Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Branding

The_Locals_2

H εταιρεία The Craft Spirits Co., το νέο κοινό επιχειρηματικό εγχείρημα του Γιάννη Χήτου και του Γιώργου Βενιέρη, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τα The Locals, το πρώτο ελληνικό brand στην κατηγορία των premium craft cocktails.

ΔΩΔΩΝΗ_ΦΕΤΑ_2

Σταθερά πρώτη στην προτίμηση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού παραμένει η εταιρεία ΔΩΔΩΔΗ στην κατηγορία της φέτας, βάσει των πιο πρόσφατων στοιχείων της IRI, καθώς θα συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία επιλογή, χάρη στην εξαίρετη ποιότητα και την αυθεντική γεύση των προϊόντων της.

100_καταστηματα_AB_Shop___Go_2

Με το νέο κατάστημα AB Shop & Go στην Αργυρούπολη (Λεωφόρος Κύπρου 20, 16452), η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τη συμπλήρωση των 100 καταστημάτων AB Shop & Go, που αποτελούν μικρά καταστήματα πόλης σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, με ταχύτητα και ευκολία αγορών.

3star_gr

Για ακόμη μια φορά η ΟΛΥΜΠΟΣ βραβεύτηκε από τον διεθνή διαγωνισμό Superior Taste Awards 2022, (iTQi) του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης - οργανισμού εγνωσμένου κύρους για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης.

saracakis-1

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του, προχώρησε στην πλήρη ανανέωση της ιστοσελίδας του αναθέτοντας στην Generation Y - International eBusiness Hub το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός υπερσύγχρονου και διαδραστικού εταιρικού website, του saracakis.gr

DSC08319

Προερχόμενο από τον «εστεμμένο» καρπό της πατρινής Κουτσουρελιάς ή όπως την αποκαλούν από παλιά στην Ιταλία «L’ oliva di Patrasso», το νέο ελαιόλαδο της Ranis, Castello del Barone κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό φιαλών, με ονομασία και εμφάνιση εμπνευσμένη από τον πρώτο βαρόνο της Χαλανδρίτσας, Γκυ ντε Λα Τρεμουάιγ (1209 μ.Χ.).

karamolegos

Ακριβώς 23 χρόνια μετά την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο της Αθήνας (7 Ιανουαρίου του 1999) η αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος ανακοίνωσε την Παρασκευή (7/1/2022) την πρόθεσή της να αποχωρήσει από αυτό, προσφέροντας στους μετόχους μειοψηφίας 3,22 ευρώ ανά μετοχή, περίπου δηλαδή το ποσό με το οποίο είχε διαθέσει το 1999 τις νέες μετοχές της στο ευρύ επενδυτικό κοινό (1.200 δραχμές).

DSC06418

Ξεχωριστές εµπειρίες οινικού τουρισµού, µε φόντο τη µαγευτική θέα των αµπελιών, στις πλαγιές του όρους Βέρµιο, µπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης στις νέες επισκέψιµες εγκαταστάσεις του Κτήµατος Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι Νάουσας.

efet_intime_2560459

Στην ανάκληση μη ασφαλών τροφίμων από την αγορά προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, που περιείχαν καμαρίνη σε τιμή που υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο.

index_7

H TUV GELLAS υποδέχεται τη Νέα Χρονιά με την ανακοίνωση του Προγράμματος Σεμιναρίων για το Α’ Τετράμηνο του έτους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία