BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Ενισχύεται η Νίκαια, πάνω από 2.000 τα τρακτέρ

Απίστευτο αριθμό τρακτέρ που ξεκίνησαν από το νομό Καρδίτσας κατέβασε ο Βαγγέλης Μπούτας για τον κόμβο Νίκαιας, ενώ συνεχώς προστίθενται δυνάμεις και από άλλους θεσσαλικούς νομούς.

Ενισχύεται η Νίκαια, πάνω από 2.000 τα τρακτέρ

2
1

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, περαστικοί ανέφεραν πως το κομβόι των τρακτέρ έφτανε κάποια στιγμή από Ιτέα μέχρι την είσοδο της Λάρισας και το… AEL FC ARENA!

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά:

H συμμετοχή καθηλωτική, μεγαλειώδης.







ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1000 τρακτέρ αναχώρησαν από το Νομό Καρδίτσας για το πανθεσσαλικό μπλόκο στη Νίκαια, των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων.















ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ σε μια κινητοποίηση που προσλαμβάνει διαστάσεις αγροτικού ξεσηκωμού ενάντια στην ισοπεδωτική πολιτική και τα μέτρα που προωθούνται από τις πολιτικές της κυβέρνησης, των προκατόχων της, από την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ. Ενάντια σε κάθε πολιτική που στερεί από τον αγρότη το δικαίωμά του να συνεχίσει να εργάζεται στη γη του με την οποία τον συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί και τον οδηγούν στο ξεκλήρισμα.















Το πλαίσιο των αιτημάτων μας σαφές, όπως διαμορφώθηκε από την πανελλαδική συντονιστική των μπλόκων. Σύντομα, από το μεγαλειώδες πανθεσσαλικό μπλόκο που στήνεται αυτή τη στιγμή στη Νίκαια θα αρχίσουν οι επαφές με μπλόκα από την υπόλοιπη χώρα ώστε σε κοινή κατεύθυνση να συντονίσουμε τις δυνάμεις.







Καλούμε όσους αγρότες έχουν μείνει πίσω, να βγουν από το σπίτι και να ενισχύσουν τον κοινό αγροτικό αγώνα. Όχι στη μοιρολατρία και το φόβο, ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Δείτε σχετικό βίντεο

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

22-01-2016 08:57KARRAS CHRISTOS

ΜΕ 85% ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ . ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΑΙΘΑΝΑΝ ΟΛΟΙ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία