Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Branding

Dodoni_Home_OG

Η ΔΩΔΩΝΗ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τους Δήμους Ιωαννιτών και Άρτας, καθώς και τις Μητροπόλεις Ιωαννίνων και Άρτας, αναλαμβάνει να προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση καλάθια με γαλακτοκομικά προϊόντα σε εκατοντάδες ευπαθείς και οικονομικά ευάλωτες ομάδες της περιοχής.

menoume_spiti_zythopoiia

Με τη νέα της διαδικτυακή πρωτοβουλία, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αξιοποιεί τις σελίδες των προϊόντων της, προσφέροντας περιεχόμενο για την περίοδο που όλοι «Μένουμε σπίτι».

190618184445_plastika-thrakhs

Ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης ενισχύει την παραγωγή με προϊόντα συσκευασίας τροφίμων, υλικά για μάσκες, ιατρικές στολές και γάντια και επαναπροσδιορίζει τις προτεραιότητες με δεδομένες τις εξελίξεις στην αγορά. 

mebgal_3

Η εταιρεία ΜΕΒΓΑΛ προχώρησε σε δωρεά εργαστηριακού εξοπλισμού στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Ιατρικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ενώ παράλληλα και οι εργαζόμενοι της εταιρείας προσέφεραν αίμα σε εθελοντική αιμοδοσία.

lydatimacagro

Σε ανακοίνωση της εταιρείας Timac Agro - ΛΥΔΑ τονίζεται πως η εταιρεία συνεχίζει να λειτουργει κανονικά, για να παρέχει λύσεις και στήριξη στον Έλληνα παραγωγό, σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες.

2014_Κρι_Κρι___πανοραμικη

Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, ανταποκρινόμενη στις κοινωνικές ανάγκες που δημιουργούνται στη δύσκολη αυτή συγκυρία, προχωρά σε πρωτοβουλίες τόσο για τη στήριξη φορέων της Δημόσιας Υγείας όσο και για την έμπρακτη ανταμοιβή των εργαζομένων της.

logoHPEIROS

Η εταιρεία ΗΠΕΙΡΟΣ συστρατεύεται στη μεγάλη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 στη χώρα μας και προχωρά, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας, στη δωρεά πλήρους εξοπλισμού ηλεκτρονικής παρακολούθησης για 24 κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείων του ΕΣΥ.

μυλοι

Ως ένδειξη συμπαράστασης στα μέτρα πρόληψης που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, η εταιρεία Μύλοι Λούλη ενισχύει την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

apples_double_-_Αντιγραφο

Ο Αγροτικός συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, μας ενημερώνει για την διατροφική αξία των μήλων και για τα ευεργετικά οφέλη της κατανάλωσης τους στην ενίσχυση του ανασοποιητικού μας.

Lithines8_2

Ο ΑΕΣ Λιθίνων δραστηριοποιείται στην επεξεργασία ελαιόκαρπου και την παραγωγή και εμπορία ελαιολάδου. Οι παραγωγοί του συνεταιρισμού εφαρμόζουν σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης, με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση και την πράσινη ανάπτυξη, έχοντας δυνατούς συμμάχους στην προσπάθειά τους για τη παραγωγή του ελαιολάδου, το μικροκλίμα του τόπου (ήπιους χειμώνες, ζεστά και ξηρά καλοκαίρια).

Synepa-AE__logo

Η εταιρεία ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ Α.Ε. (πρώην “ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ”) δραστηριοποιείται στο χώρο της ξηρής σταφίδας από το 2002. Για πρώτη φορά, τον Φεβρουάριο του 2015 αναγνωρίστηκε ως Οργάνωση Παραγωγών (Ο.Π.) Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς, η οποία αποτελείτο από 157 ελαιοπαραγωγούς προερχόμενοι από τις περιοχές του Ξυλόκαστρου, του Κιάτου, της Κορίνθου, της Νεμέας και του Άργους με 4.381 στρέμματα καλλιέργειας.

Aes-sykeas__logo

Ο ιστορικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Συκέας ιδρύθηκε το 1950 ως πιστωτικός και το 1968 μετατράπηκε σε ελαιουργικός συνεταιρισμός. Ο Συνεταιρισμός έχει ως στόχο την υποστήριξη των ελαιοπαραγωγών, καθώς και την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη τους μέσα από το θεσμό του Συνεταιρισμού.

Kasel14__1_

Η ΚΑΣΕΛΛ ΑΕ είναι η πρώην Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών της Επιδαύρου Λιμηράς Λακωνίας, (Κ.Α.Σ.Ε.Λ.Λ.), η οποία ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2002 μετά από πρωτοβουλία 9 Α.Σ.Ο. (ελαιοτριβείων του δήμου Μονεμβασιάς - Λακωνίας).

Α_Ε_Σ_ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΔΩΝ

Οι Παπαγιαννάδες είναι ορεινό χωρίο του δήμου Σητείας. Σε υψόμετρο 480 μέτρων και 19,7 χιλιομέτρων από τη Σητεία. Η διαδρομή από τη Σητεία έως τους Παπαγιαννάδες ανάμεσα από το σκληρό και βραχώδες τοπίο του Λασιθίου και τον ατελείωτο ελαιώνα προϊδεάζει ότι ο τελικός προορισμός θα είναι ένα χωρίο που βασίζεται στην ελαιοκαλλιέργεια. Κάτι που τελικά επιβεβαιώνεται από την “Φάμπρικα”, το παλιό ελαιοτριβείο που δεσπόζει στο κέντρο του οικισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία