Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Branding

000

Την Κυριακή 12 Μαΐου, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε στις καταπράσινες εγκαταστάσεις της, την καθιερωμένη πλέον "Μέρα Μαγιού", μια μοναδική γιορτή της Άνοιξης. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη Σχολή, να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, να προμηθευτούν βιολογικά και άλλα προϊόντα του αγροκτήματος της Σχολής, ενώ ταυτόχρονα είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δεκάδες ψυχαγωγικά και πολιτιστικά δρώμενα.

7898798798

Την Παρασκευή 10 Μαΐου ολοκληρώθηκε το «FoodChem Day 2019», η πρώτη ημερίδα ενημέρωσης και διασύνδεσης μεταξύ των εταιρειών και της πανεπιστημιακής κοινότητας,

saltodyssey

Το όνομα της Salt Odyssey αλλά και το ταξίδι των προϊόντων της ανά την Υφήλιο, μόνον από ούριο άνεμο συνοδεύεται. Η εταιρεία που ξεκίνησαν δυο φίλοι, ο Μάριος Καρασλίδης και ο Χάρης Σιώνας, κάνει σήμερα εξαγωγές σε 17 χώρες του κόσμου. Η πιο δυνατή ευρωπαϊκή αγορά είναι η Ολλανδία ενώ τα προϊόντα της Salt Odyssey φτάνουν μέχρι τη Σιγκαπούρη και τη Νέα Ζηλανδία.

66

Η SUNLIGHT, έχοντας από το 2012 χτίσει μία σχέση υψηλής αξιοπιστίας με το διεθνή Όμιλο Hyster-Yale, βραβεύθηκε στην κατηγορία «Above & Beyond», που στοχεύει στην ανάδειξη του προμηθευτή που έμπρακτα έχει αποδείξει την ικανότητα να προσφέρει στους πελάτες του καινοτόμες λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

MISKO_Olikis_New_campaign__3_

Τη νέα διαφημιστική της καμπάνια για τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης, παρουσίασε η MISKO, που είναι και αυτά - όπως όλα της τα προϊόντα - ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εδώ για να γεμίζουν το πιάτο όλων με χαρά!

barbastathis

Δυναμικό ξεκίνημα για το 2019 για την Μπαρμπα Στάθης, θυγατρική του ομίλου Vivartia, αφού το επενδυτικό της πρόγραμμα για τα έτη 2019-2020 ξεπερνά το ποσό των 8.5 εκατ. ευρώ. Σε συνεργασία με πάνω από 1.000 Έλληνες αγρότες που καλλιεργούν περισσότερα από 30.000 στρέμματα γης, συνδράμει και στη συμβολαιακή γεωργία, ενώ εξίσου σημαντική πρόοδο σημειώνει η σημαντική αύξηση της εξαγωγικής του δραστηριότητας, με παρουσία σε 25 χώρες.

olimpiakizithopoiia

Αυξημένες επενδύσεις ανακοινώθηκαν από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία με κεφάλαια που αγγίζουν τα 12 εκατ. ευρώ, με στόχο το rebranding της μπύρας FIX, σε νέα λανσαρίσματα αλλά και στις παραγωγικές μονάδες για την ενσωμάτωση καινοτομίας διαθέτει η εταιρία.

Λογοτυπο_British_American_Tobacco_Hellas_2

Σε νέες επενδύσεις προχωρά η British American Tobacco Hellas, επενδύοντας περαιτέρω στην ελληνική αγορά, με τη νέα, εξελιγμένη έκδοση του προϊόντος ατμίσματος, Vype ePen 3, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο.

1_3

Η πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν από τις πρώτες που απέκτησε τη δική της TEDx διοργάνωση. Από το 2009, όταν ξεκίνησε η πρωτοβουλία του TED, μέχρι και σήμερα η Θεσσαλονίκη μέσω του TEDxThessaloniki έγινε κοιτίδα ιδεών που αξίζει να διαδοθούν. Φέτος, ο θεσμός έκλεισε 10 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και το γιόρτασε, έχοντας στο πλευρό του τη Lidl Eλλάς.

cannabis1_2

Το «πράσινο φως» για την υλοποίηση επένδυσης ύψους 50 εκατ. ευρώ, στο χώρο της φαρμακευτικής κάνναβης, που θα δημιουργήσει και 200 νέες θέσεις εργασίας, εξασφάλισε η εταιρεία Cannatec Greece, μέλος του ομίλου Golden Greece Holdings, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο της φαρμακευτικής και βιομηχανικής κάνναβης.

οζ1

Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία και η Safe Watersports στοχεύουν στην προβολή μιας διαφορετικής όψης της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ, που αποκτά ξεχωριστή σημασία σε μια παραθαλάσσια χώρα, όπως η δική μας.

press_release_awards

Το μοναδικό Ελληνικό χρυσό βραβείο για τους τρεις ισχυρισμούς υγείας που φέρει, και αργυρό βραβείο ποιότητας για τα οργανοληπτικά του στοιχεία απέσπασε το enKardia Ultra Premium Extra Virgin Olive Oil στον έγκριτο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιόλαδου London IOOC 2019.

delta_2

Ολοκληρώθηκε στις 7 Μαΐου 2019 η εκπαίδευση 25 νέων κτηνοτρόφων, η οποία υλοποιήθηκε από τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, με υποτροφίες που προσέφερε η ΔΕΛΤΑ, σε νέους κτηνοτρόφους και παιδιά κτηνοτρόφων συνεργατών της.

texsom_2019_gavalas

Μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις στον διαγωνισμό TEXSOM International Wine Awards 2019 - έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς οίνου - απέσπασε η «Σαντορίνη 2018» της Οινοποιίας Γαβαλά. Το κρασί, στο οποίο απονεμήθηκε χρυσό μετάλλιο, κατέκτησε και το Ειδικό Βραβείο Κριτών (Judges’ Selection Award) ως καλύτερος ελληνικός λευκός οίνος.

gget

Μέσα από μια άρτια και καλοσχεδιασμένη εκθεσιακή παρουσία η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργάνωσε την εκθεσιακή συμμετοχή μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των Περιφερειών Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας και του Ευρωπαϊκού Προγράμματος GO BRAND, στην TUTTO FOOD 2019.

Eurocatering_2019_010

Συνεχίζοντας ένα success story που μετρά σχεδόν 20 χρόνια, η Eurocatering ΑΕ κατέχει σήμερα ηγετική θέση στο πεδίο του ανεφοδιασμού της αγοράς με φρέσκα οπωροκηπευτικά, και έτοιμες σαλάτες. Η αναπτυξιακή πορεία της επιβεβαιώνει τη δυναμική παρουσία της στο σύνθετο και ταχέως εξελισσόμενο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Asia-fruit-logistca-2019-2

Οι δρόμοι εξωστρέφειας που άνοιξαν στην ασιατική αγορά τροφίμων το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, που διοργανώθηκε στην ASIA FRUIT LOGISTICA 2018 από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της έκθεσης στην Ελλάδα και Κύπρο, φαίνεται να παραμένουν και φέτος ανοικτοί, αφού και το 2019, οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, στη διάρκεια της 13ης Διεθνούς Έκθεσης Φρούτων και Λαχανικών, ASIA FRUIT LOGISTICA, η οποία διοργανώνεται ετησίως στο Εκθεσιακό Κέντρο Asia World-Expo Center του Χονγκ Κονγκ, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου σε συνεργασία με το Asiafruit Magazine, συνοδευόμενη από το ASIAFRUIT CONGRESS, το οποίο διεξάγεται μία ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης.

Piraeus-Bank-EMEAgr-640x428

Ο κ. Δημητριάδης Ανδρέας ο οποίος εντάχθηκε στον Όμιλο Πειραιώς τον Φεβρουάριο του 2000, αναλαμβάνει από τις 13 Μαϊου καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην Πειραιώς Leasing Χρηματοδοτικές Μισθώσεις ΑΕ.

seafoodexpo

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) συμμετείχε στη διεθνή έκθεση SEAFOOD EXPO GLOBAL, τη μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο των ιχθυηρών και θαλασσινών παγκοσμίως, που διεξήχθη 7-9 Μαΐου στις Βρυξέλλες, με το περίπτερο “Fish from Greece”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία