BACK TO
TOP
Πολιτικές

Νέο μήνυμα Γεροβασίλη ότι η μεταρρύθμιση για το αγροτικό θα προχωρήσει

Κατηγορηματική ότι η μεταρρύθμιση που αφορά το αγροτικό ζήτημα θα προχωρήσει παρουσιάστηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου.

Νέο μήνυμα Γεροβασίλη ότι η μεταρρύθμιση για το αγροτικό θα προχωρήσει

1
0

Μάλιστα η ίδια εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι προτάσεις της κυβέρνησης που παρουσιάστηκαν στη συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους των μπλόκων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό «επιφέρουν μικρότερη επιβάρυνση σε σχέση με το σημερινό καθεστώς για τους αγρότες που δηλώνουν εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ».

 «Το ποσοστό αυτό είναι πάνω από το 90% του συνόλου των αγροτών. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να επιβαρυνθούν αναλογικά όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες» τόνισε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Η κ. Γεροβασίλη κάλεσε τους μικρούς και μεσαίους αγρότες να μελετήσουν τις προτάσεις της κυβέρνησης και να βγάλουν συμπεράσματα, σύμφωνα με τη δική τους κρίση.

Νωρίτερα τόνισε ότι μια από τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης, «παρά τις δεδομένες δυσκολίες και περιορισμούς, είναι η στήριξη του αγροτικού κόσμου και ιδιαίτερα των μικρών και μεσαίων αγροτών».

«Σε κάθε περίπτωση η μεταρρύθμιση θα προχωρήσει με στήριξη των πιο αδύναμων και των νέων αγροτών, με άρση των πελατειακών στρεβλώσεων που χαρακτήρισαν προηγούμενες δεκαετίες και με μέτρα για την παραγωγική ανασυγκρότηση του αγροτικού κλάδου» υποστήριξε.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία