BACK TO
TOP
Αγορά Εισροών

Στα ύψη το κόστος παραγωγής στην Κίνα λόγω εισροών

Εκτίναξη στον κόστος παραγωγής στην Κίνα, λόγω των υψηλών τιμών σε προϊόντα φυτοπροστασίας και λίπανσης αναμένεται στη διάρκεια του 2018.

Στα ύψη το κόστος παραγωγής στην Κίνα λόγω εισροών

0
0

Σύμφωνα με το Reuters, το κόστος παραγωγής στην Κίνα πρόκειται να αυξηθεί γρήγορα αυτό το έτος λόγω του υψηλότερου κόστους των εισροών. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Tάνκ Κε, διευθυντή του τμήματος αγοράς και οικονομικών πληροφοριών του υπουργείου Γεωργίας, οι εγχώριες τιμές ουρίας αυξήθηκαν κατά 34% το Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους, ενώ τα συνθετικά λιπάσματα κατά 17,1% λόγω των υψηλότερων τιμών των πρώτων υλών και της μείωσης των λειτουργικών συντελεστών σε παραγωγούς λιπασμάτων.

Ο Τάνγκ πρόσθεσε ότι, μαζί με το αναδυόμενο κόστος προστασίας του περιβάλλοντος και τις υψηλότερες τιμές των γεωργικών μηχανημάτων, «το κόστος γεωργικής παραγωγής στην Κίνα αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά το 2018, παρότι έμεινε σε σταθερά επίπεδα τα τελευταία δύο χρόνια».

Αυτά τα σχόλια ακολουθούν τις προσπάθειες της κινεζικής κυβέρνησης να εξασφαλίσει επαρκή προμήθεια λιπασμάτων και σταθερές τιμές πριν τις σπορές της άνοιξης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία