BACK TO
TOP

Branding

2024_09_16_Snacks_DT

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., 100% ελληνική εταιρεία με περισσότερα από 55 χρόνια ηγετικής παρουσίας στον κλάδο της παραγωγής οσπρίων και ρυζιών, παρουσιάζει μια πρωτοποριακή σειρά snacks, βασισμένα στα αγαπημένα μας όσπρια. Με την ποιότητα που χαρακτηρίζει διαχρονικά τα προϊόντα της, η 3αλφα φέρνει μια νέα διάσταση στο snacking, συνδυάζοντας μοναδικά τη γεύση με τα θρεπτικά χαρακτηριστικά των οσπρίων σε κάθε μπουκιά.

8Α__1_

Εισαγωγείς και επαγγελματίες του οινικού χώρου από την Κίνα μαζί με εκπροσώπους ΜΜΕ και influencers με μεγάλη διείσδυση στην κινεζική αγορά γνώρισαν, γεύτηκαν και απόλαυσαν τα μεθυστικά αρώματα και την ποιοτική γεύση των σαμιώτικων μοσχάτων κρασιών του Συνεταιρισμού, σε ένα ταξίδι γνωριμίας και επαγγελματικής διασύνδεσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη 2024.

202209180854431733

«Αναμφίβολα, το μείζον γεγονός της φετινής εορτής είναι η ολοκλήρωση του φακέλου, από πλευράς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την υποστήριξη του αιτήματος να γίνει πλέον ο χαλβάς Φαρσάλων ένα πιστοποιημένο προϊόν αντίστοιχο του Π.Ο.Π.» ανέφερε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή την φετινή 17η γιορτή χαλβά στα Φάρσαλα.

KRIKRI_epiloges_tv-9

Η εισηγμένη εμφάνισε καθαρά κέρδη 26,32 εκατ. ευρώ, με αύξηση τζίρου 15,8%. Πώς κινήθηκαν οι πωλήσεις σε γιαούρτι και παγωγό. Αναπροσαρμόζει υψηλότερα τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης.

Ο_κ__Γιωργος_Μαργωνης__Προοεδρος_και_Διευθυνων_Συμβουλος_της_Παπαστρατος_με_τον_Υπουργο_Εθνικης_Οικονομιας_και_Οικονομικων_κ__Κωστη_Χατζηδακη__2_

Την δωρεά καινοτόμου ψηφιακής πλατφόρμας αξίας 155 εκατ. ευρώ στο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Καταπολέμησης Λαθρεμπορίου ανακοίνωσε σε κοινή εκδήλωση με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών η εταιρεία Παπαστράτος, στα πλαίσια της 88ης ΔΕΘ, παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Κώστα Χατζηδάκη, και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Γιώργου Μαργώνη.

alfa2_2

Στην κυριότητα του Kτήματος ΑΛΦΑ πέρασε το εμβληματικό οινοποιείο Μπουτάρη στην Σαντορίνη, επεκτείνοντας την δραστηριότητα του στον ΠΟΠ Αμύνταιο και την ΠΟΠ Σαντορίνη, και εδραιώνοντας την θέση του στην εγχώρια και στην διεθνή σκηνή

elasion-sial

Η Elasion Cretan Olive Oils, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή και εξαγωγή κρητικού ελαιόλαδου, θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση SIAL Paris 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου στο Παρίσι. Η SIAL Paris αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις τροφίμων παγκοσμίως, προσελκύοντας επαγγελματίες και αγοραστές από όλο τον κόσμο.

νουνου2

Καθοδική ήταν η πορεία των πωλήσεων της FrieslandCampina Hellas που είδε την αξία τους να μειώνεται κατά 4,06% στα 326,8 εκατ. ευρώ, έναντι των 340,6 εκατ. του 2022, όπως προκύπτει από τις οικονομικές καταστάσεις που ανήρτησε η εταιρεία στο ΓΕΜΗ την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου. Ως στόχο της για το 2024 η επιχείρηση έθεσε την ανάπτυξη του τζίρου και των λειτουργικών αποτελεσμάτων της, στην επίτευξη του οποίου θεωρεί ότι καθοριστικό ρόλο θα παίξει η ευέλικτη στρατηγική που ακολούθησε το περασμένο έτος.

dodoni-1080x675

Η ΔΩΔΩΝΗ, για μια ακόμη χρονιά, κατέκτησε χρυσή διάκριση από τον EcoVadis και κατατάσσεται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο κορυφαίο 1% των εταιρειών παγκοσμίως σε θέματα βιωσιμότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) στον κλάδο της παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς και στο 2% των επιχειρήσεων με κορυφαία απόδοση στην περιβαλλοντική διαχείριση.

0b3734a0-6ff6-11ef-b47c-d795b9b2b0ee

Η 155χρονη Campbell Soup σχεδιάζει να αφαιρέσει τη «σούπα» από την εταιρική της επωνυμία και να μετονομαστεί σε«The Campbell's Company», καθώς μεγάλη μερίδα καταναλωτών γυρίζει την πλάτη στις έτοιμες για σερβίρισμα σούπες και αναζητά άλλα σνακ.

PAD5139-scaled-1

Την ολοκλήρωση του φακέλου για την πιστοποίηση του χαλβά Φαρσάλων ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον δήμαρχο Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου, και τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Λάρισας Σωτήρη Γιαννακόπουλο για την έναρξη της φετινής, 17ης Γιορτής Χαλβά, την προσεχή Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου.

354_soutzoukakia_smurneika

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος έλεγχος για την παρακολούθηση Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων», έτους 2024, προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με την εμπορική ονομασία «ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ», ημερομηνία παραγωγής 03-09-2024 και ημερομηνία λήξης 13-09-2024 που παράγεται από την εταιρεία ΥΙΟΙ ΓΟΥΓΟΥΣΗ Ο.Β.Ε.Ε. στο 12ο χλμ. Ε.Ο. Καστοριάς-Κορησού.

γαλα_αγσ

Σε προληπτική ανάκληση μπουκαλιών πλήρους γάλακτος προχώρησε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, ελέω της πιθανότητας πτώσης ρινισμάτων πλαστικού εντός της φιάλης σε περίπτωση απότομου χειρισμού ανοίγματος της.

34_55

Για την επένδυση, που θα φτάσει στα 2,4 εκατ. ευρώ, έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προετοιµασίες, όσον αφορά στο χώρο, τις άδειες, αλλά και τον εντοπισµό του απαραίτητου µηχανολογικού εξοπλισµού κι αν όλα πάνε καλά, τον Οκτώβριο του 2024 θα ξεκινήσει η υλοποίηση.

agno-deth

Η ΑΓΝΟ, τα αγαπημένα γαλακτοκομικά της πόλης μας, ανακοινώνει με χαρά τη συμμετοχή της στη 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από τις 7/9 έως τις 15/9 στον χώρο της ΔΕΘ-Helexpo.

nutella-plant-based-vegan-ferrero-ingredients-nutrition-6-1024x682

Στις επιταγές των καιρών προσαρμόζεται και ο γίγαντας των τροφίμων Ferrero καθώς όπως έκανε γνωστό την Τρίτη (3/9) βαζάκια με vegan εκδοχή της Nutella - ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της - θα κυκλοφορήσουν στην Ιταλία, τη Γαλλία και το Βέλγιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία