Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Προϊόντα

36_pin_76

Κέρδισε από 2 έως 2,5 λεπτά το κιλό η τιµή σύσπορου βάµβακος την περασµένη εβδοµάδα, ωθούµενη τόσο από το υποστηρικτικό πόρισµα µειωµένης προσφοράς που έβγαλε το USDA, όσο και από την υποχώρηση του ευρώ, που κινείται στα 1,08 έναντι του δολαρίου.

papadogianis_M_3_5

∆εν κατάφερε να συγκρατήσει την ώθηση από ένα ευνοϊκό για τις τιµές report προσφοράς και ζήτησης του αµερικανικού υπουργείου γεωργίας (USDA) η αγορά βάµβακος, µε τις τιµές για τα συµβόλαια της νέας σοδειάς να υποχωρούν κάτω από τα 85 σεντς ανά λίµπρα, αφού καθυστερήσεις στις εξαγωγές των ΗΠΑ δεν δίνουν σήµα στη φυσική αγορά για να ακολουθήσει την άνοδο.

papadogianis_M_3_5

Κάθεται η σκόνη που σήκωσαν στην ελληνική αγορά οι διαγωνισμοί Συνεταιρισμών που έκλειναν ο ένας υψηλότερα από τον άλλον, µε την Ιταλία ταυτόχρονα να παγώνει τις αγορές τόσο λόγω 15Αύγουστου, όσο και λόγω κάλυψης μεγάλου µέρους των αναγκών.

papadogianis_M_3_5

Όλα τα συµβόλαια µελλοντικής εκπλήρωσης που αφορούν την επερχόµενη σοδειά παρέµειναν πάνω από τα 85 σεντς ανά λίµπρα, µε τους µετέχοντες στην αγορά να αναµένουν τώρα τον αντίκτυπο της ξηρασίας του Τέξας στην παραγωγή των ΗΠΑ.

papadogianis_M_3_5

Στην ελληνική αγορά σκληρού σίτου έχουν παγώσει οι πωλήσεις προς εξαγωγή, δεδοµένου ότι οι έµποροι δεν γνωρίζουν σε τι τιµή θα πληρώσουν το µεγαλύτερο ποσοστό των σιτηρών που έχουν παραλάβει.

sitira-foto-2

Κλίµα ευφορίας επικρατεί τις τελευταίες δύο εβδοµάδες στην αγορά του σκληρού, καθώς όλα τα χρηµατιστήρια το δείχνουν να ανεβαίνει, κάτι που αποτυπώθηκε µε τον πιο ηχηρό τρόπο και στις µεγάλες πωλήσεις που επέλεξαν να κάνουν οι δύο µεγάλες οργανώσεις του Έβρου, προσφέροντας αντίστοιχα εκκαθάριση από 34,5 έως 36 λεπτά το κιλό.

Tipping-Winter-Barley-flat-floor-grain-store_382013-4645_F_C_Tim-Scrivener

Την πώληση 4.000 τόνων σκληρού σίτου με τιμή 380 ευρώ τον τόνο ανακοίνωσε την Πέμπτη 27 Ιουλίου η ΕΑΣ Διδυμοτείχου – Έβρου, επισημαίνοντας ότι η τελική εκκαθάριση για τους παραγωγούς θα είναι στα 36 λεπτά το κιλό.

maxresdefault__22__2

Λογαριασμό κατόπιν εορτής προσπαθούν να κάνουν για τον κύριο όγκο του βιομηχανικού ροδάκινου οι μεταποιητικές βιομηχανίες του κλάδου, παίζοντας εδώ και δύο εβδομάδες το κρυφτούλι με τους παραγωγούς οι οποίοι ολοκληρώνουν σιγά – σιγά τις παραδόσεις των πρώιμων ποικιλιών (Κατερίνα κ.α.) χωρίς να ξέρουν με ποιους όρους και σε ποια τιμή.

1086021__619e25cfcdec0

Στα 420 ευρώ ο τόνος «σκαρφάλωσε» για το σκληρό σιτάρι ο δείκτης της Φότζια στην Ιταλία, με τις καιρικές συνθήκες στους μεγάλους σιτοβολώνες του πλανήτη να μην αφήνουν περιθώρια υποχώρησης, κάτι που αποτυπώνεται τις τελευταίες εβδομάδες σε όλες τις αγορές αγροτικών εμπορευμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία