BACK TO
TOP
Δρώμενα

Εγκαίνια 2 Σεπτεμβρίου για την Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της η 12η Αγροτική Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου του δήμου Μινώα Πεδιάδος Κρήτης που θα συνεχιστεί μέχρι και τις 7 του μηνός.

Εγκαίνια 2 Σεπτεμβρίου για την Έκθεση Αρκαλοχωρίου

0
0

Στην έκθεση θα παρουσιάσουν τα είδη τους εκθέτες από την Κρήτη και διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ αισθητή θα κάνει την παρουσία της και η Περιφέρεια Πελοποννήσου που συμμετέχει με δικό της περίπτερο. Η Περιφέρεια μάλιστα καλεί τους Κρητικούς στο περίπτερό της κατά την επίσημη τελετή των εγκαινίων  για να «ταξιδέψουν»  στις   γεύσεις και τα αρώματα της Πελοποννήσου.

Μετά το πέρας των εγκαινίων θα ακολουθήσει η μουσικοχορευτική παράσταση «Κρήτη – Πελοπόννησος : Ένα βράδυ μαζί» στο Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου με το  Βασίλη Σκουλά να αντιπροσωπεύει την Κρήτη και τον Παναγιώτη Λάλεζα την Πελοπόννησο, με δωρεάν είσοδο για όλους.

Την Παρασκευή  4 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου  σε ειδική εκδήλωση με θέμα:  «Γαστρονομία – Πολιτισμός – Τουρισμός»   θα παρουσιαστεί ο στρατηγικός αναπτυξιακός σχεδιασμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου και όλοι μαζί θα απολαύσουν μοναδικές Πελοποννησιακές παραδοσιακές γεύσεις.

«Στη κρίσιμη αυτή στιγμή, οι φορείς της Αυτοδιοίκησης έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν καθοριστικά στην αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων προβλημάτων που δημιούργησε η πολιτική , οικονομική και κοινωνική κρίση που διέρχεται η χώρα μας» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία