Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Branding

Zacapa_Old_Fashioned

Η σύγχρονη ζωή κινείται τόσο γρήγορα που έχουμε εξοικειωθεί πλέον με τους φρενήρεις ρυθμούς της. Η καθημερινότητα μας έχει γίνει εξαιρετικά έντονη και ο χρόνος που αφιερώνουμε σε ό,τι αγαπάμε, αλλά και στις απολαύσεις που κάνουν τη ζωή μια αληθινή εμπειρία, έχει περιοριστεί σημαντικά. Έχουμε γίνει ανυπόμονοι, πιέζοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Ωστόσο, οι εμπειρίες αποκτούν πραγματικό νόημα μόνο μέσα από την ουσιαστική επένδυση χρόνου, διαφορετικά όλα μας προσπερνούν και δεν μας αφήνουν καμία «γεύση»!

Meli-ekthesi-2018_2_2

έκα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε φέτος το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που έλαβε χώρα την στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (7 – 9 Δεκεμβρίου), χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει ακόμα να εδραιωθεί ως η εκδήλωση εκείνη που θα μπορούσε να αποτελέσει εργαλείο συστηματικής προώθησης του ποιοτικού ελληνικού μελιού.

eza_alcohol_free_2

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, διακρίθηκε στο 18ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων με το βραβείο Best Launching για το 2018 στην κατηγορία των alcohol free μπιρών με την εζα Alcohol Free.

loumidis

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, η Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση με την μακρόχρονη παράδοση στον κόσμο του καφέ, γιορτάζουν 100 χρόνια λειτουργίας από την ίδρυση τους με την εμβληματική φράση 100 χρόνια στις καρδιές σας.

MYTILINAIOS-777x437

Το βραβείο "2018 Capital Link Hellenic Leadership Award" θα απονεμηθεί στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Mytilineos S.A., Ευάγγελος Μυτιληναίος, στο ετήσιο επενδυτικό φόρουμ για την Ελλάδα της Capital Link, που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη.

aFamilyphoto-EIT-startups

Οι startups SuSea και FOODAKAI κέρδισαν 10.000 και 5.000 ευρώ αντίστοιχα, ως εταιρείες οι οποίες μπορούν με τη δραστηριότητά τους να συμβάλλουν στην αποστολή του ΕΙΤ Food για ένα καλύτερο ευρωπαϊκό διατροφικό σύστημα.

Best_Launching

Το μετάλλιο καλύτερου λανσαρίσματος κατά τη διάρκεια του έτους 2018 απονεμήθηκε στον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΠΙΝΔΟΣ” για τη νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ από Φρέσκο Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής στην κατηγορία αλλαντικά κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων Best Launching EUROPE 2018. Τα βραβεία έλαβαν χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review στα πλαίσια του 18ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων παρουσία πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

milokleftis

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το επενδυτικό της πρόγραμμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, η οποία παράλληλα η εταιρεία ενισχύει περαιτέρω την εξαγωγική της δραστηριότητα εστιάζοντας στην αγορά της Αμερικής και αναπτύσσει νέα καινοτόμα προϊόντα που δημιουργούν ευκαιρίες ανάπτυξης στην ελληνική περιφέρεια, όπως η παραγωγή μηλίτη.

VIKOS-1

Σε αλλαγή της εμπορικής επωνυμίας του φυσικού μεταλλικού νερού «Ζαγοροχώρια» σε «Μιτσικέλι» προχώρησε η Εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται σε απόφαση στο ΦΕΚ που υπογράφει ο Υπουργός Υγείας, το νερό θα προέρχεται από την πηγή υδροληψίας με ονομασία «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ» στη θέση Μεσοβούνι Νεγράδων της Δ.Ε. Καλπακίου του Δήμου Πωγωνίου, Π.Ε Ιωαννίνων.

aKEY_VISUAL__BESANTA

Η Coca-Cola φέτος τις γιορτές λανσάρει τη νέα της χριστουγεννιάτικη καμπάνια #BeSanta και προσκαλεί τον καθένα να γίνει ένας μικρός Άγιος-Βασίλης κάνοντας μια καλή πράξη.

aMyloi_Louloi

Το 70% της εταιρείας NutribakeS κατέχει πλέον η εταιρεία "Μύλοι Λούλη", καθώς, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αρχική συμφωνία μεταξύ της εταιρείας και των Πιερακέα Λεωνίδα και Πιερακέα Παναγιώτη, απέκτησε 854 μετοχές από τον Πιερακέα Λεωνίδα και 853 μετοχές από τον Πιερακέα Παναγιώτη αντί € 58.823,22  συνολικά.

feta

Έξι μεγάλες διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στο ενεργητικό της ΑΜΦΙΓΑΛ και των τυροκομικών της προϊόντων, τα οποία ξεχώρισαν στη 2ηΑξιολόγηση Ελληνικών Τυριών, που διεξήχθει στα πλαίσια της 5ης Diary Expo 2018, την πρώτη, εξειδικευμένη έκθεση για τη γαλακτοκομία και την τυροκομία.

Love_Bake

Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου, γιορτάζοντας την πιο όμορφη εποχή του χρόνου το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως 20:00 έστησαν την κουζίνα τους στο εμπορικό κέντρο Avenue (Λεωφ. Κηφισίας 41-47), προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους ένα εορταστικό live cooking show.

zoo01

Μεγαλύτερη από ποτέ αναμένεται να είναι η 11η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία ZOOTECHNIA, που διοργανώνεται από την 31η Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

ab_alfavitari

H ΑΒ Βασιλόπουλος, πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 12:30, τα εγκαίνια του πρωτοποριακού εκθέματος «Το ΑΒητάρι της διατροφής», στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας.

f_4

Σε επέκταση των ιδιόκτητων αμπελών της με νέες φυτεύσεις βιολογικής καλλιέργειας, δοκιμάζοντας την παραγωγή καινούριων ποικιλιών, ελληνικών και διεθνών, σε terroir – οινοπέδια που θα εξελιχθούν σε αμπελοτόπια, από τα οποία θα παράγονται ιδιαίτερες ετικέτες κρασιού (single vineyard – single cru), ετοιμάζεται να προχωρήσει η οινοποιητική εταιρεία Κτήμα Semeli στο Κούτσι Νεμέας.

blue_jw

 «Αποτελεί μια φευγαλέα συναρπαστική ματιά σε μια άλλη εποχή για να εξερευνήσουμε τον μοναδικό και απαράμιλλο χαρακτήρα whiskies, τα οποία προέρχονται από αποστακτήρια που έχουν σταματήσει να λειτουργούν. Συχνά αναφερόμαστε σε αυτά ως αποστακτήρια «φαντάσματα» που προσδίδουν ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά σε κάθε σταγόνα του νέου αυτού blend του Johnnie Walker Blue Label», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Master Blender του Johnnie Walker, Jim Beverage για το Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Port Ellen.

Ipeirotika_avga

Τα Ηπειρώτικα Αυγά από την Πτηνοτροφική Ιωαννίνων και ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων Η ΠΙΝΔΟΣ προχώρησαν σε στρατηγική συμμαχία συνεργασίας σε εμπορικό επίπεδο.

2-dodoni

Αγωνιώδη προσπάθεια να πείσουν για την ευαισθησία τους έναντι των παραγωγών γάλακτος καταβάλουν αυτές τις µέρες κάποιες εκ των µεγάλων βιοµηχανιών του κλάδου, µε αφορµή και την έναρξη της νέας γαλακοκοµικής περιόδου 2018-19. Είναι πάντως γνωστό ότι το κλίµα στις τάξεις των κτηνοτρόφων δεν είναι καλό και ειδικά οι αιγοπροβατοτρόφοι βιώνουν µια από τις δυσκολότερες φάσεις στην πορεία του κλάδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία