Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Branding

boutaris_2

Την τροποποίηση της επωνυμίας της εταιρείας "Ι. Μπουτάρης & Υιός Ανώνυμη Εταιρία Συμμετοχών & Επενδύσεων" σε "Παλαιοί Οίνοι Ναούσης Ανώνυμη Εταιρία Συμμετοχών και Επενδύσεων" και του διακριτικού τίτλου "Ι. Μπουτάρης & Υιός Holding Α.Ε." σε "Παλαιοί Οίνοι Ναούσης Holding Α.Ε." ενέκρινε η σημερινή Γενική Συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης.

IMG_0009__1_

Τις εγκαταστάσεις του Α.Σ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ επισκέφθηκαν την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στελέχη των αρμόδιων φυτουγειονομικών αρχών της Βραζιλίας προκειμένου να διαπιστώσουν την πληρότητα του παραγωγικού και εξαγωγικού πρωτοκόλλου που αφορά στα ακτινίδια και εφαρμόζεται από τον Συνεταιρισμό.

ΔΕΛΤΑ_DAIRY_AWARDS_2022

Το κορυφαίο βραβείο «The Company of the Year» απονεμήθηκε στη ΔΕΛΤΑ, κατά τη φετινή τελετή του θεσμού «Dairy Awards 2022» της Boussias, επιβεβαιώνοντας, για άλλη μια φορά, την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά γαλακτοκομικών με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, που αντανακλούν τη διαχρονική δέσμευσή της στην ποιότητα και την καινοτομία.

Creta_Farms_Γυρος_Εν_Ελλαδι_B

Η Creta Farms απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις για τον Γύρο Εν Ελλάδι στα Frozen Food Awards 2022. Πρόκειται για μία καινοτόμα σειρά κατεψυγμένων προψημένων κρεατοσκευασμάτων η οποία δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα έρευνας των σύγχρονων διατροφικών τάσεων και καταναλωτικών συνηθειών.

EBIC-Board

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Βιομηχανίας Βιοδιεγερτών (EBIC) πραγματοποίησε τη Γενική του Συνέλευση στις 16 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας τα μέλη ψήφισαν για την εκλογή του νέου Προέδρου Arne Pingel (Syngenta), του Αντιπροέδρου Carlos Rodríguez-Villa Förster (AlgaEnergy) και του Γενικού Διευθυντή Dr. Thomas Leppin (Εμπειρογνώμονας Compo). Παράλληλα επανεκλέχθηκαν ως Ταμίας ο Massimo Toni (Agronutrition) και ο Γενικός Διευθυντής José Nolasco (Tradecorp).

KV

Τα ζυμαρικά Melissa είναι το αγαπημένο γεύμα μικρών και μεγάλων που θα μπορούσε να καταναλώνεται σε καθημερινή βάση. Πλέον αυτό γίνεται πραγματικότητα, με τα Melissa να φέρνουν ακόμα περισσότερες γεύσεις και λύσεις στο οικογενειακό τραπέζι χάρη στο λανσάρισμα της νέας σειράς ζυμαρικών με άλευρα οσπρίων.

Social_Media_Awards_2022

Την 5η θέση στη λίστα με τα 10 κορυφαία Social Media Brands της δεκαετίας κατέκτησε η Lidl Ελλάς στα φετινά Social Media Awards, μια τιμητική διάκριση η οποία αναγνωρίζει την επιδραστικότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα του brand στον χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

images-300x159

Με την αποχώρηση από την ΕΕ το Ηνωμένο Βασίλειο προέβλεψε τη σήμανση UKCA (UK Conformity Assessed), σε αναλογία με τη σήμανση CE, για τη δήλωση συμμόρφωσης ενός προϊόντος με τις προδιαγραφές ασφάλειας της Μεγάλης Βρετανίας.

Logo_21

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας επιβεβαιώνοντας την τεράστια σημασία που δίνει στην ανάπτυξη της αγοράς κρέατος, συμμετείχε στην έκθεση «MDF EXPO 2022», που πραγματοποιήθηκε 12-14 Νοεμβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

20221117_205959

Με μεγάλη προσέλευση προσέλευση συνεργατών – γεωπονικών καταστημάτων καθώς επίσης εκπροσώπων Ερευνητικών ιδρυμάτων και Δημόσιων φορέων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου η εσπερίδα της Κ&Ν Ευθυμιάδης στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis στο Ηράκλειο Κρήτης, με θέμα: «Νέες τάσεις στη Φυτοπροστασία σε ένα Ευρωπαϊκό περιβάλλον διαρκώς μεταβαλλόμενο».Η μεγάλη προσέλευση χαρακτηρίζει το αυξημένο ενδιαφέρον για το μέλλον της Φυτοπροστασίας στη χώρα μας.

Untitled-1-copy-9

Η ΕΕ ανακοίνωσε πως θα προστατεύσει δέκα νέες γεωγραφικές ενδείξεις (ΓΕ) από την Κολομβία, το Περού και τον Ισημερινό στο πλαίσιο της Πολυμερούς Εμπορικής Συμφωνίας μεταξύ της ΕΕ και της Κολομβίας/Εκουαδόρ/Περού.

Syngenta-1-scaled_2

Η Syngenta Crop Protection αναγνωρίστηκε ως νικητής σε 5 κατηγορίες βραβείων στα ετήσια Crop Science Awards, με τα τελικά αποτελέσματα να αποτελούν μία ισχυρή αναγνώριση της καλύτερης επιστημονικής, τεχνολογικής και ηγετικής συνεισφοράς της στην παγκόσμια βιομηχανία φυτοπροστασίας.

67a2f397cc5a4b8682934f1ac8776006

Ο Τζώρτζης Κανακάρης έχοντας συμπληρώσει τρία χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας με επιτυχία, και έχοντας υλοποιήσει ένα σημαντικό έργο στην τοποθέτηση των προϊόντων της εταιρείας στην ελληνική αγορά μπίρας θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο, ως μη εκτελεστικό μέλος.

efet-geniki_5

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του Ε.Φ.Ε.Τ., κατά τη διενέργεια επιθεώρησης στο πλαίσιο διερεύνησης αναφοράς καταναλωτή, προέβη σε έλεγχο του τροφίμου «Evergreen organics Βιολογικό ρυζάλευρο χωρίς γλουτένη» των 500g με στοιχεία: «L245045220720 και ημερομηνία ανάλωσης 23-05-23, το προϊόν συσκευάζεται στην Ελλάδα για την Αγροτική Βιολογική Εμπορική Α.Ε.».

pindos_logo_2

O Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» απέσπασε Bronze Βραβείο στα φετινά Manufacturing Excellence Awards, στην κατηγορία «Καινοτόμα Προϊόντα» για τη νέα σειρά προϊόντων από κοτόπουλο «Έτοιμα Ψημένα».

FRfz4B5WYAI3Bu7

Η εταιρεία γεωργικών και φαρμακευτικών προϊόντων Bayer ανακοίνωσε την Τρίτη 8 Nοεμβρίου υψηλότερα προσαρμοσμένα κέρδη τριμήνου, επί τη βάσει της ισχυρής ζήτησης για τους σπόρους και τα εντομοκτόνα της, ενώ επιβεβαίωσε το guidance της για το σύνολο του έτους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία