Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Branding

1f

Τόσο δελεαστικά που να σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις. Τόσο απολαυστικά, σα να είχαν όλη τη γλύκα της ζαχαροπλαστικής τέχνης του παρελθόντος παρότι παρασκευάστηκαν σύμφωνα με τις σύγχρονες διατροφολογικές τάσεις που επιβάλλουν «γλυκά» με λιγότερα ζάκχαρα και λιπαρά.

Magic_Diabetes_Bus_pic_1

 Επιβιβάστηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Magic Diabetes Bus αλλά και έδωσαν δυναμικό παρών στη Διημερίδα «Ημέρες Διαβήτη 2019», στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας και στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού.

olimposkopipitas

Μπόνους ύψους 1,2 εκατ. ευρώ για τους εργαζομένους της γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος» ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας ως επιβράβευση των προσπαθειών τους για την επίτευξη των εταιρικών στόχων.

GettyImages-591712165-cda012a

Περί τα μέσα του 2018 ξεκίνησε μία νέα συνεργασία μεταξύ του ΘΕΣγη και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αφορμή αυτής της συνεργασίας είναι τo ερευνητικό έργο Cropfeed το οποίο αποσκοπεί στην δημιουργία πρωτοκόλλων παραγωγής ζωοτροφών προσαρμοσμένων στην εκτροφή αγελάδων γαλακτοπαραγωγής. Το έργο εντάσσεται στην Δράση Εθνικής Εμβέλειας: «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ», με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

32-33_3

Στην ενοικίαση των εγκαταστάσεων του υπό εκκαθάριση πρώην «Α.Σ. Καπνού» της Κρύας Βρύσης Γιαννιτσών, προχώρησε ο «Α.Σ. Αιγές» στο πλαίσιο του σχεδιασµού του να επεκταθεί και στον µεταποιητικό τοµέα.

Peloponnese_Wine_Festival__ΠΕΝΟ

H Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων διοργανώνουν μία σειρά από σύντομα εκπαιδευτικά σεμινάρια, στα πλαίσια του φετινού Peloponnese Wine Festival που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου (Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα).

anopaea

Για ακόμα μια χρονιά, η ANOPAEA ORGANIC ESTATE συμμετέχει στηνέκθεση EXPOTROF, η οποία θα διεξαχθεί 24-26/1/2020, αυτή τη φορά με το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

joe-lynn-terner-facebook

Αποχαιρετώντας το 2019 που μόλις έφυγε, “αποχαιρετήσαμε” και τους δύο πιο premium οίνους της NICO LAZARIDI: το cult wine Perpetuus Ερυθρό 2016 και το signature rock wine King of Dreams δεν διατίθενται πλέον προς πώληση καθώς εξαντλήθηκαν.

Praktiker_Hellas_Logo

Για την Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, το 2019 ήταν ξεχωριστό, μέσα από αξιοσημείωτες και πολλαπλές βραβεύσεις.

hempoilkaiostelios-xatziioannou

Πλατφόρμα πώλησης προϊόντων κάνναβης με CBD διαδικτυακά ξεκινά η easyGroup του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, στον οποίο ανήκουν και όλα τα εμπορικά σήματα easy, (easy family of brands www.easy.com και easyGroup.com.gr για την Ελλάδα) σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία Hempoil.

creta_farms

Η Creta Farms ανακοίνωσε ότι νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Δ. Τσίρμπας, ενώ πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου από την προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου αναλαμβάνει ο Λ. Παπαγιαννόπουλος.

kivotos_2

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ» βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου Ηπείρου» και παρέα με τον σεφ Χρήστο Μπάρκα σίτισαν τις δύο εστίες της Κιβωτού, δημιουργώντας νόστιμες και υγιεινές συνταγές από κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, για τους μικρούς φίλους.

Evolution_Awards

Για την ΑΒ Βασιλόπουλος το 2019 ολοκληρώνεται, με αξιοσημείωτες διακρίσεις σε κορυφαίες διοργανώσεις – θεσμούς του επιχειρηματικού κόσμου: True Leaders Awards 2018 της ICAP, E-volution Awards 2020, Energy Mastering Awards 2019, Shopper Marketing Awards 2019, Social Media Awards 2019, Healthy Diet Awards 2020, European Business Awards 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία