BACK TO
TOP
Profi

Να κάνει το «μπαμ» το 2015 θέλει η Case IH με αιχμή του δόρατος τα Farmall

Παρά το δύσκολο για τον κλάδο κλίμα που αναμένεται να επικρατήσει τη νέα χρονιά, ο αντιπρόεδρος της Case, Jim Walker, δηλώνει πως το 2015 θα είναι η πιο δυναμική χρονιά στην ιστορία της εταιρείας, στηριζόμενη κυρίως στην σειρά που την βγάζει ασπροπρόσωπη από το 1923, τα κτηνοτροφικά Farmall.

Να κάνει το «μπαμ» το 2015 θέλει η Case IH με αιχμή του δόρατος τα Farmall

0
0
Ο κλάδος προς το παρόν έχει μπει σε φάση διόρθωσης σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου της Case IH, καθώς οι τιμές των εμπορευμάτων να φθίνουν συνεχώς και ο στόλος των αγροτών είναι πρόσφατα ανανεωμένος. «Το 2013 οι πωλήσεις των θεριζοαλωνιστικών μας έφτασαν τις 13.700» είπε χαρακτηριστικά ο Walker

«Τώρα θα αγοράσουν μόνο αν τους δώσουμε περισσότερο κέρδος ανά στρέμμα» τόνισε ο ίδιος, «ο ανταγωνισμός είναι καυτός – περισσότερο από όσο θα ήταν σε μία ανοδική αγορά. Κατά την άποψή μου, τα μεγαλύτερα και πιο αποδοτικά μηχανήματα θα αποτελούν πάντα τον ακρογωνιαίο λίθο της αγροτικής μηχανικής». Τώρα όμως, λέει, ο καιρός έφερε την κατάσταση έτσι, ώστε να αναζητήσει σωσίβιο η Case ΙΗ στα μικρά της μηχανήματα.

Ο παράγοντας Farmall

Οι αγρότες θα προσέξουν πως από του χρόνου η σειρά τρακτέρ Farmall πρόκειται να παίξει μεγαλύτερο ρόλο απ’ ότι στο παρελθόν.

« Το brand name Farmall είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς έχει ρίζες από τότε που πρωτοξεκίνησε η εταιρεία», λέει ο Gary Anderson, πωλητής των μηχανημάτων Case. «Το 1923 η εταιρεία έβγαλε την πρώτη της φουρνιά Farmall στην αγορά.»

Εκτός αυτού, το brand προσφέρει μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων για όλες τις κτηνοτροφικές εργασίες, γεγονός αρκετά σημαντικό, αφού ο αντιπρόεδρος της Case IH, «βλέπει» ο κλάδος αυτός να είναι ο στυλοβάτης των μηχανηματάδων για την επόμενη χρονιά.

«Μην νομίζεται ότι επικεντρωνόμαστε μόνο στα τεράστια τρακτέρ, με ερπύστριες κοκ. Και τα μικρά μας θέλουμε να έχουν εξίσου την ίδια προβολή», λέει ο διευθυντής marketing της Case, Eric Weaver.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία