BACK TO
TOP
Business

Στα χέρια της Valagro περνά η Grabi Chemical

Την εξαγορά της εταιρείας Grabi Chemical, που παράγει και εμπορεύεται βιοδιεγέρτες και εξειδικευμένα θρεπτικά συστατικά ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε στις 25 Ιουλίου η εταιρεία αγροχημικών Valagro. Ωστόσο, το μάνατζμεντ θα συνεχίσει να έχει η Grabi Chemical.

Στα χέρια της Valagro περνά η Grabi Chemical

0
0

Η Grabi Chemical, πιο συγκεκριμένα, παράγει ιχνοστοιχεία υπό μορφήν συμπλοκών (EDDHA, EDDHSA, DTPA, EDTA, LS), τα οποία απευθύνονται σε άλλες επιχειρήσεις (B2B) του αγροτικού τομέα και της βιομηχανίας αγροχημικών, χάρη σε ένα διεθνές εμπορικό δίκτυο που διαθέτει σε περισσότερες από 40 χώρες.

Το μάνατζμεντ της Grabi Chemical θα παραμείνει στα ίδια «χέρια», προκειμένου η εταιρεία να έχει αυτονομία και  συνέχεια με το παρελθόν, χαρακτηριστικά που θα της επιτρέψουν να διατηρήσει αμετάβλητη την εμπορική αποστολή της στις βιομηχανικές πωλήσεις.

Ο Giuseppe Natale Διευθύνων Σύμβουλος της Valagro δήλωσε: «Με την Grabi Chemical μοιραζόμαστε τις ίδιες αγορές-στόχους μεν, αλλά και τις ίδιες αξίες, όπως το πάθος για την καινοτομία και την εστίαση στους πελάτες, αξίες που με την πάροδο του χρόνου της έχουν δώσει εμπιστοσύνη και επιτυχία στην αγορά».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grabi Chemical Mirko Grasselli, πρόσθεσε: «Η ολοκλήρωση της εξαγοράς της Grabi Chemical από τη Valagro δίνει και στις δύο εταιρείες την ευκαιρία για την περαιτέρω ανάπτυξη ενός μεγάλου ομίλου επιχειρήσεων, με ισχυρό στρατηγικό όραμα και πλήρως εξοπλισμένες με υποδομές. Επιπλέον, η ενέργεια αυτή σέβεται τη συνέχεια στη σχέση με τους πελάτες μας και μας δίνει την ευκαιρία να ενισχύσουμε την ικανότητά μας να εκπληρώνουμε καλύτερα τα αιτήματά τους».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία