BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Κλειστό 12 με 6 και την Πέμπτη το τελωνείο του Προμαχώνα

Από τις 12 και για έξι τουλάχιστον ώρες παραμένει κλειστό το τελωνείο του Προμαχώνα και την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στο πρόγραμμα που καθόρισαν οι αγρότες της περιοχής, ενώ αναμένεται να απαγορευτεί η κυκλοφορία στις νταλίκες.

Κλειστό 12 με 6 και την Πέμπτη το τελωνείο του Προμαχώνα

1
0

Τα μπλόκα που συντάσσονται με τη συνάντηση της Σίνδου παραμένουν κλειστά από τις 18.00 έως τις 21.00, ενώ σε ορισμένα σημεία σημειώνονται μικρότερης διάρκειας αποκλεισμοί.

Ωστόσο, την Πέμπτη, τα μπλόκα που συντάσσονται με τη συνάντηση της Σίνδου δεν  προχωρούν στους προαποφασισμένους αποκλεισμούς από τις 12.00 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00 το βράδυ, καθώς, όπως σημειώνουν οι αγρότες, θα μεταβούν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, όπου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, θα εγκαινιάσει την 26η Διεθνή Έκθεση Agrotica, στις 19.00 το βράδυ.

Τα μπλόκα έδωσαν ραντεβού στις 15.00 στην πλατεία ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.

Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν με τα καΐκια τους στον Θερμαϊκό κόλπο, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, οι παράκτιοι αλιείς της ευρύτερης περιοχής από τα Μουδανιά, μέχρι και την Κατερίνη, ενώ απεργία και συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο εξήγγειλαν και οι παραγωγοί λαϊκών αγορών.

 



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία