BACK TO
TOP

Βιβλιοθήκη

FYTOPROSTASIA_2025

FYTOPROSTASIA_2025

FYTOPROSTASIA_2025

FYTOPROSTASIA_2025

05_25_WINE_TRAILS

05_25_WINE_TRAILS

1020_Agrenda

1020_Agrenda

1019_Agrenda

1019_Agrenda

05_25_TYROKOMOS

05_25_TYROKOMOS

1018_Agrenda

1018_Agrenda

1017_Agrenda

1017_Agrenda

05_2025_Profi

05_2025_Profi

1016_Agrenda

1016_Agrenda

1015_Agrenda

1015_Agrenda

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια ιστορία επιτυχίας ξεκινά κάπου στο 1979 όταν για πρώτη φορά ο Ιωάννης Κουβαράκης παρήγαγε το παραδοσιακό Ξύγαλο της Κρήτης και το έκανε γνωστό μέσω της μικρής επιχείρησης γαλακτοκομικών και τυροκομικών που λειτουργούσε στη Σητεία.

Διοικητικές αστοχίες και όχι απάτες παραγωγών, βλέπει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση (non paper) που διανεμήθηκε στους εκπροσώπους του τύπου, πίσω από το βαρύ κοινοτικό πρόστιμο ύψους 415 εκατ. ευρώ, το οποίο επέβαλε στη χώρας μας η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την Απόφαση (ΕΕ) 2025/1147 της 11ης Ιουνίου 2025.