Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Branding

athinaiki-zuthopoiia

Εξαγωγικό άνοιγµα και στην αγορά της Ιταλίας προβλέπει το εµπορικό πλάνο της «Αθηναϊκής Ζυθοποιίας», για ένα μέρος από την παραγωγή βυνοποιήσιµης κριθής, που συγκέντρωσε και φέτος από το πρόγραµµα συµβολαιακής γεωργίας, το οποίο εφαρµόζει µε 2.500 παραγωγούς εδώ και 11 χρόνια σε όλη την ελληνική επικράτεια.

biofach2019-e-9710jpg

Β2Β συναντήσεις, εθνικά περίπτερα και εκπαιδευτικά σεμινάρια για την οργανική καλλιέργεια, αλλά και για την τυποποίηση και προώθηση βιολογικών προϊόντων θα συμπεριλαμβάνονται στις δράσεις της έκθεσης προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας και οργανικών /οικολογικών τροφών BioFach, που θα λάβει χώρα στο Δελχί της Ινδίας, από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2019.

agritech-challenge-2019_2

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα 1st Agritech Challenge Awards από την εταιρεία αγροτεχνολογίας Corteva Agriscience™, με στόχο να επιβραβευθούν καινοτόμες πρωτοβουλίες (λογισμικά, εφαρμογές πεδίου, web & mobile app, αυτοματισμούς, ρομπότ-εργαλεία, κ.ά.) στον κλάδο, αλλά και να προσφερθεί υποστήριξη στις πρωτοβουλίες αυτές.

τριτο

 Το Acqua Campus, ένα πεδίο δοκιμών για τις καινοτομίες στην άρδευση, το Macfrut Field Solution, ένα αγροτεμάχιο δοκιμών με πρωτοποριακή τεχνολογία για τους τομείς των κηπευτικών και των φρούτων και το «Χωριό Θερμοκηπιακής Τεχνολογίας», είναι λίγες από τις καινοτομίες που θα εκτίθενται στην Macfrut 2020, τη διεθνή έκθεση φρούτων και λαχανικών που θα λάβει χώρα στο Ρίμινι της Ιταλίας.

mikres_times_poiotita_pou_thes_880

Μέσα από χιουμοριστικές ιστορίες και διαλόγους μεταξύ των πρωταγωνιστών εξηγείται τι είναι αυτό που κάνει τα προϊόντα των Lidl να ξεχωρίζουν αλλά και τι είναι αυτό που κάνει τις τιμές μικρές.

img-8-1020x600

Το Inima Νεγκόσκα Ροζέ είναι παλαιωμένο ροζέ σε δρύινα βαρέλια για έξι μήνες. Η διαδικασία της οινοποίησής του έχει επηρεάσει καταλυτικά τα αρώματα και τη γεύση του. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα λουλουδιών και βανίλιας, σε συνδυασμό με νότες κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών, ενώ στο στόμα είναι πληθωρικό, με αντίστοιχο αρωματικό χαρακτήρα, κομψή αίσθηση οξύτητας και πλούσια γεύση.

Photo_1_2

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του EIT Food Demo Day, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 στο περίπτερο 6 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας.

Roe_Co-Exterior

Το αποστακτήριο του premium Roe & Co Irish whiskey άνοιξε στο πλήρως ανακαινισμένο  εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας της μπίρας Guinness στην καρδιά του Δουβλίνου. To θρυλικό αυτό κτίριο έχει μεταμορφωθεί σε ένα από τα πιο επιβλητικά αποστακτήρια της Ευρώπης και προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους λάτρεις του whiskey. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το αποστακτήριο του Roe & Cο προτάθηκε στα 10 best new openings of the world for 2019 από τον γνωστό ταξιδιωτικό οδηγό Lonely Planet.

greek_bifteki_with_feta_cheese

Η Megas Yeeros S.A., η Νο1 Παραγωγός γύρου στον κόσμο, συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Anuga 2019 στις 5-9 Οκτωβρίου με τη νέα σειρά προϊόντων My Grillers, επιδιώκοντας την διείσδυση της εταιρείας στην λιανική αγορά του τρόφιμου.

b437a14c3c3facde5c93d748533a2d62_XL

Την επέκταση του σκοπού της εταιρείας, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της Λάνακαμ (εισαγωγή-διανομή ρούχων, αξεσουάρ) που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου.

Gala_Stage

Με σημαντικά βραβεία σε καινοτόμες επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάσεις τεχνολογιών στην αιχμή της αγροδιατροφικής καινοτομίας και σημαντικές τοποθετήσεις μελών της Κυβέρνησης και κορυφαίων εκπρόσωπων του επιχειρηματικού και επενδυτικού κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, το επίσημο δείπνο του 40υ Παγκόσμιου Συνεδρίου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας (4th Global Agripreneurs Summit) στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

1_Photo_GlobalSustain

Ιδιαίτερη σημειολογική βαρύτητα είχε το φετινό, 2ο Πανόραμα Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, που οργανώθηκε από τη Global Sustain στις 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο συνεδριακό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς. Η INTERAMERICAN, εταιρικό μέλος της Global Sustain από την ίδρυση της δεύτερης και χορηγός της εκδήλωσης, έδωσε απτό στίγμα θέσεων, στρατηγικής και πρακτικών στην πορεία της προς τη μέλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία