BACK TO
TOP
Business

Η συνεταιριστική Έβρου σε 3 έτη συνεταιριστική Θράκης

Σε τρία χρόνια Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου θα μετασχηματιστεί σε Συνεταιριστική Θράκης.

Η συνεταιριστική Έβρου σε 3 έτη συνεταιριστική Θράκης

0
0

Μέσα στην επόμενη τριετία με τις κατάλληλες ενέργειες και προϋποθέσεις η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου θα μετασχηματισθεί σε Συνεταιριστική Τράπεζα Θράκης, όπως τόνισε στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας, Σταύρος Σταυράκογλου.

Του μετασχηματισμού αυτού θα πρέπει να προηγηθούν ενέργειες θωράκισης της υπάρχουσας συνεταιριστικής τράπεζας, οι οποίες είναι η θωράκιση του δείκτη κεφαλαίου και επάρκειας ρευστότητας, η ένταξη της Ελλάδας στην ποσοτική χαλάρωση και στην πολιτική κατάσταση από την οποία θα πρέπει να εκλείπει η αβεβαιότητα.

Οι Συνεταιριστικές τράπεζες απέδειξαν μέσα στην κρίση ότι μπορούν να διατηρούν τις στρόφιγγες ανοικτές, σε αντίθεση με τις συστημικές τράπεζες και μάλιστα με υψηλή ρευστότητα και υψηλά επιτόκια για τις καταθέσεις των μελών της.

Μάλιστα προγραμματίζονται το επόμενο χρονικό διάστημα και ενημερωτικές εκδηλώσεις, προκειμένου να γνωρίσει την Συνεταιριστική Τράπεζα και ως χρηματοδοτικό εργαλείο η τοπική κοινωνία, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα και ειδικά την δραστηριοποίηση των ΚΟΙΝΣΕΠ.

Τις ενέργειες αυτές θα τρέξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, το οποίο θα προκύψει από τις εκλογές που θα διενεργηθούν τον ερχόμενο Μάιο.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Σταυράκογλου θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία