BACK TO
TOP
Εργασιακά

Αιτήσεις ως 22 Απριλίου για εποχικό κτηνίατρο στη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Καρδίτσας

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα για χρονικό διάστημα 8 μηνών, με δύο συνολικά άτομα (1Π.Ε. Κτηνίατρο και 1 ΥΕ εργατών/τριών) , ανακοινώνει το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Ζητούνται εποχικοί στη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Αρκαδίας

3
0
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων και της εμπειρίας τους, θα πρέπει να προσκομίσουν νομίμως επικυρωμένα όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέχρι τις 22 Απριλίου

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση (Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής-Τμήμα Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, Λ. Δημοκρατίας 46, ΤΚ 43100, Καρδίτσα, υπόψη κυρίας Ελένης Πατούνη)

Τα έντυπα των αιτήσεων μπορούν να αναζητηθούν από την παραπάνω διεύθυνση, από το δικτυακό τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), είτε από τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) και από την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr)

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 24413/55222

Αναλυτικότερα εδώ η σχετική ανακοίνωση
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία