Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Branding

ekkokkistiria

Σε συμφωνία με την Εθνική τράπεζα για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της προχωρούν τα εκκοκκιστήρια Καφαντάρης- Παπακώστας, με επέκταση του χρόνου αποπληρωμής του συνολικού ποσού τους δανείου προς αυτή χωρίς καμία μείωσή του, προκειμένου να διατηρηθεί η ρευστότητα σε υψηλά επίπεδα και να είναι απόλυτα εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση της δραστηριότητάς της.

misko-famous-brands

Την πρώτη θέση στα Famous Brands Awards 2017 κατέκτησε για 10η συνεχόμενη χρονιά η Misko ανάμεσα σε όλες τις μάρκες της αγοράς στην κατηγορία Ζυμαρικά επισφραγίζοντας τη Νο1 καλύτερη φήμη στο σύνολο της δεκαετίας 2008-2017.

chiquita-back-to-school

Η νέα σχολική χρονιά στην Ελλάδα μόλις ξεκίνησε και παράλληλα άρχισε και ο «αγώνας» των γονιών να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα νόστιμο και ιδιαίτερα θρεπτικό σνακ, που τα παιδιά μπορούν εύκολα να πάρουν μαζί τους και να απολαύσουν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

tyson-foods-logo

Κατά 2,2% υποχωρεί η μετοχή της Tyson Foods στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία τροφίμων ανακοίνωσε ότι αποχωρεί –για προσωπικούς λόγους- ο διευθύνων σύμβουλός της Tom Hayes, μετά από δύο χρόνια στη θέση.

karamolegos-fortigo

Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας «Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος ΑΕ» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ποσού ευρώ μέχρι 3,8 εκατ. ευρώ.

aginara

Εγκρίθηκε η αίτηση που είχε υποβάλει η Ελλάδα για την καταχώριση της ονομασίας «Αγκινάρα Ιρίων» (Agkinara Irion) στο μητρώο Προστατευόμενων Ονομασιών Προέλευσης και Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων.

rodez-champange

Στην λοφώδη περιοχή που παράγεται η σαμπάνια στην ανατολική Γαλλία, οι αμπελοκαλλιεργητές συγκομίζουν τα σταφύλια νωρίτερα αναμένοντας μια από τις καλύτερες παραγωγικές χρονιές της δεκαετίας.

CALIFORNIA-OLIVE-RANCH-3ο-ΘΕΜΑ-ΒΡΑΝDING

Ανεβάζει στροφές η ελαιοκομική επιχείρηση California Olive Ranch, η οποία ανακοίνωσε ότι θα εγκαταστήσει περίπου 9.000 στρέμματα (2,200 acres) ελαιόδεντρων μέχρι το τέλος του έτους, στο πλαίσιο των επενδύσεων που έχει δρομολογήσει ύψους 35 εκατ. δολαρίων.

Μικρότερα των προβλέψεων τα λειτουργικά κέρδη για την Carlsberg

Πλώρη για περισσότερες εξαγορές και για αναζήτηση νέων αγορών βάζει η δανέζικη ζυθοποιία Carlsberg A/S, η οποία ως τώρα δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ εδραίωσης στον κλάδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ