Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Branding

δτ29_6_3

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 47ης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου, στην πρώτη του συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα που πραγματοποιήθηκε χθες 28.06.22 στα γραφεία του ΣΕΒΕ, εξέλεξε ομόφωνα ως Πρόεδρό του, τον Συμεών Διαμαντίδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ – μιας καινοτόμου καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής και εμπορίας διχτυών ιχθυοκαλλιέργειας, αλιείας, αθλητισμού, σκίασης, προστασίας, αντιανεμικών καθώς επίσης και κάθε ειδικής κατασκευής με βάση το δίχτυ με έδρα στη Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης – και μέχρι χθες Οικονομικό Επόπτη του ΣΕΒΕ την περίοδο 2018-2022. Εξέλεξε επίσης τα νέα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του ΣΕΒΕ.

121-1536x1025

Η εταιρία Βαρβαγιάννης απέσπασε τιμητικό βραβείο στον διαγωνισμό MADE IN GREECE 2022 για την πολύχρονη ιστορία της, που ξεπερνά τα 162 χρόνια, και ξεκίνησε από το γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου.

Family-Shot-bg

Το 2021 αποτέλεσε μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά για την ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε., με συνολικές πωλήσεις ύψους 150.1 εκ. ευρώ – επίδοση που τη διατηρεί στην πρώτη θέση ως προς το μερίδιο αγοράς στο σύνολο της κατηγορίας του τυριού. Οι αντίστοιχες πωλήσεις της εταιρείας το 2020 είχαν ανέλθει στα 140,9 εκ. ευρώ.

AGELAKIS_2

Η εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, που φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, διακρίθηκε με Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Εξαγωγικής Αριστείας, στα φετινά Made in Greece Αwards 2022, που πραγματοποιήθηκαν στις 20 Ιουνίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, επιβραβεύοντας και αναδεικνύοντας παραγωγικές επιχειρήσεις που συνεχίζουν να δημιουργούν και να επενδύουν στη χώρα μας. Παράλληλα, το χειροποίητο Μπιφτέκι Ελαιοπουλάκι με βιολογική Βρώμη τη ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ απέσπασε Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία των Καινοτόμων Καταναλωτικών Προϊόντων.

LFI_LOGO

Έχοντας ως στόχο τη βελτίωση των πρακτικών Εταιρικής Διακυβέρνησης, η Μύλοι Λούλη εξέλεξε το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο, στη Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.

1487191-parousiasi_220622_930_2

Παραγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων, βραβεύθηκαν στη λαμπερή Τελετή Απονομής των βραβείων «Made in Greece Awards 2022» το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουνίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

DODONI_Made_in_Greece_2022_vraveia

Η ΔΩΔΩΝΗ τιμήθηκε με 3 ξεχωριστές διακρίσεις στα βραβεία-θεσμό για την ελληνική επιχειρηματικότητα, Made in Greece Awards, σε μία λαμπρή τελετή η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στο Περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου.

Photo_25ιφ89ιφξ

Η εκδήλωση του Δήμου Θεσσαλονίκης «Γεύσεις Μνήμης» στα πλαίσια των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον υπαίθριο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. 35 σύλλογοι από την ανατολική Θράκη, την Προποντίδα, τον Πόντο, την Ιωνία και την Καππαδοκία συμμετείχαν στη δράση, μαγείρεψαν φαγητά του τόπου τους και πρόσφεραν εδέσματα που μας ταξίδεψαν στις αλησμόνητες πατρίδες μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματα της Μικρασιατικής κουζίνας. Όλα τα έσοδα της γευσιγνωσίας προσφέρθηκαν στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ.

delta_dairy_logo

Τα φυτικά ροφήματα και επιδόρπια της ΔΕΛΤΑ εμπλουτίζονται με νέες γεύσεις και νέες πρακτικές συσκευασίες, απαντώντας στις σύγχρονες διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών.

sf_5

Σημαντικοί εμπορικοί επισκέπτες για την αγορά της Αμερικής επισκέφτηκαν την 66η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Summer Fancy Food Show 2022 (12-14 Ιουνίου 2022), τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Konstantinos_Pistiolas_Agrino_

Το Χρυσό βραβείο Καινοτόμου Καταναλωτικού Προϊόντος απέσπασαν οι Ρυζογκοφρέτες Agrino στη Μεγάλη Γιορτή της Ελληνικής Παραγωγής. Τα βραβεία Made in Greece 2022 έχουν καθιερωθεί ως μια διοργάνωση-θεσμός της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετιγνκ και είναι τα μόνα στην Ελλάδα που αθλοθετούνται αποκλειστικά από την Ακαδημαΐκη κοινότητα.

a-489-e1655727456749

Ο Α.Π.Σ.Ι ΠΙΝΔΟΣ, σε συνέχεια της ανάκλησης προϊόντος που προέκυψε στο πλαίσιο της διενέργειας ελέγχων του ΕΦΕΤ και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου στο πλαίσιο του Προγράμματος “Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων” έτους 2022, έχει ήδη προβεί στην απόσυρση της μικρής ποσότητας του προϊόντος, που είχε διατεθεί στην αγορά, σε ποσοστό 98.7%.

Incubation_Program_Orange_Grove_2

Την έναρξη της υποβολής αιτήσεων για το Incubation πρόγραμμα 2022-23 ανακοίνωσε το Orange Grove προσκαλώντας το κοινό να λάβει μέρος στο πρόγραμμα που απευθύνεται σε όσους έχουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα, σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και υφιστάμενες καινοτόμες ΜμΕ.

DODONI-logo

Τα νέα φυτικά επιδόρπια βρώμης, ΔΩΔΩΝΗ Plant’d, απέσπασαν τις πρώτες τους διακρίσεις, στα Superior Taste Awards 2022, του παγκοσμίως αναγνωρισμένου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία