BACK TO
TOP

Branding

pagwta_dwdwnh

Στην ιδιοκτησία της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗ περνάει η εταιρεία ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ, καθώς ολοκληρώθηκε, ύστερα από δύο έτη, η εξαγορά των χρεών της προς τις τράπεζες, συνολικού τιμήματος περίπου 40 εκατ. €. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η αγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας από αλλοδαπή εταιρεία με έδρα την Κύπρο. Η αγορά αποτελεί το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας σειράς διαπραγματεύσεων, με πέντε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που είχαν αναλάβει τη διαχείριση της ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ.

oino-adam-terroir

Στο boutique οινοποιείο Οίνοι Αδάμ από το χωριό Αδάμ της Θεσσαλονίκης διάλεξαν να καλλιεργήσουν, βιολογικά φυσικά, την αγαπημένη λευκή ποικιλία, στα σχιστολιθικά εδάφη του αμπελώνα τους. Χαμηλή στρεμματική απόδοση, προσεκτική και αυστηρή διαλογή αποτελούν τη βάση του SXISTOLITHOS CHARDONNAY του κτήματος Οίνοι Αδάμ.

naofruta

Ένα νέο brand, το «Naoufruta», δίπλα στο καταξιωµένο «Naougousta» που έχει καταστεί συνώνυµο του ποιοτικού και νόστιµου επιτραπέζιου ροδάκινου, προσθέτει από φέτος στην εµπορική του «φαρέτρα», εντός και εκτός συνόρων, ο Α.Σ. Νάουσας.

hellagro-site

Η HELLAGRO Α.Ε., πιστή στις τεχνολογικές εξελίξεις, ανακοινώνει το λανσάρισμα του νέου της ιστότοπου, σχεδιασμένου να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και άριστη εμπειρία χρήστη, πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των συνεργατών της.

49a

Οι Κροκεές αναπνέουν τον καθαρό αέρα του Ταϋγέτου, αγκαλιάζονται από την αύρα του Λακωνικού κόλπου που µαζί µε το πλούσιο υπέδαφος αποτελούν τις συνισταµένες για την παραγωγή του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου της οικογένειας Χριστάκου.

pindos-superior-taste-awards

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων, ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, έλαμψε στα φετινά Διεθνή Βραβεία Superior Taste Awards 2024 λαμβάνοντας σπουδαίες διακρίσεις. Συγκεκριμένα, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής και η μαριναρισμένη τηγανιά κοτόπουλου κατάφεραν να ξεχωρίσουν λαμβάνοντας 3 αστέρια ποιότητας από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (iTQi).

velanidia-1024x1024

Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θεσσαλίας APIS ERA κατέκτησε κορυφαίες διακρίσεις στα Great Mediterranean Taste Awards! Συγκεκριμένα, απέσπασε δύο χρυσά μετάλλια για το εξαιρετικής ποιότητας μέλι βελανιδιάς και μέλι δάσους, καθώς και ένα ασημένιο μετάλλιο για την αρωματική ρίγανη.

eurobank-enter-to-go

To egg – enter grow go, o επιχειρηματικός επιταχυντής της Eurobank, απέσπασε τη σημαντική διάκριση Best Performing New EBAN Member 2024 σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου Συνεδρίου του Ευρωπαϊκoύ Δικτύου Επενδυτικών Αγγέλων (EBAN - European Business Angel Network), που διενεργήθηκε στο Τάλλιν της Εσθονίας το διάστημα 20-22 Μαΐου 2024.

barilla-viwsimothta

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Όμιλος Barilla παρουσιάζει την τελευταία του Έκθεση Βιωσιμότητας, επικυρώνοντας 15 χρόνια δέσμευσης για την περιβαλλοντική διαχείριση, την καινοτομία, τη διατροφή και την ευημερία της κοινωνίας. Η Barilla συνεχίζει το ταξίδι της προς τη δημιουργία μιας διατροφικής κουλτούρας που προωθεί την ισορροπημένη διατροφή, ενώ συμμερίζεται την δέσμευση για υποστήριξη στην πράξη της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας με την χρήση ανανεώσιμης ενέργειας και με το στρατηγικό της όραμα.

436568350_3544301829153685_618864925271259023_n

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ, πρεσβευτής της Τήνου, των ελληνικών νησιών και της Ελλάδας και παράλληλα άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα, υποστηρίζει ένθερμα και φέτος τους αγώνες του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ).

bayer-hellas-2024

Η Bayer Ελλάς, ξεχώρισε για μία ακόμη χρονιά για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στην εφαρμογή και προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, κατακτώντας επάξια μια θέση στην ηγετική ομάδα των "The 50 Most Sustainable Companies in Greece" για το 2024, αποσπώντας ανώτατη διάκριση στον τομέα της βιωσιμότητας στην Ελλάδα.

ΗΗΗ

Τα τελευταία δυο χρόνια, ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης, ηγετική δύναμη στον κλάδο της συσκευασίας τροφίμων και βιομηχανικών προϊόντων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και η ΜΕΒΓΑΛ, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων, συνεργάζονται στην υλοποίηση μιας σειράς πρωτοβουλιών και δράσεων που κάνουν πράξη την κυκλική οικονομία, με βάση την κοινή τους δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος.

βαρβα1

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναδείχθηκε στην ηγετική ομάδα των εταιριών «MOST SUSTAINABLE COMPANIES in Greece 2024» που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους στην εφαρμογή των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, σύμφωνα με τον δείκτη βιώσιμης ανάπτυξης «The ESG Index in Greece». Η κορυφαία αυτή διάκριση της εταιρείας αποτελεί επιστέγασμα της δέσμευσης και των επενδύσεών της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό.

suadi-food-show

Τα ελληνικά τρόφιμα ξεχώρισαν στο The Saudi Food Show 2024, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, η οποία διεξήχθη για δεύτερη χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο Riyadh Front Exhibition & Conference Center και η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τα 30.000 άτομα.

plant-breeding-800x450

Δικαιώματα σε επιλεγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας και αναπαραγωγής γονιδιώματος για ακαδημαϊκή έρευνα παγκοσμίως, θα παρέχει ο όμιλος Syngenta, ως μέρος της δέσμευσής του για την προώθηση της καινοτομίας και της βιωσιμότητας στη γεωργία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία