BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Αιτήσεις για ενίσχυση πατάτας και ξερών φασολιών

Τις διαδικασίες χορήγησης ενίσχυσης σε παραγωγούς πατάτας και φασολιών ανακοίνωσε η περιφέρεια βορείου Αιγαίου.

Αιτήσεις για ενίσχυση πατάτας και ξερών φασολιών

1
1

Σύμφωνα με την 297060/25-5-2007 απόφαση και την 283601/18-3-2008 τροποποίηση της, οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί για να τύχουν της ενίσχυσης, υποβάλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Λέσβου, στις παρακάτω προθεσμίες:
Για την πατάτα
1. Μέχρι της 10 Μαρτίου κάθε έτους για τις πατάτες η συγκομιδή των οποίων προβλέπεται ότι θα γίνει κατά την περίοδο από 1Η Απριλίου έως 31Η Ιουλίου του ιδίου έτους.
2. Μέχρι της 15 Μαΐου κάθε έτους για τις πατάτες η συγκομιδή των οποίων προβλέπεται ότι θα γίνει κατά την περίοδο από 1Η Αυγούστου έως 31Η Οκτωβρίου του ιδίου έτους.
3. Μέχρι της 30 Σεπτεμβρίου κάθε έτους για τις πατάτες η συγκομιδή των οποίων προβλέπεται ότι θα γίνει κατά την περίοδο από 1Η Νοεμβρίου έως 31Η Μαρτίου του επόμενου έτους.

Για τα ξηρά φασόλια μέχρι της 15 Ιουνίου κάθε έτους
Η αίτηση ενίσχυσης θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από τα παρακάτω δικαιολογητικά :
1. Φωτοτυπία και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας .
2. Φωτοτυπία του βιβλιαρίου τραπέζης .
3. Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού της εφορίας ή δήλωση άλλου φορολογικού εγγράφου όπου θα αναγράφεται ο Α.Φ.Μ. του δικαιούχου .
4. Παραστατικά κατοχής τεμαχίων ( Τίτλοι ιδιοκτησίας ή το Ε9 – Για μισθωμένες εκτάσεις ιδιωτικό συμφωνητικό όπου θα σημειώνεται η ένδειξη θεωρήθηκε , η χρονολογία θεώρησης υπογεγραμμένο από υπάλληλο.
5. Αντίγραφο της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης του έτους για το οποίο αιτείται ο παραγωγός ενίσχυση . Εάν την περίοδο υποβολής της αίτησης δεν έχουν την ενιαία ενίσχυση οφείλουν να την προσκομίσουν αργότερα.

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

20-02-2012 12:35xristos

hello!apo ti kastoria.eime enas apo toys polloys paragogoys fasolion tis kastorias gia tin kastoria den exei enisxisi fasolion???

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία