BACK TO
TOP

Branding

nikolaou

Η Κυδωνίτσα του Κτήματος Νικολάου παράγεται από σταφύλια που καλλιεργούνται στον ιδιόκτητο βιολογικό αµπελώνα των 140 στρεµµάτων του νεμεάτικου οινοποιείου µε τον αέρα που κατεβαίνει από το βουνό και την υγρασία από τον µυθικό ποταµό Aσωπό που κυλάει δίπλα, να ορίζουν ένα µοναδικό µικροκλίµα.

Kallimani-Ntina-Wortheat

Μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των έτοιμων γευμάτων με επίκεντρο την υγιεινή διατροφή ίδρυσε η Κωνσταντίνα Καλλιμάνη, γνωστή για την πορεία της ως επικεφαλής της οικογενειακής επιχείρησης Καλλιμάνης.

noam

Η premium μπίρα NOAM ήταν ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν για την αισθητική και την αυθεντικότητα τους στα 8α κορυφαία βραβεία για την ελληνική γαστρονομία FNL Best Restaurant Awards 2025. Τα βραβεία έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 19 Μαΐου στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Δεσποτόπουλος» του Ωδείου Αθηνών, με 263 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα να τιμώνται για τη συμβολή τους στην σύγχρονη γαστρονομία της χώρας μας.

Αγγελακης_ΑΕ

Σημαντική ανάπτυξη σημείωσε στο πρώτο τετράμηνο του έτους η Αγγελάκης ΑΕ, με τις υψηλές πτήσεις να οφείλονται κατά κύριο λόγο σε στοχευμένες εμπορικές συνεργασίες, επιλεγμένο δίκτυο διανομής και ένα επενδυτικό πρόγραμμα αξίας 30 εκατ. ευρώ που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί ως τα τέλη του έτους. Οι εκτιμήσεις της εταιρείας είναι ότι για το τρέχον έτος θα έχει συνολική ανάπτυξη άνω του 20%.

SAMOS_DOUX_GELATO

Νέο παγωτό με γεύση από το διεθνώς αναγνωρισμένο κρασί του ΕΟΣ Σάμου, Samos Vin Doux, κυκλοφορεί η σαμιακή εταιρεία Gelateria «Piccolo Posto» Ηλία Γιαννουλόπουλου σε συνεργασία με τους οινολόγους του συνεταιρισμού.

tent

Ισχυρές επιδόσεις κατέγραψε στο οικονομικό της έτος για το 2025, το οποίο έληξε στις 28 Φεβρουαρίου ο όμιλος αλκοολούχων ποτών C & C Group, παραγωγός της γνωστής επωνυμίας Tennent’s.

Run_for_the_Kids_with_disabilities

Η PepsiCo Hellas, μετά την τεράστια επιτυχία των Αγώνων Δρόμου για καλό σκοπό «PepsiCo Gives Back – Run. Smile. Repeat.», συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και τοπικών κοινοτήτων, πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη των αξιών του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

anastasiou_2

Νέα παρτίδα της New England IPA ετικέτας «Στέντωρ» ανακοίνωσε η Ζυθοποιία Αναστασίου σε συνεργασία με τη μικροζυθοποιία Χίου. Η «Στέντωρ» είναι μια ζουμερή, χυμώδης New England IPA με περιεκτικότητα αλκοόλ 6%, και εξαιρετικό μείγμα λυκίσκων.

AGRINO_70YEARS_TVC

Ένα διαδραστικό ταξίδι στα 70 χρόνια ιστορίας της εταιρείας παρέχει το νέο διαφημιστικό σποτ της Agrino. Η ταινία μικρού μήκους παρουσιάζει την πορεία που χάραξαν τα αδέρφια Στράτος, Θύμιος και Γιώργος Πιστιόλας, το οποίο αποτελεί παράδειγμα αποφασιστικότητας και προσήλωσης στις αξίες της ποιότητας, καινοτομίας και της ελληνικότητας.

Saracakis_Karaoke_ELEPAP

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη διοργάνωσε μία πολύ πρωτότυπη δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας προς όφελος της υγείας των εργαζομένων του ενώ παράλληλα έγινε αρωγός στην εκπαίδευση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

akadimiaelaiokomiasSel1

Ο Οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, ανακοίνωσε το πρόγραμμα «Ακαδημία Ελαιοκομίας – Μεσσηνία» το οποίο αποσκοπεί στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων των ελαιοκαλλιεργητών προκειμένου να βελτιώσουν τις παραγωγικές τους διαδικασίες και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια τους.

zmth_1_

Στην ανάγκη για ύπαρξη ενός σταθερού θεσμικού πλαισίου και της ουσιαστικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με ευρωπαϊκά εργαλεία χρηματοδότησης, τα οποία θα ενισχύσουν την δυναμική και την ανάπτυξη της ΑΜΘ στάθηκε ο Οικονομικός Διευθυντής της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, Χρήστος Μπούκας, στην ημερίδα «Συνεργασία στην Πράξης».

noctua

Με μια επετειακή ξινοδροσιστική sour ale με περιεκτικότητα αλκοόλ 5,5% γιορτάζει τα 8 χρόνια λειτουργίας της η μικροζυθοποιία Noctua. Παρότι τα γενέθλια της έχουν παρέλθει εδώ και κάποιους μήνες, η νέα ετικέτα της αθηναϊκής μικροζυθοποιίας δικαιώνει και με το παραπάνω τον χρόνο που χρειάστηκε για τη δημιουργία της.

trikalinos

Με Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από τα FNL Best Restaurant Awards 2025 τιμήθηκε η ηγετική φυσιογνωμία της Trikalinos, Ζαφείρης Τρικαλινός, τη Δευτέρα 19 Μαΐου. Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση για την πορεία του Ζαφείρη Τρικαλινού στην ελληνική και διεθνή γαστρονομική κοινότητα.

loulis

Η Loulis Food Ingredients απέσπασε για ακόμη μία χρονιά την Πιστοποίηση του Great Place to WorkΤΜ, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή της δέσμευση στη δημιουργία ενός σύγχρονου και ποιοτικού εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο προάγει την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία