BACK TO
TOP

Τεχνικές Branding

Δεν εφαρμόζεται για 4η χρονιά το πρόγραμμα φρούτα στα σχολεία λέει η ΝΔ

«Μπορεί το κουδούνι της σχολικής χρονιάς να χτύπησε αλλά φαίνεται πως δεν ξύπνησε τη ράθυμη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ», δηλώνει η τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Αραμπατζή, τονίζοντας πως «για τέταρτη συνεχή χρονιά διακυβέρνησής της, επιδεικνύει την ίδια ανικανότητα υλοποίησης του προγράμματος δωρέαν διανομής φρούτων, λαχανικών και γάλακτος στα σχολεία όλης της χώρας»

Δεν θα εξαιρεθούν από πόρους ΚΑΠ oι part time αγρότες

Η Επιτροπή συνιστά στο Συμβούλιο την έναρξη διαπραγματεύσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής προκειμένου να επιλυθεί μια μακροχρόνια διαφορά εντός του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ) όσον αφορά την εξαγωγή βόειου κρέατος προέλευσης ΗΠΑ.

Για «θράσος» του ΣΥΡΙΖΑ που «συνεχίζει “να σφυρίζει αδιάφορα” για να μη δυσαρεστήσει αυτούς που έχουν στήσει πάρτι σε βάρος των κτηνοτρόφων» με τις παράνομες εισαγωγές γάλακτος, κάνει λόγο ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Οι τελευταίες εκτιμήσεις συγκομιδής οινοστάφυλων στην Ιταλία προβλέπουν επιστροφή στον συνήθη όγκο συγκομιδής, ωστόσο πρόκειται για εκτίμηση, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει μετά από την ισχυρή επέλαση του περονόσπορου.

Έως 31 Αυγούστου οι αιτήσεις για το Masterclass του AgriΒusiness Forum 2018

Το AgriBusiness Forum (ABF), το νέο ετήσιο συνέδριο-συνάντηση των ηγετών της αγροτικής βιομηχανίας για την αγροτεχνολογία και την κυκλική οικονομία, διεξάγεται στις Σέρρες στις 2-3 Νοεμβρίου 2018, με θέμα “το μέλλον του ελληνικού και ευρωπαϊκού αγροδιατροφικού τομέα στην ψηφιακή εποχή”.

Οι Τραμπάλες για τους νέους δασμούς και το κατενάτσιο του Γιούνκερ

Με δηµόσιες δηλώσεις οι οποίες ξεφεύγουν από τα πλαίσια που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση Γιούνκερ – Τραµπ, ο πρόεδρος Τραµπ και οι συνεργάτες του επιχειρούν µια de facto διεύρυνση της συµφωνίας µεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ στον τοµέα του εµπορίου αγροτικών προϊόντων, σε µια προσπάθεια αφενός να πιέσουν την Ευρώπη , και αφετέρου να προετοιµάσουν την αµερικανική κοινή γνώµη, ή έστω το ακροατήριο του κ. Τραµπ για το ενδεχόµενο κατάρρευσης των συνοµιλιών.

Η μαύρη αγορά αγροτικών προϊόντων δυσκολεύει τη μεταποιητική βιομηχανία

Αρρυθµίες στη λειτουργία της αγοράς και δυσκολίες στην κάλυψη των αναγκών της εγχώριας µεταποιητικής βιοµηχανίας µε αγροτικά προϊόντα, δηµιουργεί ο ιδιότυπος τρόπος εφαρµογής του καθεστώς άµεσης φορολογίας των αγροτών, κυρίως µετά τις αλλαγές που επέφερε ο φορολογικός νόµος 4387/2016 και οι ρυθµίσεις που ακολούθησαν σ’ αυτό το πνεύµα.

Το ταξίδι της μπανάνας μέσω της εφαρμογής Shazam

Για πρώτη φορά η Chiquita χρησιμοποιεί την εφαρμογή Shazam μέσω της οποίας θα εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία προάγει τη βιωσιμότητα και παράλληλα φροντίζει ένα από πιο δημοφιλή φρούτα στον κόσμο: την μπανάνα Chiquita.

SIAL Paris, η συνάντηση που εμπνέει όλο τον κόσμο της διατροφής

Έχει περάσει πλέον περισσότερο από μισός αιώνας από τότε που η SIAL (Διεθνής Έκθεση Τροφίμων) υιοθέτησε για πρώτη φορά τη φιλοδοξία να γίνει το σημαντικότερο δίκτυο στον κόσμο για τους επαγγελματίες στον τομέα των τροφίμων.

Μέχρι το 2019 το ρωσικό εμπάργκο στα αγροτικά της ΕΕ

Το εμπάργκο της Ρωσίας στις εισαγωγές γεωργικών προϊόντων διατροφής από την ΕΕ, τις ΗΠΑ και άλλους βασικούς δυτικούς προμηθευτές θα συνεχιστεί μέχρι τις 31 Δεκέμβριου του 2019, ύστερα από την υπογραφή νέου διατάγματος του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το αεροπλάνο ελαιολάδου της Iberia από την Ισπανία άρχισε τις πτήσεις του

Ένα από τα αεροσκάφη της Iberia θα πετάξει πάνω από την Ευρώπη για να διαφημίσει το ελαιόλαδο, στο πλαίσιο της διεπαγγελματικής δραστηριότητας του ισπανικού ελαιολάδου, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την αεροπορική εταιρεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία