Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Branding

delta_5

Η ΔΕΛΤΑ βρίσκεται σταθερά και με ευαισθησία δίπλα στην ελληνική κοινωνία, μέσα από το διαρκές πρόγραμμά της «Φροντίδα και Χαμόγελα», δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά. Με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς, η εταιρεία γαλακτοκομικών σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ξεκινά τη στήριξη ευάλωτων πολύτεκνων οικογενειών.

taste_awards

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, η καρδιά της διεθνούς γαστρονομίας χτυπά στο Λονδίνο, στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards», που βραβεύει τα καλύτερα και πιο ποιοτικά προϊόντα του κόσμου, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και έχει χαρακτηριστεί ως τα «Όσκαρ της γεύσης».

ΔΕΛΤΑ_supermarketawards2020

Το Ειδικό βραβείο του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ–TOP FOOD SUPPLIER θεσπίστηκε πέρυσι και απονέμεται στη ΔΕΛΤΑ, για 2η συνεχόμενη χρονιά, από την κριτική επιτροπή του θεσμού των Super Market Awards 2020.

3alfa___external_photo_ergostasiou_4

Η αξία της ανθρώπινης ζωής βρίσκεται πάνω απ’ όλα για την 3αλφα, η οποία µε αίσθηµα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, κινητοποιήθηκε άµεσα όλο το προηγούµενο διάστηµα συνδράµοντας στην εθνική προσπάθεια κατά της πανδηµίας.

ergostasio

Αποκλειστικές συζητήσεις με την CVC ξεκινά η MIG με αντικείμενο την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην Vivartia. Να σημειωθεί ότι η CVC Capital έχει εξαγοράσει από τον όμιλο της MIG το Υγεία.

lidlhellas

Εκδήλωση αφιερωμένη στο όραμα της για τη δημιουργία μιας δυναμικής Ελλάδας πραγματοποίησε η Lidl Ελλάς την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων θεσμικών φορέων και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

pindos_2_2

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Α.Π.Σ.Ι. «Η ΠΙΝΔΟΣ» με τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα για την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και την εκπαίδευση φοιτητών συμμετείχε για πρώτη φορά σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στον φοιτητικό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό καινοτόμων προϊόντων ECOTROPHELIA 2020 που διοργανώνει ο Σύνδεσμός Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) στην Ελλάδα.

3alfa___Supermarket_Awards___Anthoula_Zikaki_3alfa_Media_Relations_Manager

Η σειρά αρωματικών ρυζιών της 3αλφα «Γεύσεις του Κόσμου» κατέκτησε το Gold Award στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων/ Μεριδίου Προϊόντων (Food)» μέσα από την 360Ο καμπάνια που συνόδευσε το λανσάρισμά της και είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση του μεριδίου της εταιρείας κατά 3 ποσοσιστιαίες μονάδες στην κατηγορία των Special Ρυζιών.

ALUMIL_Smart_Gate_2

Η διοίκηση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα των περιστάσεων, προχώρησε σε αγορά επτά συσκευών ALUMIL Smart Gate, ώστε να θερμομετρούνται με ακρίβεια και σε περιβάλλον ανεμπόδιστης διέλευσης, μαθητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό που εισέρχεται στις εγκαταστάσεις της.

GTA26-C-1680X840_rdax_70

Η STIHL, η καινοτόμος εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της δασοκομίας και της κηπουρικής ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανημάτων δίνοντας βαρύνουσα σημασία στην ασφάλεια του χρήστη αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος κατά την λειτουργία τους, καλωσορίζει στο δίκτυο διανομής των προϊόντων της την εταιρεία Praktiker Hellas Α.Ε..

IMG_9962

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 11/09/20,  ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκης Βορίδης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου.

2o_NOYNOY_Idea_Challenge_Εικαστικο

Παρατείνεται έως την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στον 2ο Διαγωνισμό Καινοτομίας «NOYNOY Idea Challenge» που στοχεύει στην επιβράβευση πρωτότυπων ιδεών στον τομέα της γαλακτοβιομηχανίας. Στόχος και επιδίωξη του Διαγωνισμού αποτελούν η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, η προστασία του περιβάλλοντος και η συνολικά αποδοτικότερη διαχείριση του φυσικού πλούτου, με πρωταρχικό κριτήριο τη βιωσιμότητα.

pindos_etoima_geumata

Η ΠΙΝΔΟΣ Α.Π.Σ.Ι. συμμετείχε για πρώτη φορά, με το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στον φοιτητικό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό καινοτόμων προϊόντων ECOTROPHELIA 2020 που διοργανώνει ο Σύνδεσμός Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) στην Ελλάδα.

kritsiania

Με νικήτρια την ομάδα "Ο-live" του Πανεπιστημίου Αιγαίου ολοκληρώθηκε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου η διαδικασία ανάδειξης των νικητών του διαγωνισμού oικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής Ecotrophelia.

Μυλοι_Λουλη_Ανθρωπιστικη_Βοηθεια_στο_Λιβανο

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία 7 γενεών, μακρόχρονη παράδοση κοινωνικής προσφοράς και αίσθημα συλλογικής ευθύνης και καθήκοντος, βρίσκεται δίπλα στον λιβανικό λαό και όσων έχουν πληγεί από την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού στις 4 Αυγούστου 2020.

O_Υπουργος_Αναπτυξης___Επενδυσεων__κ__Αδωνις_Γεωργιαδης_κα_ο_Προεδρος_και_Διευθυνων_Συμβουλος_της_Παπαστρατος__κ__Χρηστος_Χαρπαντιδης_στη_Συνεντευξη_Τυπου_για_το_προγραμμα__Συνεχιζουμε_Μαζι___2_

Η ενίσχυση της Μικρής Λιανικής ώστε να μην χαθούν θέσεις εργασίας είναι ο στόχος του ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης των επιχειρήσεων του κλάδου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Παπαστράτος θα παρέχει άμεση ρευστότητα, ύψους έως 10 εκατ. ευρώ μέσω άτοκων πιστώσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία