BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Προς πληρωμή βιολογικών στην Αιτωλοακαρνανία

Μπαίνει η βιολογική κτηνοτροφία 2013, ελλείψεις παραστατικών στη βιολογική γεωργία 2015.

Προς πληρωμή βιολογικών στην Αιτωλοακαρνανία

1
0

Σε διοικητικούς ελέγχους των φακέλων που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα Βιολογικής γεωργίας για το έτος 2015 προχωρά η αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως ενημερώνει τους παραγωγούς, από το δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην υπηρεσία διαπιστώθηκε, ότι στο 85% των ενταγμένων στο πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας, υπάρχει έλλειψη παραστατικών (κυρίως βεβαιώσεις συμμόρφωσης).

Παρακαλούνται οι παραγωγοί σε συνεννόηση με τους μελετητές να προχωρήσουν άμεσα σε συμπλήρωση των φακέλων τους με τα απαραίτητα παραστατικά, έτσι ώστε να προγραμματιστεί και να αποσταλεί έγκαιρα η παρτίδα πληρωμής προς στον ΟΠΕΚΕΠΕ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δε θα μπορεί να προχωρήσει η πληρωμή τους.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου θα γίνει, εκτός απροόπτου η ανάρτηση των καταστάσεων για την πληρωμή της Βιολογικής Κτηνοτροφίας του 2013 στην Αιτωλοακαρνανία (διαδικασία ενστάσεων, άρα καταβολή χρημάτων λίγες ημέρες αργότερα), ενώ για τη Βιολογική Κτηνοτροφία του 2014 η αντίστοιχη διαδικασία θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου. Σε ότι αφορά τις εναπομένουσες εκκρεμότητες Φυτικής παραγωγής του 2015 για την Αιτωλοακαρνανία, δεν έχει προς το παρόν αποσαφηνιστεί το πότε θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία