BACK TO
TOP
Profi

Tα μηχανήματα για 13.000 στρμ. κλωστική κάνναβη

Διαθέσιμη για παραγγελίες στην ελληνική αγορά είναι η νέα σειρά pickup X-Class της Mercedes-Benz που παρουσιάζεται στο Profi Οκτωβρίου, λίγο πριν τα πρώτα οχήματα της premium αυτής μάρκας καταφθάσουν στη χώρα μας.

Tα μηχανήματα για 13.000 στρμ. κλωστική κάνναβη

0
0
Στην κεντρική δοκιμή του μήνα παρουσιάζεται το Deutz-Fahr 9340 TTV, που έρχεται να εδραιώσει την SDF στην αγορά των τρακτέρ μεγάλης ιπποδύναμης με τον οικονομικό κινητήρα Deutz TTCD 7.8 LO6 και το αδιαβάθμητο κιβώτιο Terramatic TMT 32 της ZF.

Την παρέλαση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας του νέου τεύχους συνεχίζουν οι σπαρτικές σιτηρών Terramatic SE/CE που αποτελούν αναμφισβήτητα το πιο αναγνωρίσιμο όνομα της γκάμας εξοπλισμού του γαλλικού οίκου Sulky Burel, ο καλλιεργητής Güttler SuperMaxx 60-5 με υνιά ελατηρίου ο οποίοςκρύβει πολλές εκπλήξεις και το τρακτέρ της New Holland TD4.100F των 99 ίππων, ιδανικό για μικτές εκμεταλλεύσεις.

Παράλληλα στις σελίδες του Profi φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ με εντυπωσιακές εικόνες από τη συγκομιδή 13.000 στρεμμάτων κλωστικής κάνναβης, ενώ παρουσιάζεται ο πρώτος ελληνικής κατασκευής λιπασματοδιανομέας ακριβείας.

Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας στο Profi, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 7 Οκτωβρίου


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία