BACK TO
TOP

Branding

thumbnail_AZZ_5987

Σε μία πληθώρα από εκδηλώσεις γύρω από την μπύρα που γίνονται κάθε χρόνο στη χώρα μας, η ομάδα της Alea Brewing Co. κατάφερε να διοργανώσει ένα φεστιβάλ διαφορετικό από τα άλλα.

Στα «Διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης

H ηγετική παρουσία της στον αγροδιατροφικό κλάδο και η δυναμική αναπτυξιακή της πορεία, ανέδειξαν την Μπάρμπα Στάθης ως μία απο τις πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις (20 all stars most admired companies), στη φετινή, επετειακή διοργάνωση του Fortune «Most Admired Companies».

Θ__Αγγελακης2

Με την σπουδαία διάκριση Greek Business Champions τιμήθηκε η Αγγελάκης ΑΕ, μια από τις πιο δυναμικές εταιρείες στον κλάδο της πτηνοτροφίας, κατά την τελετή απονομής των βραβείων τoυ θεσμού Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024, στο Golf Prive Γλυφάδας.

gallery-evoiocc-edizione-2024-1

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο δεν έχει πλέον σύνορα, αλλά μόνο εξαιρετικούς πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποίων βρέθηκε και η Ελλάδα, όπως έγινε αντιληπτό στον φετινό ένατο διεθνή διαγωνισμό EVO IOOC Italy στην Καλαβρία της Ιταλίας.

Ginkgo_Bioworks__Syngenta_collaborates_with_Ginkgo_Bioworks_to_enable_faster_launch_of_innovative_bi

Στις 16 Ιουλίου, η Syngenta Crop Protection και η Ginkgo Bioworks ανακοίνωσαν μια σημαντική συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη και την επιτάχυνση της κυκλοφορίας καινοτόμων βιολογικών λύσεων για τη γεωργία. Οι δύο εταιρείες, που έχουν ήδη συνεργαστεί επιτυχώς σε άλλα επιστημονικά πεδία, επεκτείνουν τη συνεργασία τους και προχωρούν προς την ανάπτυξη νέων βιολογικών προϊόντων.

chardonnay-1

Λευκή οινοποίηση µε προζυµωτική εκχύλιση και έξι µήνες σε δρύινα βαρέλια, δίνουν ένα κρασί µε µέτριο χρυσαφένιο χρώµα και αρώµατα από ώριµα, ζουµερά πυρηνόκαρπα, διακριτικό τροπικό φρούτο και βοτανικά, λευκό πιπέρι και νότες ελαφριάς ορυκτότητας.

work-mastiha-shop-etairiki-a

Η εταιρία Mediterra, το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, είναι ακόμα ένα ελληνικό superfood που εντάσσεται στην «κοινότητα». Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά τον Κρόκο Κοζάνης και το Trikalinos Αυγοτάραχο, τα προϊόντα της Mediterra_mastihashop (ΠΟΠ προϊόντα και μη) έρχονται να ενισχύσουν το σύνολο των καινοτόμων ελληνικών προϊόντων.

2024_07_16_BOUTARI_MANTINEIA_CUVEE_2

Η Boutari Wineries, μία από τις πιο εμβληματικές και ιστορικές οινοπαραγωγικές εταιρείες της Ελλάδας, με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει το νέο της κρασί, Μαντινεία Cuvée. Αυτό το εκλεκτό κρασί έρχεται να ενισχύσει τη νέα και περίφημη σειρά κρασιών με Ονομασία Προέλευσης, που έχει ως στόχο να αναδείξει και να γιορτάσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά των κορυφαίων οινοπαραγωγικών περιοχών της Ελλάδας.

Lidl_Ελλας_Hellenic_Responsible_Business_Awards

Η Lidl Ελλάς με σταθερή παρουσία στα Hellenic Responsible Business Awards 2024, για μία ακόμα χρονιά, ξεχώρισε με 3 σημαντικές βραβεύσεις, 1 Gold και 2 Bronze, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή της στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, στη βιώσιμη ανάπτυξη και στις συνολικές προσπάθειες για ένα καλύτερο αύριο.

retsina-ln21__1__2

Το Δάκρυ του Πεύκου 2022, η ρετσίνα του οινοποιείου ΚΕΧΡΗΣ από 100% Ασύρτικο, κατέκτησε τον τίτλο "Best in Show" στον παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό κρασιού Decanter World Wine Awards με αξιολόγηση 97/100. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που μια ρετσίνα (ένα αμιγώς ελληνικό παραδοσιακό κρασί) κατακτά αυτήν την ύψιστη διάκριση, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική ποιότητα και το πρωτοποριακό πνεύμα του Οινοποιείου Κεχρής στην παραγωγή ρετσίνας και όχι μόνο.

ktima-pavlidis-drama-DSC_7718-823x549

Το Κτήμα Παυλίδη έχει κερδίσει σημαντικά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς από την αρχή της δημιουργίας του. Η παράδοση αυτή συνεχίζεται τη φετινή χρονιά, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι οι εκλεκτοί οίνοι του πληρούν τα διεθνή κριτήρια ποιότητας.

WEB_Aggelakis__logo

Η Αγγελάκης AE ανακοινώνει την προσθήκη τεσσάρων νέων δυναμικών στελεχών σε κομβικές θέσεις στο οργανόγραμμά της, θέτοντας το ανθρώπινο κεφάλαιο στο επίκεντρο της αναπτυξιακής στρατηγικής της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία