BACK TO
TOP
Αγορά Ακινήτων

Αιτήσεις για μίσθωση αγροτικής γης στην Κάρλα

Κάλεσμα προς τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες απευθύνει η περιφέρεια Θεσσαλίας για την παραχώρηση εκτάσεων της πρώην λίμνης Κάρλας, τις οποίες καλλιεργούσαν ήδη τα τελευταία πέντε χρόνια.

Στη Μαγνησία και Βοιωτία νέα αγροτεμάχια προς μίσθωση

0
0

Η ανακοίνωση της περιφέρειας Θεσσαλίας αναφέρει ότι: «Σε συνέχεια της από 2/4/2012 σύσκεψης των συλλογικών φορέων µε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας καλούνται οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες για τους οποίους παραχωρούνταν εκτάσεις της πρώην λίμνης Κάρλας µε απόφαση Νομάρχη ή Αντιπεριφερειάρχη τα τελευταία πέντε χρόνια σύμφωνα µε την ΠΥΣ 95/75, να υποβάλουν αιτήσεις για µίσθωση αυτών σύµφωνα µε την διάταξη του αρθ. 36 παρ. 13 του Ν. 4061/2012 ( ΦΕΚ τ Α 66/ 2012) όπως αυτή προστέθηκε µε την παρ. 2 του αρθ. 168 του Ν. 4061/2012 ( ΦΕΚ τ Α 250 /2012). Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην ∆/νση Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής Π. Ε Μαγνησίας και Σποράδων, στο ∆ιοκητήριο (Αναλήψεως και Ιωλκού) στον Βόλο. Για διευκόλυνση των δικαιούχων επισυνάπτουµε έντυπο αίτησης.

Παρακαλούνται οι αποδέκτες της παρούσας ανακοίνωσης να ενημερώσουν τους δικαιούχους αγρότες της περιοχής τους και να αναρτήσουν αυτήν στους πίνακες ανακοινώσεων των καταστημάτων τους.»



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία