BACK TO
TOP

Brand name

φωτο3_3

Στις επιδόσεις των εξαγωγών αγροτικών και μεταποιημένων προϊόντων καθώς και στην ανάγκη κατάρτισης πλάνου ενίσχυσης τω ΠΟΠ/ΠΓΕ προϊόντων στάθηκε ο υπουργός Γιώργος Γεωργαντάς σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της φετινής Food Expo, στα εγκαίνια της οποίας παρεβρέθηκε.

Next_level_burger

H Lidl Ελλάς εισάγει στα καταστήματά της από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 τα vegan μπιφτέκια υπό την ιδιωτική ετικέτα «Next Level Meat», ανταποκρινόμενη με αυτόν τον τρόπο στις ανάγκες των καταναλωτών για εναλλακτικές μορφές κρέατος, που είτε για ηθικούς είτε για οικολογικούς λόγους, επιθυμούν να καταναλώνουν λιγότερο ή καθόλου κρέας ενώ παράλληλα δεν θέλουν να στερούνται τη γευστική απόλαυση του κρέατος.

Barilla_Pesto

Η σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον κόσμο, μετέφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία δημιουργίας, αποκάλυψης και απόλαυσης στους επισκέπτες του Golden Hall.

Barilla_2

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των Healthy Diet Awards 2020, στο Athenaeum InterContinental Athens, με τη Barilla να αποσπά τα περισσότερα βραβεία της βραδιάς. Η Barilla, ξεχώρισε ανάμεσα σε 47 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε προϊόντα υγιεινής διατροφής, καθώς διακρίθηκε με οκτώ βραβεία συνολικά. Η τελετή απονομής αποτέλεσε success story για τη Barilla καθώς τα «Barilla Legumes» απέσπασαν, μεταξύ άλλων, το Grand Award Healthy Food & Beverage Brand of the year.

galopoules8

Αποτελεί την πιο νόστιμη… ατραξιόν του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. Η τοποθέτησή της δίπλα στις υπόλοιπες λιχουδιές προκαλεί επιφωνήματα θαυμασμού. Η γαλοπούλα ετοιμάζεται για μία ακόμη χρονιά να «κλέψει τις εντυπώσεις» στην πιο εορταστική οικογενειακή συγκέντρωση του χρόνου. Και παραδοσιακά, οι πιο εύγεστες από αυτές θα είναι «made in… Αμερικανική Γεωργική Σχολή» καθώς είναι πασίγνωστες τόσο για τη νοστιμιά, όσο και την ποιότητά τους.

dekaraki

Χρυσά μετάλλια και το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» επεφύλασσε η συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς Ποτών και Αποσταγμάτων για την Οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι.

krikri_2

Η Κρι Κρι, Νο1 εταιρεία στην κατηγορία των παιδικών επιδορπίων γιαουρτιού, παρουσιάζει τη νέα σειρά Κρι Κρι Κids με τους αγαπημένους υπερήρωες των παιδιών, τους PJ Masks, προσφέροντας απολαυστικές και υγιεινές επιλογές γεμάτες περιπέτεια για όλες τις ώρες της ημέρας.

macedoniasima

Μακεδονική «σφραγίδα» για όλα τα προϊόντα της περιοχής προτείνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), ως συνοδευτικό σε συσκευασίες και προωθητικό υλικό, προκειμένου να τονίσει την ελληνική καταγωγή της μακεδονικής της ταυτότητας.

arossiudimunteblaxikoeswteriko1

Το Rossiu di Munte Βλάχικο, εσοδείας 2016, περιορισμένης κυκλοφορίας αποτελεί ένα ξεχωριστό κρασί που αποτυπώνει ευκρινώς την ορεινή καταγωγή του και τον γευστικό πλούτο της Πίνδου. Με διαυγές ρουμπινί χρώμα και έντονα πιπεράτο αρωματικό χαρακτήρα, διακρίνεται για την κομψότητά του που συνδυάζεται με μία πολύπλοκη και ελαφριά δομή.

ashmeniobrabeioKLEOS

Μια ακόμα διάκριση σε μια απαιτητική κατηγορία, αυτή των Barrel Aged Imperial Stouts, απέσπασε η Μικροζυθοποιία Septem στον διεθνή διαγωνισμό Meiningers για τη χειροποίητη μπύρα (International Craft Beer Award 2019) στη Γερμανία.

amyloidakouelladikamaslogo

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ επιβεβαιώνει τη σταθερή αριθμητική της επέκταση καλωσορίζοντας στα μέλη της την εταιρεία Μύλοι Δάκου, στην κατεύθυνση της προαγωγής της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της ελληνικής παραγωγής-μεταποίησης, ενδυναμώνοντας τη φωνή των ελληνικών επιχειρήσεων και των πρωτότυπων προϊόντων τους.

amelilhmnoubrabeushbruxelles

Βραβείο δύο αστέρων έλαβε το μέλι «Λημνία Γη» στην ειδική τελετή απονομής Βραβείων Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards 2019) του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης (International Institute of Taste) την Τρίτη 25 Ιουνίου στις Βρυξέλλες.

kauto_rodakino

Με Υπουργική Απόφαση εγκρίθηκε το αίτημα καταχώρισης του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού για την ονομασία «Κλαρίσιο Ροδάκινο» ως Εγγυημένο Παραδοσιακό Ιδιότυπο Προϊόν (ΕΠΙΠ) στο αντίστοιχο Μητρώο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού πληρούσε τις προϋποθέσεις του Κανονισμού (ΕΕ) 1151/2012 για τα συστήματα ποιότητας των γεωργικών προϊόντων και τροφίμων. Πρόκειται το πρώτο ΕΠΙΠ για την ονομασία του οποίου η χώρα μας καταθέτει αίτηση αναγνώρισης προς την Ε.Ε.

akthmagerobasileioueyrwdiakri

Δεκαεννιά διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς οίνου σε Αγγλία, Ελβετία και Γαλλία απέσπασαν τα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου, που περιλαμβάνουν ένα πλατινένιο, ένα μεγάλο χρυσό, τέσσερα χρυσά, δέκα ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια.

marka_katanaloti

Οι καταναλωτές δημιουργούν τη δική τους μάρκα προϊόντων. Προϊόντα ποιοτικά, υγιεινά και υπεύθυνα στηρίζοντας τους Έλληνες Παραγωγούς. Ο έλεγχος της αγοράς και της εμποριοποίησης των προϊόντων, μετά τη Γαλλία, αλλάζει και στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία