Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Αγγελίες

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για να καταχωρήσετε την αγγελία σας πρέπει να είσαστε μέλος

Ταξινόμηση ανά ημερομηνία

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΟΠΑΔΙ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 30 ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ 50 ΜΟΣΧΙΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 17 ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ 14 ΕΓΚΥΕΣ ΜΟΣΧΙΔΕΣ ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6976651291 ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙΚΛΙΣ

Από : ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΟΥΖΑΚΗΣ
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Αντικαταβολή
Τιμή :
1,00

Kandili natural farm Προκοπι Ευβοιας .Διαθέτουμε αυγοκοτες (πουλάδες) επαγγελματικών αποδόσεων εισαγωγής διάφορα χρώματα. Απο την εταιρεία INTEGRA (Τσεχία) Μονο κατόπιν παραγγελίας

Από : George Polatoglou
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Παραλαβή
Τιμή :
8,00
Πωλούνται τράγοι

Πωλούνται 6 τράγοι Μούρθια. Τα 3 είναι 3 ετών και τα άλλα 3 είναι 2 ετών. Τηλ.6983706717.

Από : Στέλλα Στάμτση
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Παραλαβή
Τιμή :
150,00

Πωλούνται μοσχίδες Λιμουζίν από 19 έως 24 μηνών, όλες σε κατάσταση εγκυμοσύνης, με ταύρο Λιμουζίν με pedigree. Κάποιες είναι ετοιμόγεννες και άλλες γεννάνε σε 3 έως 4 μήνες. Τα ζώα είναι υγιέστατα. Δίνουν μοσχάρια υψηλής κρεοπαραγωγής άνω του 60%, εύκολη γέννα και έχουν μεγάλες αντοχές σε δύσκολα εδάφη και σε σκληρές καιρικές συνθήκες. Υπάρχουν 70 κομμάτια.

Από : νικος σαρακατσανης
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Παραλαβή
Τιμή :
1,00

Πωλούνται 250 κατσίκες Δαμασκού με τα δικαιώματα τους. Τιμή 80€ (συζητήσιμη).

Από : Μιχαήλ Τεντσιος
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Παραλαβή
Τιμή :
80,00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απάντηση σχετικά με την επιστολή της Μονής Βατοπεδίου, δια της πληρεξούσιας δικηγορικής της εταιρείας, απέστειλε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην οποία ανακοινώνει τα εξής:

Εκτεταμένες καταστροφές, που αγγίζουν το 100% της παραγωγής σε μια σειρά από δενδρώδεις καλλιέργειες προκάλεσε η σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε, αργά το απόγευμα της Πέμπτης 18 Απριλίου, την ευρύτερη περιοχή μεταξύ των νομών Κιλκίς και Πέλλας με επίκεντρο τα Γιαννιτσά και τα χωριά στους πρόποδες του όρους Πάικου.