BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

H δανειακή σύµβαση κολλάει το αγροτικό πετρέλαιο

Τα περιορισµένα ταµειακά διαθέσιµα του ∆ηµοσίου και η ασφυκτική πίεση στην κάλυψη των χρηµατοδοτικών αναγκών της χώρας αποτελούν –ως φαίνεται- τη βασική αιτία του «µπλοκαρίσµατος» της πληρωµής του αγροτικού πετρελαίου.

H δανειακή σύµβαση κολλάει το αγροτικό πετρέλαιο

5
2

Πρόκειται για µια από τις µεγάλες πληγές, που έµεινε ανοιχτή από την περασµένη πολιτική ηγεσία, καθώς η µεγαλύτερη µερίδα του αγροτικού κόσµου παραµένει απλήρωτη. Ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου δηλώνει ότι βρίσκεται στη διαδικασία µελέτης των στοιχείων των αγροτών σε συνεργασία µε τους αρµόδιους του υπουργείου Οικονοµικών, σχετικά µε την πορεία της πληρωµής για την επιστροφή του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο.

Οι αρµόδιοι του ΟΠΕΚΕΠΕ, αποποιούµενοι την ευθύνη αναφέρουν ότι τα στοιχεία των δικαιούχων έχουν περάσει προ καιρού στο υπουργείο Οικονοµικών για τον απαραίτητο έλεγχο και τη σχετική διασταύρωση, ενώ οι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΟΙΚ προτάσσουν ως «δικαιολογία» τη δυνατότητα σταδιακής εξόφλησης που είχε ανακοινώσει προεκλογικά η Γενική Γραµµατεία Εσόδων, αφήνοντας όµως «ανοιχτά» τα χρονικά περιθώρια ολοκλήρωσης της εν λόγω διαδικασίας.    

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

06-03-2015 15:13elli

Ekanan oloi lathoi alla emeis ta plironoume ta lathoi tous ...oi agrotes. mas xrwstan apo to 2012...apo sklira sitaria.2013.2014. Alla ta xaratsia kseroun na ta stelnoun. vasika einai oloi aparadekti.na plirosoun oloi oi kleftes k na afispun toys agrotes stin isixia tous.

Απάντηση

03-03-2015 20:52ελενη

Αν και την ψήφισα την κυβέρνηση τελικά βλέπω ότι είναι μόνο για τους δημόσιους υπαλλήλους οι αγρότες ούτε ΦΠΑ ούτε αποζημιώσεις από τον Ιούνιο για τα κεράσια έχουν πληρωθεί ούτε την πρόωρη. Σύνταξη εδώ και τρεις μήνες,νομίζουν φαίνεται ότι όλοι είμαστε πλούσιοι και δεν τα έχουμε αναγκαίων οι περισσότεροι περιμένουμε να πληρωθούν οι παππούδες να βοηθήσουν όσο μπορούν και αυτοι

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία