Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Branding

IMG-20211019-WA0000

Ανοιχτό ενδεχόμενο για μια επαναπροσέγγιση των συμβολαίων με τους αγρότες αφήνει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, που αυτήν την περίοδο παρακολουθεί το κύμα ανατιμήσεων και εξετάζει τα περιθώρια αναπροσαρμογής των τιμών στα συμβόλαια.

elies-tsouvalia

Το «πράσινο φως» για ένταξη στη ζώνη παραγωγής ελαιολάδου ΠΟΠ «Σητεία Λασιθίου Κρήτης των Λιθινών και του Ορεινού έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τροποποιώντας την σχετική απόφαση των προδιαγραφών καταχώρησης.

16_2

Υπάρχει λόγος που όλοι οι τεχνολόγοι τροφίμων, οι αναλυτές του χώρου και οι διατροφολόγοι μιλούν για μια «επανάσταση των ξηρών καρπών». Εδώ και καιρό άλλωστε, αμύγδαλα, φιστίκια, καρύδια, κάσσιους μονοπωλούν τις λίστες με τα πιο αγαπητά σνακς του πλανήτη.

ausstellersuche_1200x675_t01_1025

Περισσότεροι από 70.000 εμπορικοί επισκέπτες επισκέφτηκαν τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2021, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας, από τις 9 ως τις 13 Οκτωβρίου.

KAR_0041

Από τον… παράδρομο της Βουδαπέστης, περνάει αυτή τη φορά η προσπάθεια προσέγγισης των μεγάλων δικτύων διάθεσης κηπευτικών της Κεντρικής Ευρώπης, στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος προβολής και προώθησης με το διακριτικό τίτλο «Mediterranean Combo» στο οποίο συμμετέχουν 7 κλαδικοί συνεταιρισμοί της Κρήτης σε συνεργασία με μια μεγάλη οργάνωση παραγωγών λωτού της Ισπανίας.

spirou

Στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Αγροτικός Οίκος Σπύρου αποφασίστηκε με απαρτία 67,18% και πλειοψηφία 67,18% η έκδοση ομολογιακού δανείου με μετατρέψιμες ομολογίες ύψους €1.500.000, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων.

16b22d3446c049e1a70c9be6a1415a62

Η Eurobank Holdings («Eurobank») υπέγραψε με τον Όμιλο doValue συμφωνία: α) για την πώληση μέρους των ομολογιών ενδιάμεσης σειράς κατάταξης (mezzanine notes) και των ομολογιών χαμηλής σειράς κατάταξης (junior notes) της τιτλοποίησης ενός μεικτού χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων απαιτήσεων (NPE) της Τράπεζας Eurobank Α.Ε. («η Τράπεζα») ονομαστικής αξίας ύψους €5,2 δισ. (€3,2 δισ. λογιστική αξία) (συναλλαγή «Mexico») και β) για τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου αυτού από τη doValue Group.

κλωβοι3

Eυκαιρία διερεύνησης των πιθανοτήτων αμοιβαίας συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ των ελληνικών και αραβικών επιχειρήσεων και οργανισμών στον τομέα των ιχθυοκαλλιεργειών αποτέλεσε το 1ο Αραβο-Ελληνικό Συνέδριο Τροφίμων που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 5 και 6 Οκτωβρίου.

Τα_καταστηματα_IQOS_λαμβανουν_πιστοποιηση__Covid-Shield__για_δευτερη_χρονια

Τα καταστήματα ΙQOS πιστοποιήθηκαν ως «Covid-Shield» από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TÜV Austria για δεύτερη συνεχή χρονιά επιβεβαιώνοντας την ασφαλή εξυπηρέτηση των καταναλωτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Barilla_Hellas

Η Barilla Hellas, διακρίθηκε στα φετινά Manufacturing Excellence Awards, που πραγματοποιήθηκαν για τρίτη διαδοχική χρονιά από την Boussias Communications, λαμβάνοντας bronze βραβείο στην κατηγορία «Περιβαλλοντική και Ενεργειακή Πολιτική», για την συνεχή βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των βιομηχανικών της μονάδων.

download

Σε σημαντική ενίσχυση της ομάδας Πωλήσεων προχωράει από την 5η Οκτωβρίου 2021 η ΕΛΒΙΖ ΑΕ, δείχνοντας ότι συνεχίζει να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό στο δρόμο που ακολουθεί προς την κορυφή.

magic-mountain-red-2016-painting

Τιμώντας την επέτειο του 1821, η θρυλική περικεφαλαία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και το εμβληματικό κάλεσμα για Επανάσταση του Αλέξανδρου Υψηλάντη κοσμούν την ετικέτα της συλλεκτικής εσοδεία για το Μαγικό Βουνό Ερυθρό 2016.

olympiaki-zythopoiia_2

Τη «Χάρτα Διαφορετικότητας» υπέγραψε η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, ενώνοντας τις δυνάμεις της με δεκάδες επιχειρήσεις, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με στόχο την προώθηση της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης ως βασικών αρχών της εταιρικής κουλτούρας.

honeybee

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε σε μέλι, την ύπαρξη καταλοίπων της φαρμακολογικά δραστικής ουσίας μετρονιδαζόλη που απαγορεύεται να υπάρχει σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης.

labirintos

Στην τιμή ρεκόρ για την ελληνική αγορά κρασιού των 6.000 ευρώ η κάθε μία, κατακυρώθηκαν δύο από τις συλλεκτικές εμφιαλώσεις «Λαβύρινθος 21 Χρονιές» κατά τη διάρκεια της επετειακής φιλανθρωπικής δημοπρασίας που διοργάνωσαν από κοινού την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, η VERGOS Auctions και το Κτήμα ΣΚΟΥΡΑΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία