BACK TO
TOP
Πολιτικές

Σκληρή επίθεση Κασαπίδη σε Αποστόλου από την Πρέβεζα

Σκληρή επίθεση στην κυβερνητική πολιτική σε σχέση με τους χειρισμούς της στον αγροτικό τομέα εξαπέλυσε ο τομεάρχης αγροτικής ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ, Γιώργος Κασαπίδης, από την Πρέβεζα, όπου περιόδευσε. Παράλληλα δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τον αρμόδιο υπουργό, Βαγγέλη Αποστόλου «νεκροθάφτη της ελληνικής γεωργίας»!

Στον Γιώργο Κασαπίδη ο τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης στη ΝΔ

3
0

Ειδικότερα, ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης βρέθηκε την Δευτέρα στην Πρέβεζα μετά από πρόσκληση της ΝΟΔΕ Πρέβεζας και πραγματοποίησε περιοδεία στο Νομό όπου συναντήθηκε με τους Δημάρχους Πάργας και Ζηρού κυρίους Αντώνη Νάστα και Νίκο Καλαντζή, τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Γιαμά καθώς επίσης επισκέφθηκε μονάδες παραγωγής και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων, φορείς, συνεταιρισμούς κ.α.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Κασαπίδης έκανε σκληρή επίθεση στην κυβερνητική πολιτική σε σχέση με τους χειρισμούς της στον αγροτικό τομέα ενώ χαρακτήρισε τον αρμόδιο υπουργό κ Αποστόλου «νεκροθάφτη της ελληνικής γεωργίας»!

Παράλληλα, ο κ. Κασαπίδης σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει τη δική της πρόταση, ένα σχέδιο εθνικής στρατηγικής για τον πρωτογενή τομέα με βασικούς στόχους την αύξηση της παραγωγής, την αύξηση της αυτάρκειας της χώρα μας και την αποκέντρωση στη χώρα.

Δείτε σχετικό βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=jIp3whXWiIE


Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία

Μετά την Πρέβεζα, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, για διήμερη περιοδεία (29 και 30 Ιουνίου 2016) στο Δήμο Αμφιλοχίας, Ακτίου Βόνιτσας, Ξηρομέρου, Μεσολογγίου (Νεοχώρι, πρώην Δήμο Οινιάδων) και Αγρινίου θα μεταβεί την Τετάρτη 29/06/2016 κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής το Γιώργο Κασαπίδη.

H ανακοίνωση της ΝΟ.ΔΕ. Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ.:

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Κοζάνης, κ. Γιώργο Κασαπίδη, θα μεταβεί την Τετάρτη 29-6-2016 στην Αιτωλοακαρνανία, για διήμερη περιοδεία (29 και 30 Ιουνίου 2016) στο Δήμο Αμφιλοχίας, στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, στο Δήμο Ξηρομέρου, στο Δήμο Μεσολογγίου (Νεοχώρι, πρώην Δήμο Οινιάδων) και στο ΔήμοΑγρινίου.

Ο Βουλευτής Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ.ΓιώργοςΚασαπίδης, θα επισκεφθεί αγροκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, γαλακτοκομικές μονάδες και ιχθυοκαλλιέργειες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και θα ενημερωθεί από εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας και ιδίως αγρότες αλλά και από αρμόδιους φορείς για την υφιστάμενη κατάσταση του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα (μεταποίηση, εξαγωγές κλπ).

Σκοπός της επίσκεψης είναι η επικαιροποίηση των στοιχείων, η καταγραφή των προβλημάτων και η προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων, μέσα στο υφιστάμενο οικονομικό περιβάλλον.

Η Νέα Δημοκρατία, ως Κόμμα ευθύνης, είναι αποφασισμένη να ασκήσει κάθε δυνατή πίεση προς την Κυβέρνηση, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά τα προβλήματα στον αγροκτηνοτροφικό τομέα και η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στις εργασίες διαβούλευσης που θα καταλήξουν στη Νέα Συμφωνία Αλήθειας με την Κοινωνία που έχει υποσχεθεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου προς όλα τα μέσα ενημέρωσης του βουλευτή Κοζάνης και τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας κ.Γιώργο Κασαπίδη.

Η συνέντευξη τύπου θα παραχωρηθεί στο επιμελητήριο στο Αγρίνιο στην αίθουσα ‘‘εκθετήριο τοπικών προϊόντων’’.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ κ.ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

Τη Τετάρτη 29 Ιουνίου και Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, ο βουλευτής Κοζάνης και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ν.Δ., Γιώργος Κασαπίδης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόγραμμα περιοδείας

Τετάρτη

Αμφιλοχία 08:00 – 11:00

Βόνιτσα 11:00 – 13:00

Αστακός 13:00 – 15:00

Μεσολόγγι (Νεοχώρι) 17:00 – 18:30

Αγρίνιο στις 20:00 συνάντηση με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Πέμπτη

Αγρίνιο 09:00 – 12:00

Σημείωση: Η επίσκεψη του κ. Κασαπίδη στο Νομό μας είναι στα πλαίσια περιοδείας του στη Δυτική Ελλάδα με εντολή του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία