BACK TO
TOP
Πολιτικές

Στον εισαγγελέα ο Μπαλτάκος για την υπόθεση του βίντεο

Στην εισαγγελέα Πρωτοδικών καταθέτει το πρωί της Δευτέρας ως μάρτυρας, ο Παναγιώτης Μπαλτάκος για την υπόθεση του βίντεο της συνομιλίας του, με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Αναβολή για τις 10 Απριλίου πήρε ο Στρατάκης

1
0

Η εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα θα ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαγνητοσκοπήθηκε η συζήτηση, ενώ ήδη ζήτησε από τη Βουλή τη διαβίβαση των πρακτικών και του βίντεο που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι ως γγ. της κυβέρνησης «ο Παναγιώτης Μπαλτάκος παρείχε νομοτεχνική εργασία, δεν είχε καμία σχέση με τη νομοθετική εργασία αυτό είναι υποχρέωση υπουργών, και υφυπουργών και γίνεται σε συνεννόηση μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.»

«Δεν έχει κλείσει το θέμα Μπαλτάκου» δήλωσε στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή ο Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας ότι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος δεν συνιστά μεμονωμένη περίπτωση στην κυβέρνηση. «Εξ όνυχος το λέοντα, έχουμε κι άλλα παραδείγματα συγκεκριμένα, δεν υπάρχει αντιρατσιστικός νόμος και νόμος για τη χορήγηση της ιθαγένειας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Σκάι

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία