Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Branding

___________________

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ πραγματοποιεί επένδυση ύψους €2 εκ. για την επεξεργασία και αξιοποίηση της βιομάζας ως εναλλακτικό καύσιμο, υποκαθιστώντας ορυκτά καύσιμα και μειώνοντας τις παραγόμενες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα του εργοστασίου (CO2) κατά 70.000 τόνους ετησίως.

efet_1-1021x580

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του επισήμου ελέγχου έτους 2020 για την παρακολούθηση των επιπέδων των προσθέτων τροφίμων σε τρόφιμα, προέβη σε δειγματοληψία του τροφίμου με την εμπορική ονομασία «SUNSWEET» , «Αποξηραμένα Βερίκοκα χωρίς κουκούτσι», σε συσκευασία των 175 γραμμαρίων, με στοιχεία: L0027Η162, ανάλωση κατά προτίμηση 01/2021. Εισαγωγέας/Διανομέας: ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.

chateau-nicolazaridi-winery

Από 1η Ιουλίου θα είναι ανοικτό για ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές, το οινοποιείο του δραμινού αμπελώνα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού – Covid19.

Interamerican___ktirio4wn

Φέτος, συμπληρώνονται 11 χρόνια συνεργασίας μεταξύ τηςINTERAMERICAN και της ActionAid, συνεισφέροντας συνεισφέρει στις δράσεις του οργανισμού σε 17 χώρες και 37 κοινότητες στην Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική.

PDZ7301

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ και έθεσε πρόσφατα σε λειτουργία τη νέα γραμμή συσκευασίας φιαλών στο εργοστάσιό της στην Αταλάντη, με στόχο την αναβάθμιση των δυνατότητων του προϊoντικού της χαρτοφυλακίου.

shutterstock_324198356

Από την Κάρυστο, τον τόπο όπου γεννιέται η κορωνίδα των μελιών της Εύβοιας, ξεκινά σήμερα 25 Ιουνίου το ταξίδι του το Μέλι Κισσούρι, για να κατοχυρωθεί στο Μητρώο ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΕΠΙΠ της Ε.Ε. ως Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ).

Κατωγι-Αβερωφ-4

Από την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 το Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο ανοίγει ξανά για το κοινό και υποδέχεται με χαρά τους επισκέπτες του οινοποιείου και τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου.

ARISTOLEO_2020_9

Διπλή τιμητική βράβευση απέσπασαν οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στα ARISTOLEO AWARDS 2020, για την υψηλότερη περιεκτικότητα φαινολών (υγειοπροστατευτικά συστατικά) στις επιτραπέζιες ελιές σε παγκόσμιο επίπεδο.

SMOE-MIKROI-OINOPOIOI

Μια πολύ σημαντική προσπάθεια προβολής των κρασιών από μικρά ελληνικά οινοποιεία κρύβεται στη πρόσφατη συνεργασία ανάμεσα στον ΣΜΟΕ και την αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος.

Stellios_Boutaris_2

Για τρίτη συνεχόμενη θητεία τα 29 μέλη της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» ανέθεσαν στον συνάδελφό τους Στέλλιο Μπουτάρη να ηγηθεί ως πρόεδρος, οδηγώντας ουσιαστικά την ιστορική Ένωση στη νέα δεκαετία και σε μία νέα εποχή.

apotelesma

Καλύτερο ελαιόλαδο του διαγωνισμού αναδείχθηκε το κινέζικο ελαιόλαδο Xiangyu Coratina, της επαρχίας Λονγκνάν, στο Γκανσού, από την ποικιλία Κορατίνα, στον 5ο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «Athena International Olive Oil Competition» (ATHIOOC), που φέτος διεξήχθη στα Σπάτα, στον Πύργο Πετρέζα, από 11 έως 13 Ιουνίου.

ΔΩΔΩΝΗ_κατσικισιο

Νέο κατσικίσιο γιαούρτι δημιούργησε η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, με στόχο να καλύψει τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και προτιμήσεις για προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας και εξαίρετης ποιότητας.

j-de-telmont

Η γαλλική εταιρία οινοπνευματωδών ποτών «Rémy Cointreau» επέστρεψε στον κόσμο του αφρώδους οίνου, με σχέδια να εξαγοράσει το μερίδιο πλειοψηφίας στην Champagne de Telmont, εννέα χρόνια μετά την πώληση των Piper-Heidsieck και Charles Heidsieck στην EPI.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία