BACK TO
TOP

Εκδηλώσεις

kavala

Η ενημερωτική εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Φρίξου Παπαχρηστίδη στην Ελευθερούπολη Καβάλας την Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 στις 18:30, υπό την Αιγίδα του Δήμου Παγγαίου και της Π.Ε. Καβάλας.

delphi-economic-forum

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών επιστρέφει για άλλη μια φορά στη γενέτειρά του, την εμβληματική πόλη των Δελφών, από την Τετάρτη 10 Απριλίου μέχρι και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024. Η ένατη ετήσια συνάντηση του Φόρουμ έχει τον τίτλο «The Great Transition» και θα επικεντρωθεί στις πολύπλευρες μεταβάσεις που βιώνει ο κόσμος μας σήμερα.

geush-poikilomorfias-sto-ProWine-2048x1290

Προετοιμαζόμενη για την πέμπτη έκδοσή της, η οποία ανοίγει σε λίγες ημέρες στο εκθεσιακό κέντρο της Singapore Expo, η ProWine Singapore 2024 κάνει το ντεμπούτο της με θέμα «ανακαλύψτε τη γεύση της ποικιλομορφίας».

ewe-6-9apriliou

«Οι νέοι δρόμοι του μαλλιού προς ένα βιώσιμο μέλλον» είναι ο τίτλος του Συνεδρίου 6-7 Απρ 2024 και της 4ης Ευρωπαϊκής Ημέρας Μαλλιού, που θα γίνουν στο Συνεδριακό Κέντρο Μετσόβου «Διάσελο».

pelloponhsos-expo__1_

Η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση Πελοποννήσου ετοιμάζεται, να υποδεχτεί επιχειρήσεις, φορείς και επισκέπτες, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τις 10 έως και τις 14 Απριλίου.

hmerida-ippofaes

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ενιπέας Φαρσάλων και η Ομάδα Παραγωγών «Ιπποφαές Ελλάς Α.Ε.» διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα στο Μικρό Ευύδριο με θέμα: «Συμβολαιακή καλλιέργεια του Ιπποφαούς στην Ελλάδα». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 12:00 μ. στις Εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού στο Μικρό Ευύδριο.

topikes-kai-ghgeneis-poikilies

Η εκδήλωση με θέμα τις τοπικές και γηγενείς ποικιλίες θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, στην Αθήνα στο Αμφιθέατρο Λ. Ζέβρας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών στις από τις 8:30 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα.

new-AG-International-Annual

O ΣΠΕΛ, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με Διεθνείς και Ευρωπαϊκούς φορείς για την ενημέρωση όλων των νέων επιστημονικών και εμπορικών δεδομένων στα Μέλη του, έχει την ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχει ως Supporting Partner στο Συνέδριο New AG International Annual event, «Elevating R&D And Cultivating Strategic Partnerships» Το Διεθνές Συνέδριο θα διεξαχθεί στις 9 - 11 Απριλίου 2024 στο Estrel Congress Centre, στο Βερολίνο.

Προσυνεδριακη_εκδηλωση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαίας Νήσος Λέσβος, φέτος διοργανώνει το 2ο Διεθνές Συνέδριο – Φεστιβάλ “Ελαιόλαδο & Υγεία” στο Μουσείο Βρανά στη Γέρα (Μυτιλήνη). Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, στις 18.30, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, η Προσυνεδριακή εκδήλωση του Elia Lesvos Confest 2024 θα εξελιχθεί με κεντρικό θέμα τον “Πολιτισμό της Ελιάς”.

SPEL-koph-pitas

Ανεβάζει ρυθμούς η εγχώρια αγορά λιπασμάτων με τους συντελεστές του κλάδου να μην κρύβουν σ’ αυτή τη φάση τον ενθουσιασμό τους για το ξεκίνημα της νέας καλλιεργητικής χρονιάς, μετά από μια δύσκολη διετία με μεγάλες αυξομειώσεις στις τιμές αλλά και μάλλον ισχνή ζήτηση, ειδικά τον τελευταίο χρόνο.

5o-sunedrio-GIS

H Ερευνητική Μονάδα Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Ελληνική Εταιρεία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουν πως το 5ο Συνέδριο Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων και Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον θα πραγματοποιηθεί 21, 22 και 23 Μαΐου 2024 στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

sindedrio-anaptiksis-oneirwn-ogkwn-kai-meionektikwn-perioxwn

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 & την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 και ώρα έναρξης στις 09:30, στο Λουτράκι Αλμωπίας στην Πέλλα, θα πραγματοποιηθεί το «33ο Συνέδριο Ανάπτυξης Ορεινών Όγκων και Μειονεκτικών περιοχών του ΥΠΑΑΤ μέσω του προγράμματος LEADER».

savethedatevamvaki4

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος – ΔΟΒ σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ διοργανώνουν το «4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το βαμβάκι», την Τετάρτη 6 Μάρτιου και ώρα έναρξης 10:00, στη Θεσσαλονίκη (στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία