BACK TO
TOP

Τρέχουσες Προκηρύξεις

apec

Μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 καλούνται όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση και δικαιολογητικά για τις υποτροφίες του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής που αφορούν στην έναρξη σπουδών στο κολλέγιο την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020.

panep

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή για το ακαδ. έτος 2019-2020, των μεταπτυχιακών φοιτητριών και φοιτητών στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών : «Φυτιατρική και Περιβάλλον», «Επιστήμες και Συστήματα Αειφόρου Φυτικής Παραγωγής» και «Τεχνολογίες και Διαχείριση Θερμοκηπίων και Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών» στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

57176939_10157215732194375_63603165664116736_o

Δέκα μέρες έχουν στη διάθεσή τους οι αγρότες δικαιούχοι άμεσων ενισχύσεων ώστε να προβούν σε διορθώσεις των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2019, στη βάση των όσων υπαγορεύει ο έλεγχος απασφαλμάτωσης ο οποίος ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, οι απαιτούμενες διορθώσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 25 Ιουλίου 2019.

princeton_hall2__1__2

To I.IEK Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στο πλαίσιο του μακρόχρονου προγράμματος υποτροφιών του ιδρύματος και τη χρηματοδότηση από τη Φάρμα Κουκάκη ΑΕ, προκηρύσσει μια πλήρη υποτροφία διετούς φοίτησης, με έναρξη την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020, στην ειδικότητα: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ-ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ.

doc_20150407_1447686_metapoiisi

Σε νέα προκήρυξη για το Μέτρο 4.2.1 Μεταποίηση για επενδύσεις έως 500.000 ευρώ προχώρησαν οι διαχειριστικές αρχές που αφορά προς το παρόν μόνο την Θεσσαλίας, ενώ το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να βγουν και για άλλες περιφέρειες.

shutterstock128870038

Στην προκήρυξη του προγράμματος «Εξοικονομώ Κατ' Οίκων ΙΙ» προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος, με την υποβολή των αιτήσεων για το νέο κύκλο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα να ξεκινά διαδοχικά ανά ομάδα Περιφερειών από τις 15 Ιουλίου 2019.

princeton_hall2__1_

Το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στο πλαίσιο του μακροχρόνιου προγράμματος υποτροφιών του και σε συνεργασία με την Παπαστράτος ΑΒΕΣ, προκηρύσσει μία πλήρη υποτροφία διετούς φοίτησης, με έναρξη την ακαδημαϊκή χρονιά 2019 – 2020 στην ειδικότητα: «Διαχειριστής γεωργοκτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων»*

panepistimio-thessalias

Καλούνται όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για εισαγωγή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Φυτιατρική και Περιβάλλον», του τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος (Γ.Φ.Π.Α.Π.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, να το πράξουν έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2019, όπως αναφέρεται σε προκήρυξη του πανεπιστημίου.

aproslhpseisdakoktonia19i

Ανακοινώθηκε στις 2 Μαΐου η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού τριάντα τεσσάρων (34) ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας για την κάλυψη των αναγκών του Προγράμματος Δακοκτονίας έτους 2019.

dakos_2

Ανακοινώθηκε η έναρξη της διαδικασίας πρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στο Πρόγραµµα Καταπολέµησης του ∆άκου της Ελιάς του έτους 2019 στη ∆ιεύθυνση Αγροτικής Οικονοµίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων (ΔΑΟΚ), που εδρεύει στο Βόλο του Νοµού Μαγνησίας.

Farma-scetch-new

Παρατείνεται έως τις 17 Μαΐου 2019 η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων στήριξης για συμμετοχή στο μέτρο στο Μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, που αφορά στην νέα προκήρυξη της βιολογικής κτηνοτροφίας.

pinaka_ktinotrof_violog

Μόνο οι κτηνοτρόφοι στη Θεσσαλία και τη Δυτική Ελλάδα είναι επιλέξιμοι στη νέα προκήρυξη Βιολογικής Κτηνοτροφίας προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ που ανοίγει για αιτήσεις στις 11 Απριλίου, αναφέρει η πρόσκληση.

aytoxthones_agelades_2_2_21

Από τις 24 Απριλίου μέχρι τις 13 Μαΐου θα είναι ανοιχτή η 2η προκήρυξη των Σπάνιων Φυλών προϋπολογισμού 6 εκατ. ευρώ, με τους κτηνοτρόφους να πρέπει οπωσδήποτε να έχουν κάνει δήλωση ΟΣΔΕ το 2019 ώστε να μπορέσουν να κάνουν αίτηση.

vardousia

Μετά τη Χαλκιδική ακολούθησε και ο Νότιος Έβρος με την προκήρυξη των Leader για ιδιωτικές επενδύσεις, ενώ εντός των ημερών αναμένεται η έγκριση και άλλων προσκλήσεων, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 22 Μαρτίου θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις οι ελαιοπαραγωγοί με αγροτεμάχια στην δημοτικές κοινότητες της Άμφισσας ώστε να ενισχυθούν στα πλαίσια του Μέτρου «Προστασία Παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας» με πριμ έως 58 ευρώ το στρέμμα.

arampatzi

Με αφορμή την «άρον – άρον», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ, βουλευτής Σερρών κυρία Φωτεινή Αραμπατζή, τελευταία ημέρα του 2018, 2η πρόσκληση για τη Βιολογική Γεωργία, στηλιτεύει, με σχετική Ερώτησή της προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σταύρο Αραχωβίτη, «τις συνεχείς παλινωδίες του ΥπΑΑΤ» αναφορικά με το Μέτρο 11 για τις «Βιολογικές Καλλιέργειες».

Massey-Ferguson-tractor__1_

Κόντρα μεταξύ ΠΟΓΕΔΥ και διαχειριστικών αρχών έχει δημιουργήσει η κατάρτηση Μητρώου Αξιολογητών στα Σχέδια Βελτίωσης, με τους γεωτεχνικούς παράλληλα να απορρίπτουν την αμοιβή ανά φάκελο καθώς θα αφήσει «ψίχουλα» κατηγορώντας παράλληλα τις αρχές στην Καβάλας για τη δημιουργεία Δούρειου Ίππου των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία