BACK TO
TOP
Brand name

Μάγεψαν τα γλυκά Σαμιώτικα κρασιά τους Βρετανούς

Διθυραμβικές κριτικές απέσπασαν τα γλυκά Σαμιώτικα κρασιά από τη βρετανική ιστοσελίδα “THE TIMES” , σύμφωνα με άρθρο της Τζέιν Μάκουιτι υπό τον τίτλο: «Η μεγάλη ελληνική οινική επανάσταση» στις 7 Μαΐου.

Μάγεψαν τα γλυκά Σαμιώτικα κρασιά τους Βρετανούς

1
0
Στις 20 Απριλίου, η αρθρογράφος στους TIMES, Τζέιν Μάκουιτι, σε γευστική δοκιμή ελληνικών κρασιών, δοκίμασε τα γλυκά Σαμιώτικα κρασιά και στις 7  Μαΐου έγραψε: «τα Ελληνικά γλυκά (κρασιά) είναι πάντα πολύ ευχάριστα στο στόμα, και το Samos Anthemis 2008 ξεχειλίζει από πλούσια και κομψά χαρακτηριστικά του Μοσχάτου....»

Πιο αναλυτικά στο άρθρο της η κ. Μάκουιτι κάνει λόγο για την άνοδο των πωλήσεων για το κρασί καθώς οι νέοι καταναλωτές ψάχνουν για κάτι διαφορετικό.



Επίσης, η ίδια τονίζει ότι: «δεδομένου του μεγέθους του πλούτου του κρασιού στην Ελλάδα - έχει 300 μοναδικά και εντυπωσιακά αρωματισμένες ποικιλίες σταφυλιών, από τις οποίες οινοποιούνται πάνω από 80, και μια αρχαία κληρονομιά – αναρωτιέμαι γιατί η Δύση άργησε τόσο πολύ για να ξαναβρεί τη γοητεία των κρασιών της χώρας αυτής».
Και προσθέτει: «Αληθινή, πικάντικη, αποπνέει άρωμα πεύκου ωστόσο η ρετσίνα δεν βοηθήσει την Ελλάδα να εκπληρώσει το σκοπό της, και ούτε η έλλειψη εξοικείωσης των ποικιλιών σταφυλιών και των περιοχών που ούτε καν οι πολυταξιδεμένοι λάτρεις του κρασιού είχαν ακούσει, πόσο μάλλον μπορούσαν να προφέρουν».
«Ευτυχώς, μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει για το ελληνικό κρασί», καταλήγει η αρθρογράφος στους TIMES, Τζέιν Μάκουιτι.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία