BACK TO
TOP
Εργασιακά

Νέος πρόεδρος του ΙΓΕ ο Φώτης Χατζημιχάλης

Ο οικονομολόγος Φώτης Χατζημιχάλης ορίζεται πρόεδρος τους του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.).

Νέος πρόεδρος του ΙΓΕ ο Φώτης Χατζημιχάλης

5
0

Με σχετική απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης ορίζονται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.)– Ν.Π.Δ.Δ., η διάρκεια της θητείας των οποίων είναι για δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, ισχύουν τα εξής:  

1. Ορίζουμε τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τα μέλη με τους αναπληρωτές τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.) – Ν.Π.Δ.Δ., ως εξής:

α) Το Φώτιο Χατζημιχάλη του Δημητρίου, οικονομολόγο, πτυχιούχο του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχο του αριθμ. ΑΗ 647335 δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ως Πρόεδρο.

β) Τον Παρασκευά Γεωργακόπουλο του Νικολάου, Προϊστάμενο στον Εθνικό Κήπο, πτυχιούχο της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθήνας, κάτοχο του αριθμ. ΑΚ 642646 δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ως Αντιπρόεδρο.

γ) Τον Ευθύμιο Καγιάρα του Δημητρίου, Επιχειρηματία, κάτοχο του αριθμ. ΑΒ 980706 δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Καραστέργιο του Γεωργίου, Γεωπόνο, κάτοχο του αριθμ. ΑΙ 840141 δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

δ) Τον Κωνσταντίνο Αναγνώστου του Ζήση, Γεωπόνο, δημόσιο υπάλληλο, κάτοχο του αριθμ. ΑΑ 461886 δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Νέστορα Πεταλά του Ξενοφώντα, Γεωπόνο, δημόσιο υπάλληλο, κάτοχο του αριθμ. Χ 057255 δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

ε) Την Όλγα Ιακωβίδου του Ιορδάνη, καθηγήτρια Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχο του αριθμ. ΑΖ 192450 δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της το Διονύσιο Γραμματικό του Ανδρέα, δημόσιο υπάλληλο, κάτοχο του αριθμ. ΑΑ 360536 δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

στ) Τον Κωνσταντίνο Κούσουλα του Ευαγγέλου, οικονομολόγο, κάτοχο του αριθμ. ΑΖ 027411 δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Αντώνη Κοροβέση του Χρήστου, δημόσιο υπάλληλο, κάτοχο του αριθμ. ΑΑ 086562 δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

ζ) Την Παναγιώτα Παπαδογεώργη του Εμμανουήλ, δημόσιο υπάλληλο, κάτοχο του αριθμ. ΑΚ 066506 δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Νικόλαο Λάπα του Αποστόλου, οικονομολόγο, κάτοχο του αριθμ. ΑΕ 529179 δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

2. Η διάρκεια της θητείας του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και των μελών του παραπάνω Διοικητικού Συμβουλίου είναι δύο έτη από της δημοσιεύσεως της απόφασης αυτής στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

 

Βρείτε εδώ τη σχετική απόφαση: Ορισμός μελών του ΔΣ του ΙΓΕ.pdf

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία