BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Τα λόµπι θρυµµάτισαν τη Φέτα

Τι κι αν ο Νικήτας θλίβεται µε τους χειρισµούς του Ευρωκοινοβουλίου και δη κάποιων Ελλήνων Ευρωβουλευτών για την προστασία της Φέτας στο πλαίσιο της συµφωνίας µε τον Καναδά-Ceta. Η ουσία είναι πως δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που τα λόµπι ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και το αλισβερίσι παίζεται σε πιο ψηλά επίπεδα.

Τα λόµπι θρυµµάτισαν τη Φέτα

4
0
Τώρα η επίσκεψη των κτηνοτρόφων στα γραφεία της Πειραιώς είχε προδιαγεγραµµένο αποτέλεσµα, αφού οι ευρωβουλευτές του κόµµατος είχαν ψηφίσει υπέρ της συµφωνίας. Το ότι ο Κυριάκος, απουσίαζε ενώ είχε κλειστεί το ραντεβού, έχει κι’ αυτό τη σηµειολογία του όπως και η καρατόµηση Κασαπίδη.
ΚΨΜ
Στο ΚΨΜ της Πειραιώς περίµεναν τους συνάδελφους τους, οι κτηνοτρόφοι που αποχώρησαν από την συνάντηση µε τα «γαλάζια» στελέχη για τη Φέτα. Έξαλλοι, και για το θέµα της αποποµπής Κασαπίδη, το τηλέφωνο του οποίου πήγε κι ήρθε για να του εκφράσουν αλληλεγγύη. Θα το πληρώσει ο Κυριάκος, είπε κάποιος θερµόαιµος
  
ΞανθοµπελάδεςΦανταστείτε τον Μιχάλη Τζιότζιο, έναν ήπιο άνθρωπο του κλάδου µε βαθιά γνώση στα θέµατα της κτηνοτροφίας, που είχε πάρει την υπόθεση Φέτα στα χέρια του µε το σχέδιο για την ίδρυση ∆ιεπαγγελµατικής Οργάνωσης γύρω από το προϊόν, κατάφερε η νέα τοµεάρχισσα της Ν∆-στη θέση του Κασαπίδη- να τον βγάλει από τα ρούχα του

ΧαµπάριΤι κι αν κάποιος αγρότης έχει µπει σε καθεστώς ρύθµισης που τηρείται κανονικά, αφού το ∆ηµόσιο δεν τα λογαριάζει αυτά και µπορεί να προχωρά σε συµψηφισµούς επιστροφών φόρου µε βεβαιωµένες οφειλές προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταµεία. Έτσι εξηγείται το αλαλούµ µε τις πρόσφατες πληρωµές του αγροτικού πετρελαίου.

Υβρίδια

Ο Καρασμάνης ξαναπήρε… το όπλο του. Έξαλλος με τον υπουργό Βαγγέλη (άφαντος ολόκληρη βδομάδα) για το θέμα της ανάθεσης των διαχειριστικών σχεδίων με 400.000, αντί 4 εκατ. ευρώ.

Όπως λέει ο γαλάζιος βουλευτής και πρώην υπουργός της πλατείας, τα 4 εκατ. ευρώ είναι εφεύρημα Αποστόλου, καθώς το σχετικό ποσό δεν αναφέρεται σε καμία ΚΥΑ και κανένα επίσημο έγγραφο επί των ημερών του.

Η πέτρα του σκανδάλου μάλλον ο Τάκης (βλέπε ΣΕΚ) και η το σχέδιο-πρόταση του μηχανογράφου προς το υπουργείο να αναλάβει την εκπόνηση των διαχειριστικών σχεδίων σε 51 νομούς, με το ύψος της δαπάνης να ανέρχεται στα…4 εκατ. ευρώ. «Το δε κωμικοτραγικό είναι ότι αυτό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2015, όταν Υπουργός ήταν… ο κύριος Αποστόλου!», λέει ο Μακεδόνας βουλευτής.


ΜΕΡΑ
Την ώρα που ο Γίτσας δυσκολεύεται να εισπράξει την εισφορά κρέατος, µελέτη της Κοµισιόν για τις ∆ιεπαγγελµατικές του αγροδιατροφικού τοµέα προκρίνει την επέκταση της χρηµατοδότησης µέσω της εισφοράς
και σε µη-µέλη

ΝΥΧΤΑ
Αλήθεια ο Πρίντζος πιστεύει ότι οι βουλευτές που θα κληθούν να υιοθετήσουν την συµφωνία της Ceta για τη Φέτα θα στιγµατιστούν, όπως λέει, για όλη τους τη ζωή. Μήπως δεν λαµβάνει υπόψη του σε ποιους απευθύνεται
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία