BACK TO
TOP
Αγορά Εισροών

Βίοι αντίθετοι για τις τιμές εισροών και εκροών

Ανοδικά κινήθηκαν τον Οκτώβριο του 2011 σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι οι τιμές των εισροών στην Γεωργία-Κτηνοτροφία σε αντίθεση με εκείνες των εκροών οι οποίες παρουσίασαν πτώση, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Ο δεκάλογος των θολών σημείων στα Σχέδια Βελτίωσης

0
0

Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εκροών στη Γεωργία-Κτηνοτροφία (χωρίς επιδοτήσεις) του μηνός Οκτωβρίου 2011, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2010, σημείωσε μείωση 3,8%, έναντι αύξησης 42,5%, που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2010 προς το 2009).

Πάντως, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα Σεπτέμβριο, ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εκροών κατά το μήνα Οκτώβριο 2011, σημείωσε αύξηση 21,7%, έναντι αύξησης 29,8%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2010.

Ο μέσος σταθμικός δείκτης του δωδεκαμήνου Νοεμβρίου 2010 – Οκτωβρίου 2011, σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκαμήνου Νοεμβρίου 2009 – Οκτωβρίου 2010, παρουσίασε αύξηση 6,8%, έναντι αύξησης επίσης 6,8%, που σημειώθηκε κατά τα αντίστοιχα προηγούμενα δωδεκάμηνα.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισροών στη Γεωργία-Κτηνοτροφία του μηνός Οκτωβρίου 2011, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2010, σημείωσε αύξηση 7,6%, έναντι αύξησης 5,9%, που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2010 προς το 2009.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισροών κατά το μήνα Οκτώβριο 2011, σε σύγκριση με το δείκτη του Σεπτεμβρίου 2011, σημείωσε αύξηση 0,4%, έναντι αύξησης 0,6%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2010.

Ο μέσος δείκτης του δωδεκαμήνου Νοεμβρίου 2010 – Οκτωβρίου 2011, σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκαμήνου Νοεμβρίου 2009 – Οκτωβρίου 2010, παρουσίασε αύξηση 9,0%, έναντι αύξησης 2,4%, που σημειώθηκε κατά τα αντίστοιχα προηγούμενα δωδεκάμηνα.

Δείτε εδώ αναλυτικά την εξέλιξη των τιμών των εισροών και εκροών τον Οκτώβριο για κάθε κατηγορία προϊόντος: Δείκτες εισροών-εκροώνγια τον Οκτώβριο 2011

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία