BACK TO
TOP
Profi

Η 8η γενιά pick-up Toyota Hillux ξεδιπλώνεται

«Πρέπει να δω για να πειστώ» είναι το µότο του αρχιµηχανικού που κρύβεται πίσω από την 8η γενιά του Toyota Hilux, η οποία, όπως σπεύδει ο ίδιος να συµπληρώσει, «ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των pick-up». Η ενδιαφέρουσα αυτή επιλογή φράσεων σε έναν άκρως ανταγωνιστικό κλάδο καθιστά την αυτοψία των χαρακτηριστικών του νέου Hilux σχεδόν επιτακτική εφόσον όπως έλεγε ο Λατίνος ποιητής Οράτιος «µη βασίζεσαι στα λόγια κανενός».

Η 8η γενιά pick-up Toyota Hillux ξεδιπλώνεται

2
0

H αξιοπιστία και η αντοχή σε κακοτράχαλες συνθήκες αποτελούν έµφυτα στοιχεία σε όλες τις γενιές Hilux. Οι αρετές αυτές συνδυάζονται τώρα σύµφωνα µε την Toyota µε προηγµένη τεχνολογία και στυλ, όπως απαιτεί η όλο και δηµοφιλέστερη αγορά οχηµάτων ελεύθερου χρόνου, µε φιλοδοξία η επόµενη γενια Hilux να γίνει ελκυστική σε µεγαλύτερη γκάµα πελατών.

Στην κεντρική κονσόλα κυρίαρχο στοιχείο είναι η ενσωµατωµένη, στιβαρή οθόνη αφής 7” του συστήµατος πολυµέσων που θυµίζει tablet. Η οθόνη έχει µετακινηθεί πιο κοντά στα εµπρός καθίσµατα για ευκολία πρόσβασης, ενώ η λειτουργία της είναι απλή και διαισθητική, µέσω χωρητικών διακοπτών ανώτερης ποιότητας και χειριστηρίων αφής.

Περισσότερα στο Profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου μαζί με την Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία