BACK TO
TOP
Αποζημιώσεις

Ως τέλη εβδομάδας παλιές εξισωτικές λέει ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Διαβεβαιώσεις ότι μέχρι τέλη της τρέχουσας εβδομάδας θα πληρωθούν όλες οι εκκρεμότητες που αφορούν την εξισωτική του 2013 και του 2014, έλαβαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, που πήγαν στις 10 το πρωί της Τρίτης στον ΟΠΕΚΕΠΕ, για να διαμαρτυρηθούν για τις καθυστερήσεις.

Ως τέλη εβδομάδας παλιές εξισωτικές λέει ο ΟΠΕΚΕΠΕ

3
1

Όπως δήλωσε στο AgroNews ο αντιπρόεδρος της ΠΕΚ, Παναγιώτης Λειβαδίτης, «μας είπαν επίσης ότι η α’ δόση της βασικής (δίχως το πρασίνισμα) θα δοθεί μέχρι τέλη Οκτωβρίου».

«Στόχος του αρμόδιου οργανισμού», πρόσθεσε ο κ. Λειβαδίτης, είναι «έως τα τέλη Νοεμβρίου να πληρωθούν εξισωτικές για το 2015 και το 2016».

Σε σχέση με τα βιολογικά, οι αρμόδιοι τόνισαν στους εκπροσώπους της ΠΕΚ, ότι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι τέλος του έτους και ανάλογα με το ρυθμό αποστολής των στοιχείων από τις ΔΑΟΚ.

Οι κτηνοτρόφοι μετά την παρουσία τους στον ΟΠΕΚΕΠΕ μετέβησαν στη Βάθη, με σκοπό να δουν τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάρκο Μπόλαρη.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

27-09-2016 19:35jon

Τα χαλια των συριζανελ απο οταν πηραν την εξουσια Υποσχεσειs θα και θα .τα τελευταια ευρω απτα βιολογικα τα πηραμε επι Σαμαρα απο οταν βγηκαν τα λαμογια απο αυγουστο χειμωνα και απο μαρτη καλοκαιρι .Τα δωσανε ολα στουs δανιστεs και τωρα μιλανε για δικαιη αναπτυξη.Μου κοψανε το ρευμα με τρια ανηλικα παιδια και μου χρωστανε τα βιολογικα απτο 2013. Τα μεγαλυτερα λαμογια που περασανε απτη πολιτηκη .Το λαμογιο ο τσιπραs πηγε στη μερκελ και διαπραγματευτικε με το πισω .Ασε αυτοι οι 53 του σιριζα αυτοι οι ηρωες το 1821 που υπογραφουνε τα παντα και μετα κλαινε οι κακομοιριδες.ξεφτιλα

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία