Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Branding

PACARDI

Η Bacardi Greece, θυγατρική της μεγαλύτερης επιχείρησης αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, ανακοινώνει τη συνεργασία της από την 1η Απριλίου 2021 με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία (θυγατρική της HEINEKEN στην Ελλάδα), ως επίσημου διανομέα του χαρτοφυλακίου των premium προϊόντων της Bacardi στην ελληνική αγορά.

EDEKA_Vogel_Lewandowski_017n

Ιδιαίτερη έμφαση στο δίκαιο εμπόριο και μια σαφής τάση ενίσχυσης της ζήτησης για ελληνικό γιαούρτι διαμορφώνουν το προφίλ της γερμανικής αγοράς, όπως αυτό επηρεάστηκε τελευταία και από την συνθήκη της πανδημίας.

john-deere-tractor-leads-police-on-slow-speed-chase-through-denver-127336_1

Η Deere & Co ανακοίνωσε ότι τα κέρδη αυξήθηκαν στο τελευταίο τρίμηνο παρά τη μείωση των εσόδων, και τόνισε πως αναμένει υψηλότερα κέρδη στην τρέχουσα χρήση εν μέσω βελτίωσης των συνθηκών στην αγροτική οικονομία και σταθεροποίησης στην κατασκευαστική αγορά.

misko_zumarika_diagwnismos

Μια ακόμη βράβευση για τη MISKO, αυτή τη φορά στα Social Media Awards που διοργανώθηκαν από το Μarketing Week και την Boussias Communications, με την υποστήριξη του Facebook. Στη φετινή βράβευση, η MISKO απέσπασε το bronze award στην ενότητα Best of YouTube – Communication και συγκεκριμένα στην κατηγορία Best in Food, για την καμπάνια της «MISKO ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ».  

101

∆ύο οικογένειες µε µακροχρόνια παράδοση τόσο στην παραγωγή, όσο και την εµπορία υψηλής ποιότητας ελαιολάδου και άλλων αγροτικών προϊόντων, ένωσαν τις δυνάµεις τους δηµιουργώντας την MEDITERRE EUROFOOD AE, η οποία θα δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία, και θα εµπορεύεται, εκτός από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αλλά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας όπως ελιές, µέλι, αλάτι, ξηρούς καρπούς κ.ά.

Korpi_Mania_

To Κορπή® Mania, το αγαπημένο φυσικό μεταλλικό νερό των μικρών μας φίλων, ανανεώθηκε και διατίθεται στην ελληνική αγορά σε συσκευασία από ανακυκλωμένο πλαστικό, που ακολουθεί τις παγκόσμιες δεσμεύσεις της Nestlé για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

μυλοι_λουλη

Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντα με ευθύνη δίπλα στην ελληνική κοινωνία, ανθρωπιστικούς οργανισμούς και κοινωφελή ιδρύματα, στήριξε πρόσφατα για μια ακόμα φορά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας προϊόντα «Μύλοι Αγίου Γεωργίου».

Ipeirotika_Avga_Axirona

Το «είμαστε ό,τι τρώμε» έχει εγκατασταθεί πλέον στη συνείδηση όλων μας όχι απλά σαν ένα ρητό, αλλά ως κοινή παραδοχή. Πρωταρχικός, λοιπόν, παράγοντας για να είμαστε υγιείς είναι η διατροφή. Υγιεινή διατροφή, σημαίνει υγιής οργανισμός και κατ’ επέκταση ενισχυμένο ανοσοποιητικό.

3alfa___external_photo_ergostasiou_5

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., που είναι παρούσα για περισσότερα από 50 χρόνια σε κάθε σπίτι, με σεβασμό στον άνθρωπο και με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης, τηρεί απρόσκοπτα τη δέσμευσή της να στέκεται αρωγός στην ελληνική κοινωνία όταν βρίσκεται σε ανάγκη.

3alfa___etoima_fysika___new_photo

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., με ηγετική θέση στον κλάδο παραγωγής ρυζιών και οσπρίων για περισσότερα από 50 χρόνια, φέρνει για άλλη μία φορά αέρα καινοτομίας στην αγορά και μας συστήνει τη νέα κατηγορία Ready Τo Eat προϊόντων, τα έτοιμα φυσικά!

1612f-IMG_20200317_144111

O παραγωγός του έξτρα παρθένου ελαιολάδου Seven Olea είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το ελαιόλαδο που παράγεται από το ορεινό χωριό του Αρκαλοχωρίου, στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης είναι πλέον βιολογικό. Μετά από 3 χρόνια μεταβατικού σταδίου και ακολουθώντας τις οδηγίες και τους κανόνες του φορέα πιστοποίησης και επίσημα πλέον ο καταναλωτής θα μπορεί ν’ απολαμβάνει ένα ιδιαίτερο βιολογικό ελαιόλαδο με υπέροχη γεύση και άρωμα.

Kava_Dionisou

Ένα από τα πιο γνωστά και πολυβραβευμένα οινοποιεία στην Ελλάδα, το Κτήμα Χατζημιχάλη επιθεώρησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), επεκτείνοντας την πολυετή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Minerva_tomato_Xorio

Πρεμιέρα στη λιανική έκανε η Damavand που σε συνεργασία με τη Μινέρβα τοποθετούν στην αγορά τον τοματοπολτό διπλής συμπύκνωσης υπό την ετικέτα «Χωριό», σε μεταλλική συσκευασία χωρητικότητας 410 γραμμαρίων, που διατίθεται ήδη στο λιανεμπόριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία