BACK TO
TOP

COMPO EXPERT

Προερχόμενη από αγροτική οικογένεια και εργαζόμενη ως γεωπόνος, η κυρία Μάγδα Ανδρονικίδου, αποφάσισε μετά τη συνταξιοδότησή της, να ξεκινήσει με την...

marina

Η Μαρίνα Πιτροπάκη ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα, με την καλλιέργεια του αγγουριού, τα προϊόντα της οποίας προορίζονται κυρίως για τις αγορές του εξωτερικού.

main_24

Για την καλλιέργεια της ελιάς, η βασική λίπανση που ξεκινάει από τα τέλη φθινοπώρου έως και το τέλος του χειμώνα, αποτελεί την αιχμή του δόρατος, ώστε να επιτύχουμε υψηλή παραγωγή και καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην μεταπολιτική αξία του προϊόντος.

Εικονα1_14

Η Μαρία είναι παραγωγός από την περιοχή της Λάρισας. Η αγάπη της για την φύση και η ενασχόληση της από μικρή ηλικία με τις καλλιέργειες του μπαμπά της, την οδήγησαν το 2019 να πάρει την απόφαση να γυρίσει στην Λάρισα και να αναλάβει ένα μέρος της παραγωγής.

compo

Τι είναι η Φυλλοδιαγνωστική; Η πρόβλεψη του είδους και της ποσότητας των λιπασμάτων, που απαιτούνται ετησίως για την επίτευξη της μέγιστης παραγωγικότητας και ποιότητας, δεν είναι καθόλου απλή.

Pic

Σε ολοένα αυξανόμενη παραγωγή με εξαιρετικές αποδόσεις που έφτασαν τα 588 κιλά ανά στρέμμα στα σιτηρά, οδήγησε η φετινή συνεργασία του Μιλτιάδη Χαρένη με την COMPO EXPERT.

Εικονα11

Η καλλιέργεια της Αχλαδιάς είναι πολύ απαιτητική σε θρεπτικά στοιχεία και εμφανίζει συχνά συμπτώματα έλλειψης όπως N, Fe , Mn, Zn, και B. H COMPO EXPERT προσφέρει λύσεις θρέψης για όλα τα στάδια της καλλιέργειας, εξασφαλίζοντας απόδοση στο παραγωγό μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες υψηλής ποιότητας, με σύνθεση ενισχυμένη ενάντια στις κλιματικές προκλήσεις.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-06-06_131604_2

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν κατά την περίοδο του καλοκαιριού δημιουργούν ξηροθερμικες συνθήκες οδηγώντας στην υποβάθμιση της παραγωγής μας κυρίως σε ξηρικές καλλιέργειες. Την ίδια περίοδο ο βασικότερος εχθρός της ελιάς, ο δάκος (Bactrocera oleae), κάνει έντονη την παρουσία του και προσβάλει τους νέους καρπούς.

22-0

Καλλιέργεια που αναπτύσσεται σε ποικιλία εδαφών και παρά το γεγονός ότι το 70% ή και περισσότερο του ενεργού ριζικού της συστήματος είναι σε βάθος έως 20 εκ., η τομάτα προτιμά τα βαθιά, καλά στραγγιζόμενα, πλούσια σε οργανική ουσία με pH από 6,2 – 6,8 εδάφη.

EXTREME-COLD-SNOW-TREE-BRANCH-1024x504

Όλες οι καλλιέργειες, από τα κηπευτικά και τα οπωροφόρα έως τις εκτατικές καλλιέργειες έχουν την ικανότητα να αναπτύσσονται μέσα σε ένα βέλτιστο εύρος ελαχίστων και μέγιστων θερμοκρασιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ