BACK TO
TOP
Green reports

Μετά τη συγχώνευση Polyeco και Lamor, νέος πάροχος περιβαλλοντικών υπηρεσιών

Σε συγχώνευση των διεθνών δραστηριοτήτων τους στο Polyeco Group προχώρησαν η Polyeco και η Lamor, σχηματίζοντας μια πλήρως ενοποιημένη Εταιρεία Περιβαλλοντικών Υπηρεσιών.

Μετά τη συγχώνευση Polyeco και Lamor, νέος πάροχος περιβαλλοντικών υπηρεσιών

5
0

Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η Polyeco και η Lamor Corporation συγχωνεύουν τα διεθνή τμήματα υπηρεσιών τους, δημιουργώντας το Polyeco Group, τον μεγαλύτερο παγκόσμιο πάροχο περιβαλλοντικών υπηρεσιών. To Polyeco Group, θα παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβάνοντας την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών  ρύπανσης, εκπαίδευση, αξιοποίηση, απορρύπανση και υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων, σε πέντε ηπείρους μέσω είκοσι θυγατρικών.

Το παγκόσμιο δίκτυο που έχει χτίσει η Lamor τα τελευταία 30 χρόνια αποτελεί το θεμέλιο για τη δημιουργία τοπικών δικτύων αντιμετώπισης ρύπανσης που θα αξιοποιούν πόρους των επιμέρους χωρών, σε συνδυασμό με διεθνή υποστήριξη. Αντίστοιχα η Polyeco διαθέτει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, σε κάποιες από τις πιο δύσκολες τοποθεσίες στον κόσμο. Με το συνδυασμό των δυνατοτήτων της Lamor και της Polyeco, το νέο Group θα μπορεί να προσφέρει ευρύ φάσμα υπηρεσιών στη διαχείριση αποβλήτων και αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών ρύπανσης που υποστηρίζεται από απαράμιλλη εμπειρία και εξειδίκευση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Polyeco Group, David Nazha, ανέφερε σχετικά: «Η δημιουργία του Polyeco Group αποτελεί απάντηση στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον του κλάδου μας και έρχεται σε αναγνώριση του γεγονότος πως πάροχοι υπηρεσιών όπως εμείς χρειάζεται να επενδύσουν στη δημιουργία προηγμένων υπηρεσιών και να προσφέρουν σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις στους πελάτες, σε όλο τον κόσμο. Ο συνδυασμός ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης αποβλήτων, αντιμετώπισης και διαχείρισης έκτακτων περιστατικών ρύπανσης από πετρελαιοειδή και άλλων επιβλαβών και επικίνδυνων ουσιών, αξιοποιώντας εγκαταστάσεις, κεφάλαια και προσωπικό σε Μέση και Άπω Ανατολή,  Βόρειο και Νότιο Αμερική και Ευρώπη, και μιας ευέλικτης προσέγγισης παροχής υπηρεσιών με βάση τις απαιτήσεις των πελατών μας, θα καταστήσουν το Polyeco Group, ως τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών επείγουσας αντιμετώπισης ρύπανσης και διαχείρισης αποβλήτων».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Lamor, Fred Larsen, πρόσθεσε: «Το δυναμικό του Polyeco Group θα ενισχυθεί σημαντικά με στελέχη της Lamor, που θα προσφέρουν τεχνογνωσία και θα υποστηρίξουν τις παγκόσμιες δραστηριότητές μας. Η Lamor θα συνεχίσει να αναπτύσσει εξοπλισμό και λύσεις αιχμής για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών ρύπανσης από πετρελαιοειδή, πάντα σε συμφωνία με τη μακροπρόθεσμη στρατηγική ανάπτυξης μας».

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Polyeco Group, Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, από την πλευρά του σχολίασε: «Από την ίδρυση της εταιρείας πριν από σχεδόν 40 χρόνια, στην Polyeco εργαζόμαστε αδιάκοπα προκειμένου να προχωράμε διαρκώς σε νέες επενδύσεις και να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της αγοράς. Αυτή η συγχώνευση σηματοδοτεί μια νέα φάση στη μακρόχρονη ιστορία μας και καταδεικνύει τη συνεχή μας ανάπτυξη και δέσμευση στην παροχή ενός μεγάλου εύρους περιβαλλοντικών λύσεων και λύσεων διαχείρισης αποβλήτων, που απαντούν στις ανάγκες του διεθνούς πελατολογίου μας. Στον πυρήνα μας, παραμένουμε μια οικογενειακή εταιρεία, όπως και η Lamor. Και οι δύο επιχειρήσεις χαρακτηρίζονται από αρχές και πρότυπα που βασίζονται σε ποιοτική εργασία και εμπειρία δεκαετιών, επιτρέποντάς μας να διατηρήσουμε μια ευέλικτη προσέγγιση, πάντα με επίκεντρο τον πελάτη. Η Lamor έχει δημιουργήσει ένα αξιόπιστο και εκτενές δίκτυο ποιοτικών υπηρεσιών και αυτή η προσθήκη στην οικογένεια του Polyeco Group, θα αποτελέσει μια συμμαχία πρωτοποριακή για τον κλάδο».

Το  Polyeco Group International με έδρα το Ντουμπάι, ιδρύθηκε για να συντονίσει ένα δίκτυο διεθνών εταιρειών. Από το 1977, οι βασικές εταιρείες της Polyeco Group προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο φάσμα περιβαλλοντικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών ρύπανσης από πετρελαιοειδή, καθώς και άλλων επικίνδυνων και επιβλαβών ουσιών. Μέσω των εν λόγω υπηρεσιών, ο όμιλος καλύπτει σχετικές ανάγκες σε χερσαίες και υπεράκτιες εγκαταστάσεις, τερματικούς σταθμούς πετρελαίου, πλατφόρμες / εξέδρες παραγωγής, διυλιστήρια, ναυπηγεία,  σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, χημικές βιομηχανίες, λιμάνια και μαρίνες. Το Polyeco Group παρέχει υπηρεσίες για την αντιμετώπιση πετρελαϊκών και χημικών ρυπανσεων, τη διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων, την αποκατάσταση εδάφους και νερού, την κατάλληλη ετοιμότητα και προστασία έναντι ρυπάνσεων σε κάθε λιμενική εγκατάσταση, τη διαχείριση κατεστραμμένων φορτίων, το σχεδιασμό και την παραγωγή εξοπλισμού των πλοίων και καθαρισμό δεξαμενών, μεταξύ άλλων περιβαλλοντικών λύσεων.

Η Lamor (Larsen Marine Oil Recovery) Corporation, ιδρύθηκε το 1982 και προσφέρει βέλτιστες λύσεις για την πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των πετρελαϊκών διαρροών. Κατά τις τρεις προηγούμενες δεκαετίες, η Lamor ανέπτυξε, κατασκεύασε και προμήθευσε την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη τεχνολογία παγκοσμίως για την αντιμετώπιση των πετρελαϊκών διαρροών. Η Lamor εστιάζει στην παροχή υψηλής ποιότητας και καινοτόμου εξοπλισμού προστασίας και ανάκτησης πετρελαίου, ενώ παρέχει και υπηρεσίες για το σχεδιασμό αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών, την εκτίμηση του κινδύνου, τη συντήρηση του εξοπλισμού, την εκπαίδευση στην αντιμετώπιση ρυπάνσεων και την αντιμετώπιση των πετρελαϊκών ρυπάνσεων. Η Lamor διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο, προσφέροντας εξοπλισμό και υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών ρύπανσης από πετρελαιοειδή σε περισσότερες από 106 χώρες. Παρέχει διεθνείς υπηρεσίες μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο θυγατρικών εταιριών και διαθέτει βάσεις σε χώρες όπως η Κίνα, οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Κολομβία, το Εκουαδόρ, το Ομάν, το Περού, η Ρωσία, η Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Polyeco είναι η πρώτη και μοναδική πλήρως αδειοδοτημένη και πιστοποιημένη κάθετη μονάδα διαχείρισης και αξιοποίησης επικινδύνων και μη αποβλήτων στην Ελλάδα.  H Polyeco συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις διαχείρισης αποβλήτων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της ευρύτερης περιοχής, με δραστηριότητα σε χώρες όπως η Αλβανία, η Σερβία, το Κόσσοβο, το Μαυροβούνιο, η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, η Κύπρος, ο Λίβανος, ο Μαυρίκιος, η Μογγολία, η Ιορδανία, το Καζακστάν και η Αιθιοπία.

Η Polyeco εκτελεί με αποτελεσματικότητα μερικά από τα πιο περίπλοκα τεχνικά, και κρίσιμα, από άποψη χρόνου, έργα διαχείρισης αποβλήτων κάθε μεγέθους, σε όλο τον κόσμο, σε πλήρη συμμόρφωση με τους διεθνείς κανονισμούς υγείας, ασφάλειας και περιβάλλοντος.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία