Μια ιστορία επιτυχίας ξεκινά κάπου στο 1979 όταν για πρώτη φορά ο Ιωάννης Κουβαράκης παρήγαγε το παραδοσιακό Ξύγαλο της Κρήτης και το έκανε γνωστό μέσω της μικρής επιχείρησης γαλακτοκομικών και τυροκομικών που λειτουργούσε στη Σητεία.
Επιλέξτε κατηγορία
Μια ιστορία επιτυχίας ξεκινά κάπου στο 1979 όταν για πρώτη φορά ο Ιωάννης Κουβαράκης παρήγαγε το παραδοσιακό Ξύγαλο της Κρήτης και το έκανε γνωστό μέσω της μικρής επιχείρησης γαλακτοκομικών και τυροκομικών που λειτουργούσε στη Σητεία.
Διοικητικές αστοχίες και όχι απάτες παραγωγών, βλέπει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση (non paper) που διανεμήθηκε στους εκπροσώπους του τύπου, πίσω από το βαρύ κοινοτικό πρόστιμο ύψους 415 εκατ. ευρώ, το οποίο επέβαλε στη χώρας μας η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την Απόφαση (ΕΕ) 2025/1147 της 11ης Ιουνίου 2025.