Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Αγγελίες

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για να καταχωρήσετε την αγγελία σας πρέπει να είσαστε μέλος

Ταξινόμηση ανά ημερομηνία
Τεχνικός αρμεκτικών

Τεχνικός αρμεκτικών με πολυετή εκπαίδευση στο εξωτερικό προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες: Σέρβις, βελτιστοποίηση και τοποθέτηση καινούργιων και μεταχειρισμένων αρμεκτικών μηχανημάτων με στόχο τη μείωση χρόνου άρμε-ξης, σωματικών κυττάρων, μικροβίων με μηδενικές μα-στήτιδες, την αύξηση παραγωγή γάλακτος, λίπους και πρωτεΐνης. Τηλ.6989977779

Από : Agrenda Agrenda
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Παραλαβή
Τιμή :
0,00
Μηχανικός αγροτικών μηχανημάτων

Έμπειρος μηχανικός αγροτικών μηχανημάτων, με έδρα την Πελοπόννησο, αναλαμβάνει την επισκευή και συντήρηση παντός τύπου γεωργικού μηχανήματος, με κινητό συνεργείο, στον χώρο σας.Ενδεικτικά: Τρακτέρ, φρέζες , χρονισμό, service, ανακατασκευή χορτοδετικών μηχανών (μπαλαριστικών) με ειδικότητα στο σύρμα.Επισκευή και συντήρηση θεριζοαλωνιστικών μηχανών, ιδιοκατασκευές στελεχοκόπτη (καταστροφέας με αλυσίδα) ειδικών τύπων (δενδροκομικοί, βαρέως τύπου για καλάμια και βάτα).Τρέιλερ όλων των τύπων (ανοιχτά, κλειστά, ανατρεπόμενα)Ειδικές κατασκευές για κάθε περίπτωσηJOHN DEERE, NEW HOLLAND, WELGER, ABBRIATA κτλ. Πληροφορίες κ.Κώστς. Τηλ.6977272516, 2710238541.

Από : Κώστας Μηχανικός
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Παραλαβή
Τιμή :
10,00
Ζητείται εταιρεία για σύναψη συμβολαιακής καλλιέργειας βιολογικού χαμομηλιού

Παράγεται πιστοποιημένο βιολογικό χαμομήλι από ποτιστικό χωράφι 9 σtρεμμάτων και αναζητείται εταιρεία για σύναψη συμβολαιακής καλλιέργειας.Περιοχή Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.

Από : Θεόφιλος Ρούσσης
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Παραλαβή
Τιμή :
1,00

Ζητείται εργάτης με γνώσεις για κηπευτικές εργασίες, στα Κατάπολα Αμοργού, Κυκλάδες. Τηλ.2285071712, ώρες επικοινωνίας: 10.00 έως 13.00.

Από : Γεώργιος Νομικός
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Αντικαταβολή
Τιμή :
1,00
Τεχνολόγος Γεωπόνος φυτικής παραγωγής

Πτυχιούχος Τεχνολόγος Γεωπόνος Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας Τμήματος Φυτικής Παραγωγής γνώστης μελισσοκομίας και κάτοχος lower αναζητεί εργασία. Ηλικία 22. Βιογραφικό διαθέσιμο εφόσον ζητηθεί.

Από : Κώστας Σαξώνης
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Αντικαταβολή
Τιμή :
1,00

Έχουμε θεριζοαλωνιστική και είμαστε έτοιμοι να θερίσουμε τα αλώνια σας. Επικοινωνήστε από Μαΐο για να κανονίσουμε ημερομηνίες για Νομούς Ημαθίας, Πιερίας, Λάρισας, Κιλκίς, Σερρών, Πέλλας, Χαλκιδικής. Πληροφορίες κ.Βαγγέλης. Τηλ.6932673093.

Από : Ntinos Papas
Κατάσταση:
Καλή
Τύπος :
Αντικαταβολή
Τιμή :
11,00

Αγρότης αναλαμβάνει κλάδεμα ελαιοδέντρων σε όλη την Ελλάδα.

Από : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΚΑΡΗΣ
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Αντικαταβολή
Τιμή :
1,00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απάντηση σχετικά με την επιστολή της Μονής Βατοπεδίου, δια της πληρεξούσιας δικηγορικής της εταιρείας, απέστειλε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην οποία ανακοινώνει τα εξής:

Να «ακούνε» τα δέντρα της φυτείας τους και κυρίως να προσέχουν την ισορροπία μεταξύ των θρεπτικών ουσιών που ρίχνουν και εκείνων που φεύγουν από το οικοσύστημα μέσω των καρπών και των κλαδιών, ώστε να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της λίπανσης και να μειώσουν τα κοστολόγιά τους, παροτρύνει τους δενδροκαλλιεργητές ο καθηγητής Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γεώργιος Νάνος.