Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Branding

kavala_coop_sial_paris_2018

Με περισσότερες από 270 επιχειρήσεις, η ελληνική συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Sial Paris, είναι μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη χρονιά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στη μεγαλύτερη επιχειρηματική εκδήλωση της βιομηχανίας τροφίμων.

akrasiaeossamouAIGLH

Την «Αίγλη Ζαππείου» θα εμπλουτίσουν με τα αρώματα και την εκλεκτή γεύση τους τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου που συμμετέχουν ακόμη μια χρονιά στην καταξιωμένη συνάντηση των «Κρασιών του Αιγαίου» την Κυριακή 21 Οκτωβρίου από τις 12 το μεσημέρι ως και τις 8 το βράδυ με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για το κοινό.

bat_blue_light

Επενδύσεις 150 εκατομμυρίων ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια στην χώρα μας (και την δημιουργία 250 νέων θέσεων εργασίας), ανακοίνωσε η British American Tobacco με αφορμή το λανσάρισμα του νέου προϊόντος ατμίσματος με την ονομασία «glo».

harvest-tsantali

Για πρώτη φορά η Μαρώνεια άνοιξε την αυλαία του τρύγου του 2018 για την Οινοποιία TSANTALI, με τα πρώτα σταφύλια Chardonnaý να μαζεύονται στις 8 Αυγούστου. Η αναμπέλωση του Sauvignon blanc ήταν ο λόγος που το «ποδαρικό» δεν έγινε στον ιδιόκτητο αμπελώνα της στη Χαλκιδική, όπως κάθε χρόνο. Η Ραψάνη ολοκλήρωσε τον φετινό τρύγο, καθώς μπήκαν στα αμπελοτεμάχια στο υψηλότερο υψόμετρο της ΠΟΠ ζώνης (υποζώνη Γ / 500 - 800 μέτρα) στις 25 Σεπτεμβρίου.

eoss-logo

Ο ΕΟΣ Σάμου με το ξεχωριστό και πολυταξιδεμένο κρασί του συμμετείχε στο Best Cook Festival Izmir 2018, στη Σμύρνη το διήμερο 6 και 7 Οκτωβρίου 2018. Το γαστρονομικό αυτό φεστιβάλ συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όχι μόνο Τούρκων αλλά και διεθνών εκπροσώπων του επιχειρηματικού και τουριστικού κόσμου που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις γεύσεις και τα αρώματα των σαμιώτικων οίνων.

Zinos-5

Λίστα… αναµονής, που ξεπερνά, κατά πολύ, τις αριθµηµένες φιάλες της φετινής πρώτης εµφιάλωσης έχει σχηµατιστεί για το τσίπουρο εξαετούς παλαίωσης που ετοίµασε η Ζοίνος ΑΕ και σκοπεύει να το κυκλοφορήσει στην αγορά στο αµέσως επόµενο διάστηµα.

ethniki_ekdilosi2

Εξαγωγικός αέρας έπνεε στην ημερίδα «Growth in agri-food», που διοργάνωσε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών, την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, σε μια προσπάθεια να έρθουν άνθρωποι της διεθνούς αγοράς σε επαφή με παραγωγούς και μεταποιητές από την Ελλάδα, για την δημιουργία ενός δικτύου γνωριμιών (net-working) που θα λειτουργήσει σαν έφορο έδαφος ανάπτυξης μιας εθνικής στρατηγικής που θα στηρίξει τα ελληνικά προϊόντα στις ξένες αγορές. 

Eza-new_cut

«Έχουμε πάθος για την μπύρα. Στην ΕΖΑ είμαστε ευτυχισμένοι γιατί η μαγιά μας είναι ευτυχισμένη. Δεν βάζουμε πρόσθετα, βάζουμε νερό από τον Παρνασσό. Δεν θολώνουμε τα νερά, αλλά ξεθολώνουμε την μπύρα. Δεν παίρνουμε τις συνταγές της μαμάς, αλλά φτιάχνουμε τις δικές μας μοναδικές. Δοκιμάζουμε τις μπύρες μας και δεν τις δοκιμάζει το μηχάνημα».

peiraiws_3_2

Η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για χρηματοδότηση έργων υποδομής που στηρίζουν την ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας και ύστερα από την κατάθεση προς κύρωση στη Βουλή της σύμβασης για την ανάπτυξη του Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο, ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του εν λόγω έργου.

giorti_psomiou-myloi_loyli_

H εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, διοργάνωσε για 2η συνεχόμενη χρονιά την Γιορτή Ψωμιού στη παραλία του Βόλου σε συνεργασία με την Clivanexport, το Σωματείο Αρτοποιών Μαγνησίας και την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος.

5_kanakas

Μιά τεκµηριωµένη καταγγελία, ανάλογη µ’ αυτή που είχε δοθεί προ καιρού για τα Folli Follie στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, χωρίς ωστόσο να αξιοποιηθεί, έχει λάβει προ ηµερών η Ανεξάρτητη Αρχή ∆ηµοσίων Εσόδων και αφορά έργα και ηµέρες της εταιρείας Αφοί Κανάκα.

adwdwekdh2

Με στόχο την ανάδειξη εξαγόμενων προϊόντων και ένα εντυπωσιακό περίπτερο, η Δωδώνη συμμετείχε στη διεθνή έκθεση Food India που διοργάνωσε η Sial, για πρώτη φορά φέτος στο Νέο Δελχί από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2018.

elais_unilever_3

Στο Διοικητικό Εφετείο προτίθεται να προσφύγει η εταιρεία ΕΛΑΙΣ-Unilever Hellas για το πρόστιμο ύψους 27,6 εκατ. ευρώ που επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού διαπιστώνοντας σημαντικές παραβάσεις του νόμου περί ανταγωνισμού.

anasa-2

Η ελληνική εταιρεία ANASSA ORGANICS, που επιλέγει μόνο κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης από οργανικές καλλιέργειες, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίησή της για την Παραγωγή, Αποθήκευση και Εμπορία προϊόντων από Βιολογικά Αρωματικά Φυτά σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΚ) 834/2007 και 889/2008 Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων καθώς και την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2005 από τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία