλιέργεια του καλαµποκιού.

γραφ_35

 Κολληµένη σε ένα εύρος από τα 36 έως τα 40 λεπτά το κιλό βρίσκεται η τιµή του αγελαδινού γάλακτος στους περισσότερους νοµούς της χώρας, την ίδια στιγµή που µεγάλες βιοµηχανίες της ΕΕ αναθεωρούν προς τα πάνω τα τιµολόγιά τους από την 1η Μαρτίου.

kloniki

Την απόφαση με την οποία καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις της κλωνικής επιλογής καθώς και η διαδικασία εγγραφής και διαγραφής κλώνων ποικιλιών και υποκειμένων αμπέλου, υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

22-35_10

Με τη βασική παραγωγή να αναµένεται τον Μάρτιο, σε ορισµένες περιοχές καλλιεργητές και διακινητές ξεκίνησαν ήδη τη συγκοµιδή των πορτοκαλιών της ποικιλίας Βαλέντσια µε τις πρώτες συµφωνίες για την τιµή παραγωγού να περιστρέφονται γύρω από τα 20 λεπτά το κιλό σε Αιτωλοακαρνανία και Λακωνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία